Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
lucas spune:
salutare, sa zicem ca suntem ok. adica ia in continuare antibiotic pina miine. vineri va veni medicul lui pediatru sa-l vada si el.
o sa refacem analizele peste citeva saptamini. sa vedem ce se intimpla. o sa le refac la un laborator privat si am sa fac si in git si in nas exudat. apoi toate de singe si dupa asta merg cu ele la doctor, mai intii la pediatrul lui si apoi la altii. vreau sa ma conving despre ce este vorba. daca intr-adevar este beta hemolitic atunci va trebui sa incepem tratamentul, am inteles de la pediatrul lui ca ani de zile nu au mai fost cazuri dar in ultimul an sunt o groaza, la fel si cu rotavirus.
Adina va incepe sa manince, mai ai un pic de rabdare, deocamdata este super ca nu plinge, este un imens cistig, nu pot fi toate deodata.
danelutza asa as bea cafeaua aia....... cred ca de oboseala nu mai pot sa dorm, azi noapte am dormit 3 h, a fost si Matei un pic miriit, nu stiu ce a avut.s-a cam frichinit. si sunt obosita,da obosita, ametesc, am o stare de neliniste continua, acum iau magne B6.UPS nu e joi inca.
Nelia in primul rind multa sanatate si sa de-a DD sa nu fie nici un streptococ. doamne da citi doctori vizitati, mai poti?
Mercedes dansuri de societate super!!
Monu multa sanatate, sa stii ca angina asta este git, ureche, daca poti du-te la ORL. pe noi ne-a trimis instant si la ORL pentru ureche. si tot antibiotic se administreaza.
nu stiu daca ma credeti dar urasc spitalele din nascare cum se spune, chiar ii povesteam lui Loreen la telefon, eu in viata mea, si am 40 de ani am fost de 2 ori internata, prima data la 5 ani cind am fost internata sa-mi scoata polipii si mi-au scos amigdalale si a doua oara cind am nascut, si acum cu Matei asta a fost a 3 oara, nu-mi vine sa cred!
Fran sar'mina pentru explicatii, mi-au prins tare bine. La ce gradinita duci iepuretele? noi mergem in spate la domino la una particulara nu cea de stat.
nelia spune:
Tudora are otita la urechea dreapta si viroza, tusea de la asta este. Nu streptococ, nu bronsita, nu pneomonie. Nici nu i-a facut exudat pentru ca are gitul curat, tusea vine de la secretiile abundente, dar care nu au coborit in jos, plaminii sint curati. Dar otita e din aia grava, i-a dat 10 zile de amoxicilina. Va sta acasa pina se va face bine, pentru ca nenorocire, se incalzeste si de aceea au dat navala peste noi microbii de tot felul. Ma duc si vin pe jos, cu carutul, de si astazi a batut un viiint! Au fost -12 grade din cauza lui. O invelesc bine pe Tudora si pun si folia protectoare, bebe e la piept, nu ajunge frigul la el, Agata nu are nici o treaba, sper adica, o vad vioaie si sanatoasa, dar poti sa stii. Nu ma mai urc in mijloace de transport in comun pina cind se incalzeste de tot. Sper numai sa nu fi luat altceva astazi, ca am fost nevoita sa ma duc cu toti trei la medic si am stat vreo doua ore intr-o sala de asteptare plina. A venit si Octav, dar a fost prea tirziu, terminasem deja.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
fran spune:
Lucas-habar nu am la ce gradi o sa mearga Iepu Imi vine sa rad singura ce stupida sunt...dupa ce am rascolit tot netul selectand gradi si zapacindu-i pe toti cu intrebarile. Nu stiu cum ii zice pt. ca tata uita mereu numele, da' stie clar ca e pe langa casa de pensii, e noua, pana acum au 8-9 copii cu totul si acolo o sa mearga Radu(baietelul care are bunicii vecini cu noi si dupa care Iepu e topita)-de fapt bunicul lui Radu a fost si coleg de serviciu cu tata. Oricum, planul lor (adica a lui tata si a bunicilor lui Radu) e sa stea acolo cu ei cu randul, de la 8-12, asta daca nu le-or da papucii astia micii. Ar fi ca si cum ar merge la un loc de joaca, si nici nu e nevoie sa mearga in fiecare zi, daca nu are chef. Sa vedem ce iese si din asta.
Imi pare rau ca trebuie sa-l chinui pe Matei cu atatea analize, dar asta e, e clar ca nu aveti ce altceva sa faceti...
