Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
Danelutza spune:
Cuscra si Isabella s-a prezentat, asta acum vreo doua saptamini, cu un brat de lalele. Ma rog, rupsese vreo 10 dar doar floarea nu si tija. Mi-a spus "mami, o potato poli", adica mi-a adus flori. M-am facut ca pling si i-am explicat sa nu le mai rupa, cred ca a inteles ca nu s-a mai dat la ele. Acum le miroase toata ziua, cind e cald si soare, iar intr-o zi imi ceruse un cutit sa le taie , deh, anul trecut taia tot ce prindea, toate florile de prin ghivece erau salata, facea papa cu ele, apoi ma chema sa maninc .
Bafta multa luni la gradinita, cred ca s-a umplut paharul. Dar sa spui tot ce te doare, sa nu le ierti deloc.
Uite ca-ti trimit un pic de soare de la mine, ca tocmai s-a oprit ploaia .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
nelia spune:
Mai, da' ce e linistea asta aici!?! Mai sa nu termin de citit, atit de mult ati scris! Sper ca sinteti doar ocupate ca nu mai scrieti si sa fie totul in regula.
Eu sint ocupata pina peste cap, pina pe 23 iunie cind termin sesiunile, ca-s amindoua una-n alta adunate, plus cursul ramas neterminat din toamna... nici nu voi mai putea intra si scrie atit de des, dar dupa aceea promit ca-mi iau revansa... daca voi mai avea cu cine. Dar vestea buna este ca sotul meu s-a hotarit sa intre in concediu parental, asa ca, de luni si pina pe 27 septembrie nu mai are servici. Probabil ca vor pleca in Romania, asa cum ne dorim, ca sa aiba si el si Agata vacanta mult asteptata... dar pina pe 23 iunie e aici se se va ocupa full time de copii: dus-adus de la gradinita/scoala, plimbat bebe, stat in parc cu fetele, dus la activitai Agata, iar eu ramin cu bebe, mai putin plimbarea, casa si, in special, scoala. Am luat pina la urma toate cursurile, daca le fac si le duc la bun sfirsit, voi avea 7 terminate (din 22!). Acum imi pare rau ca anul trecut am luat 3 de franceza, nu m-au ajutat mai mult decit as fi invatat eu acasa, pentru ca as fi avut 10 in loc de 7, dar asta e. Sint multumita de hotarirea luata, chiar daca banii vor fi mai putini, ne vom stringe si noi cit putem... vine vara, mincam si noi mai multa iarba, brinzeturi, ca si asa sintem grasi.
In rest, liniste si pace, eu vizionez filme (asa curs...), am o lista de 10 filme de vazut si trebuie sa aleg unul pentru care sa fac o lucrare pentru joi. In fiecare saptamina am cite doua chestii de facut, una joi si una vineri, iar de pe 4 mai voi avea cursuri luni, miercuri, joi seara si vineri dimineata. Abia acum ma duc la scoala cu adevarat, mai ales ca fiind Octav acasa, pot spune ca abia acum am timp si ma voi apuca serios de invatat. Acum sint incintata, sa vedem cit m-o tine si cu ce rezultate! Am ajuns pina la urma sa aleg intre patru filme: Volver, Boys don't cry, Billy Eliotsi Ma vie en rose si am ales al doilea, pentru ca mi se pare cel mai dur dintre toate pe tema transsexualitatii. Da' mai am de revazut de pe lista, ca va fi dezbatere serioasa... plus ca in afara de asta, trebuie sa aleg un material de pe net sau de oriunde despre dreptul tatilor si al mamelir in cazul de intrerupere voluntara de sarcina/avort. Daca aveti idei...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Androix spune:
Am vazut si eu boys don't cry, chiar ca e dur. Cred ca o sa-l caut pe dc si o sa-l revad. Bafta multa, Nelia! Acum chiar incepi in forta!
Andreea mama de Filip si Georgia
gusta spune:
Neatza.
Fetele ajutati-ma cu pozele din concurs ca mai am ceva puncte si nu stiu daca am votat tot.
La noi e nebuneala si am zis cand se linistetste tot vin si va mai zic de noi.Mara e mai bine da in rest e o alergatura continua.Dar de citit tot va citesc.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Gusta, sar'na, am vazut ca m-ai votat si pe mine
Daca mai are cineva puncte de dat la concurs, pe mine ma gasiti la www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">pagina 7, ultima poza de pe randul intai, "A venit primavara", cu crengi inflorite. Si la www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8" target="_blank">pagina 9, poza "Bucurie", ultima de pe randul 2, cu Andrei.
Am fost la magazinul de incaltaminte din Pavilionul H, i-am luat doua perechi de sandale lui Andrei, foarte frumoase, de la Minimen.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Am si eu 25 de puncte pentru pozele de la mamicile de aici, dar nu mai stiu care sint pozele si vreau sa le impart frateste/soreleste
nelia spune:
Fetele, eu nu stiu nimic despre concurs, am votat o data fetele de aici si ce mi-a mai placut pe acolo, acum se mai voteaza inca o data? Daca da, eu o fac cu draga inima, dar sa-mi spuneti unde sinteti, asa, ca Danelutza si Gabitzam, ca la ele am intrat... Nu am timp sa iau paginile de la capat si nu mai stiu unde sint pozele, dar vreau sa va votez. Daca am sarit pe cineva si nu sint pe lista celor care au votat, spuneti-mi, va rog.
Danelutza, cum adica ai 25 de puncte de dat? Ca nu inteleg... sint complet pe dinafara.
La noi e bine, in sfirsit pot spune. Nu am un motiv anume ca sa ma pling... si parca imi lipseste ceva. Sanatate la toata lumea!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
onixone spune:
vad ca sunt doua fete pe net Nelia si Danelutza.
Si eu am votat o data , dar o mai fac daca e nevoie.
Aici dunt 12 grade afara dar parca nu se simte.Bate vantul si e destul de rece.Barbatul si copilul fac un gratar afara iar eu sunt in casa intr-o liniste si pace nedescrisa.Asteptam niste prieteni si ne relaxam la un pahar de bere si un carnat.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex