Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)
Raspunsuri - Pagina 18
natynic spune:
Mihos, oscilococcinum ai luat?
Bubu, la ce sa-ti foloseasca no-spa daca te doare bazinul (=oasele)? Un masaj usor, mai degraba. Asta e, mai ai un pic de indurat.
Eu ma retrag, va zic noapte buna si TAAARE sper sa fie asa si a mea, ca simt ca ma transform in vampir/liliac, cu viata de noapte
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
sovi, citisem undeva (dar nu mai stiu unde ) de nasterea sub hipnoza! anesteziere hinotica! dar, din pacate....nu se prea practica...
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
12 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
sovietica spune:
din mesaje de mihatp care cred ca tocmai a scapat de moderare:
quote:
am fost si eu o perioada in State si am fost teribil de dezamagita de stilul de viata. am lucrat ca profesor, am cunoscut invatamantul lor, educatia lor...asa ca va inteleg opiniile. am ales sa ma intorc, pierdusem mai mult decat castigasem ca satisfactie a vietii. mi-e dor de concerte si de drumuri, sunt maaaaaaaaare iubitoare de condus, de motociclete, iar acolo ma puteam desfasura in voie cu aceasta pasiune a mea, dar ne descurcam si aici.
.........
am lucrat pana in saptamana 37, si de atunci din cand in cand...de drag, sa ma simt utila, asa ca pot sa spun ca sarcina a decurs binisor, fara surprize deosebite, doar cu cele inerente sarcinii... sensibilitate (cititi plans, nervi si altele) pe baza hormonala, hemoroizi, picioare, maini, fata umflata, acid, dureri de bazin...cred ca aproape toata lumea se recunoaste in astea. m-a ajutat sa tin contact cu voi, citindu-va, sa vad prin comparatie ca sunt si suntem bine, mi-ati dat liniste si incredere
........
m-a ajutat sa fiu alaturi de voi cu fiecare bebelus, m-am bucurat pentru toate, pentru fiecare in parte. si sunt tare frumosi!
astept cu nerabdare sa il prezint si pe Luca.
.......
voi naste la o clinica particulara din Baia Mare, asa ca macar bagajul nu-mi da emotii.
am avut si noi santier in casa, nici in momentul asta camera lui nu e terminata...are perdele si patut, dulapiorul lui inca e in dormitorul nostru...plin cu hainute...spalate si calcate...actiune facuta concomitent cu unele dintre voi.
dar vad ca ne-a dat timp sa-l terminam.
.......
in rest...am inceput la initiativa voastra sa beau ceai de zmeur si vanez semnele de nastere.
deocamdata numai multa agitatie, e asezat inca din timp cu capul in jos si da din el la greu...metalistul lui mama!!! asta inseamna senzatii tari pentru mine, dar nu se inscriu in ceea ce stiu despre contractie.
si dopul inca la purtator, nici urma de el. ca nu cred ca-l puteam rata daca ar fi fost
sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
sovietica spune:
Ariel, si eu am auzit de nasterea sub hipnoza, si probabil si multe alte persoane, dar tot poti fi clasat de original daca alegi metoda asta, sau daca alegi sa nu faci vaccin sau triplu-test, sau sa nu iei antibiotic pt ureaplasma sau altceva, sau sa refuzi sa faci tot ce zic doctorii.
Da tu cand ne arati pozici cu balonase?
sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
mihatp spune:
se pare ca acum la 40s am reusit si eu sa trec de monitorizarea mesajelor, a mai ramas cea a sarcinii...
ma gandeam ca prin sugestie as putea sa-l induplec sa iasa mai repede, dar nu cred ca se lasa chiar asa pacalit...dar eu pot sa sper.
poate ma ajuta pe mine sa am mai multa rabdare zilele astea...
am incredere in tehnica asta...dar aplicata pe altii, ca eu nu mai am rabdare de relaxare acum
Pe linia de sosire...
ariel_7000 spune:
miha, sa stii ca am prietene care "i-au zis" lui bb sa stea in burtica pana dau ele comanda de exit:)) si spuneau ca atunci cand au zis ok, a venit bebe:) eu am discutat cu teo sa stea pana pe 9-10 aprilie:) sa vedem daca merge cu sugestia si la mine.
sovi, poze cu baloanele, de fapt cu toata camera, doar atunci cand va fi demna sa fie aratata in poze!!! adica pana va avea mocheta, mobila si toate puse frumos....acum e doar o camera vopsita (tocurile chiar proaspat), cu mizerie pe jos, plina de scule....aaaa si mai este atelier de vopsitorie pt restul geamurilor:)
asa ca mai dureaza, nu stiu cat, 1 sapt, 1 luna, 1 an....:)
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mihatp spune:
va doresc o noapte linistita, cat mai dormita...
se pare ca merg si eu la culcare mai devreme decat de obicei, cu complicitatea pro/tv-ului care mi-a inlocuit serialul de noapte buna cu fotbal
dau eu cafeaua de dimineata...ca nou venita
Pe linia de sosire...
ariel_7000 spune:
sovi, eum-as risca sa fiu clasata "originala"....dar nu am auzit pe nimeni sa faca asta!! adica sa practice! as prefera de mii de ori asta, decat ace in spinare....
dar, decat nimic, prefer acele:)
POZE
Nicoleta spune:
Salut.
Intru si eu din cand in cand, dupa posibilitati... ca nu am inca net acasa, doar cand prind laptopul sotului...
Ariel, eu acum o luna am patit-o cam ca tine, mi-a iesit pozitiva urocultura (cu doar 12.000 lighioane pe ml, am presupus ca e contaminata proba de la ei), am repetat-o la inca un laborator si a iesit negativa, apoi la primul, tot negativa. Ce era sa mai fac??? Dupa o luna acelasi microb ca la prima urocultura, dar infectie cu 1.000.000 lichioane, culmea pozitiva uropcultura la al doilea laborator (la care acu o luna iesise negativa...)... si acum ma intep in vena o data pe zi ca sa scap... si ma straduiesc sa nu nasc pana sambata cand termin tratamentul. Asta plus Urinal de 3 ori pe zi cu 0.5 de vit C. Sper sa ajute, Urinalul il voi lua pana nasc... Asta este.
Sanatate tuturor. Si nasteri usoare si rapide.
Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 21 de zile
mihatp spune:
ariel...pe asta ma bazez si eu...si va merge, ca oricum mai mult de 2 saptamani de acum incolo nu-l mai lasa nimeni...asa ca daca nu-mi iese mie programarea mentala, o sa-i iasa doctorului
Pe linia de sosire...