Nelia, Monu-multa sanatate la pitici
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
ola, am luat si eu ceva ca ma doar gatul. alexia e mai bine. cred pt ca si acum doarme desi nu are febra. ieri era bine.
antonia in schimb face febra mare 39.5 si scade f greu. e pe antibiotic.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Cloreta spune:
Neata'
Mercedes, mor de drag de copilasii de la dansuri, mai degraba ma uit la ei decat la adulti. Bravo! O dai si pe Bia mai tarziu?
Lucas, faci bine, mergi la mai multi medici iar cu analizele la fel ar trebuie procedat.
Monu, Lucas, Nelia, sanatate multa copilasilor.
Nelia, 4 luni, ce trece timpul!
GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Mercedes spune:
Cloreta- daca ii va place si biei da, deocamdata o dau si pe ea o data pe saptamana dar mai mult se joaca decat danseaza.
Ieri dupa ora de pian al lui cristi, d-na prof de pian ia propus lui cristi ca la sf. lunii inainte de pasti sa participe si el la concert cu doua piese. S-a bucurat foarte mult sa vedem daca va lucra destul astfel incat sa poata participa si sa fie ok.
onixone spune:
...uite asa trec zilele si nu mai apuc sa scriu.In schimb va citesc zilnic dar nu mai apuc sa scriu.
Noi suntem binisor, Alex are tot un fel deraceala de atunci cand mi-a facut febra 4 zile, si stranuta intr-una si e nfundat.In rest e bine, ne mai certam, ne mai impacam...cu bune si rele.Eu am o durere de cap fantastica de o saptamana daca nu si mai mult.Azi-noapte la 3 jumate m-am trezit din cauza durerilor si am luat ceva de cap.Am imprumutat niste pastile de la o fata care are si ea migrene si Dr de familie a fost in stare sa recomande si altceva inafara de paracetamol.Si vad ca ma ajuta mult.va tebui sa ma duc cu pastilele la dr meu de familie sa mi le prescrie si mie, caci nu se pot lua la liber.Este groaznic sa ai migrene o saptamana si sa mai ai grija de copil care daca ii spui ca te doare capul te pupa pe cap si gata totul e ok.As vrea sa fie asa de simplu.Si fetele care sufera de migrene cred ca ma inteleg...ca chiar daca nu poti misca capul, copilul tot trebuie dus in parc.
Cam atat de la noi, Monu, Nelia,Lucas multa sanatate si putere sa le duceti ca capat.Nelia, sa nu uitit sa ne arati si noua filmulet cu solo.
adina: felcitari pt gradinita.Si eu cred ca pana la urma se va obisnui cu mancarea.
beatrice:mor de ciuda cum doarme Alex...sincer mor de invidie.La Alex al meu nu o sa vezi niciodata asa ceva.
gata ,ma duc ca ma freaca capul asta.tare l-as schimba daca se poate!!!Ma duc pe net sa vad ce contine "mefenamic" pastilele miraculoase care mi-au fost date de fata aia!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Deci sunt varza de obosita, m-a mancat undeva Am dat gata dulapurile kupilului, impreuna cu Dora. De fapt mai mult ea, cu supervizarea mea Am strans o valiza de lucrusoare pe care am zis sa le pastrez, ca ar fi bune si la bb2 pentru 1-2 ani, o sacosa de dat si o sacosa de aruncat. Am descoperit si lucrusoare mici de bebelus ramase de la Andrei, bune in primele 2-3 luni la bebe Raduc. Si am facut o gramada de loc. Nici nu mai stiam ce are Andrei bun, ce ii mai trebuie, ce-i lipseste, ca erau toate de-a valma in dulap.
Dupa care a iesit Dora cu Andrei in parc si eu am plecat in plimbare la piata. Credeti ca sunt sanatoasa? M-am intors cu vreo 3-4 sacose. Nu grele, dar orisicat. Acum ma taie mijlocul, stau cu picioarele in sus si cu perne pe la mijloc si fund.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
...eu am facut dulapurile sambata .Simteam ca nu se mai termina.Inclusiv dulapul meu in care pastram lucruri spunand ca le port in casa si nu le purtam defel.Ehe Gabitza...vroiam si eu asa ajutor...sa dau instructiuni!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
patriciaRO spune:
Oana, ai mai... ca nu e nimc asa de fain sa dormi pe masa.. hihi Cred ca oboseala te face sa dormi prin cele mai ciudate locuri.
Azi e zi de serviciu asa ca ma pregatesc. am bagat si o masina de rufe, bag acuma la cuptor ceva sa gaseasca Seb cand vine, adica niste pulpe cu cartofi si apoi cand vine el, o tulesc 20 km cu bici... hihi
pup fetele
Beatrice, mamic de Alex pifos