Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, uitasem, noua semnatura... noul AMR.

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, foarte ciudat....macar ai ceva simptome de data asta??? ca eu nu aveam nimic! maine ma duc si eu la analize, dar ii zic dr. ca nu vreau sa se mai intample faze d-alea....eu nici acum nu sunt convinsa ca in iarna am avut ceva....cred ca au bagat tunurile degeaba in venele mele!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

12 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Ariel, niciun simptom de infectie urinara!!! Se agravase nitel treaba cu secretia vaginala, insa asta nu mai e un secret, daca ai o candidoza ea se agraveaza spre final... Asta fu!

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

Nici nu mai stiu ce sa cred... eu eram convinsa ca nu am nicio infectie urinara, ma pregateam sa tratez uratul din col, dar cultura a iesit negativa... medicul m-a avetizat ca s-ar putea sa iasa asa, dat fiind ca e in floare candidoza... ooooof, asa ca minunea asta de antibiotic cica le trateaza pe amandoua minunile... sau cate or mai fi prin mine, ma refer la minunile de balauri... Voi fi sambata sterila de la cap la coada!! Si cu un chef de viata... ám inceput sa am si arsuri, sa fiu apatica... Traiasca tratametul intravenos!!! Si balaurii din timpul sarcinii!

AMR MAXIM 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

imi pare rau nicoleta....eu cred totusi ca e o eroare....dar daca tot faci acum tratament si oricum nu prea mai ai timp de prea multe investigatii....ce antibiotic ti-a dat? mie mi-a dat atunci, prima data, cefort...a 2 a oara nu avea ce sa-mi dea (bafta mea, ca asa m-a pus sa repet analiza, altfel cred ca faceam tratament...)

fetelor, eu raportez niste contractii cam urate, nu mi se par regulate, dar le cronometrez....spre deosebire de celelalte astea mi s-au parut foarte lungi (cam de 3 minute/bucata) si foarte dureroase (au reusit sa-mi dea lacrimile)....si inca ceva suspect: mi-am schimbat tamponelul zilnic (pe care-l tin ca sa vanez dopul...:) si peste 2 minute era iar ud!!!! ciudat! urmaresc situatia si daca e ceva "mai dur" dau de stire! acum ma bag in pat...

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

12 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

Naty - nu am luat oscilococcin, cica face varza ficatul (asa mi-a zis doctora de familie la care am fost azi); chiar de asta vroiam sa iau, insa mi-a dat ceva Homeogene tablete si multe lichide de baut; la nevoie paracetamol, insa poate fentez un pic si nu iau chimicale..
asta e, sper sa nu ma tina mai mult de 2-3 zile porcaria asta de raceala, si mai ales sa nu o leneveasca si mai mult pe micuta mea, sa se arate odata..

pupici de noapte buna tuturor randunelelor!! ma duc la si apoi la somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, si eu p-aci printr insomniace! Arsurile astea nu ma lasa sa dorm, Maalox-ul nu mai face fata, am mancat iaurt, am baut lapte, nu stiu ce sa mai fac!
Plus ca sforai si nici randuelu' nu poate dormi din cauza mea, asa ca am plecat si-l las sa doarma.
N-am mai intrat dupa amiaza ca am dormit si pe urma m-am luat cu treaba, am terminat de calcat hainutzele bebelinei si ceva din ale noastre, au mai ramas cateva tricouri pentru maine.
Clau, felicitari pentru Rebeccuta grasunica.
Kya, bine c-ai scapat de arsuri, ca tare rau mai e!
Da' oare cu ce s-o fi suparat Zoze pe noi?
Pucca, bine ai venit acasica, spor la mamiceala!
Ioana, asteptam pozici!
Mussara, ce dulce e Iulian altau!
Ali, Doamne-ajuta!
Ramo, bafta la dr.!
Mihatp, bine ai venit pe crengutza!
Stelutza, felicitari pentru Teo de nota 10, recuperare rapida! Tati de teo asteptam filmulet.
Raluk31, cum ai rzistat la 30 de ore de travaliu?

Bebelina mea e tare activa, mance-o mama pe ea!
Saptaman vitoare imi vine si mie carutul, abia astept sa-l vad!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Nicoleta, felicitari pentru AMR.
Ariel, ce faci mami, scoatem agitatele? Sa ne anunti!
Ma duc sieu la patut, totusi. Pupici!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

incerc sa recuperez .. dar mai greu... mamicile stiu
am vazut pozici frumoase!

vreau sa va multumesc tuturor pt urari! mi-au dat lacrimile, si nu numai mie ci si lui tati... am devenit doi plangaciosi de cand o avem pe asta mica...
Adriutza am ramas muta la mesajul pe care l-ai scris! atat de frumos!! Multumesc din suflet! si multumesc de "mesagerie"

inca mai am de citit un pic din urma... dar sunt pe calea cea buna..

Stelutza sa iti traiasca Teodora de nota 10! Sa fiti sanatoase, voioase si recuperare rapida mamicutza!

Mihaela mamik fericit de Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata

hi, hi, mihatp...cafeaua o dau eu. am avantajul fusului orar. V-as pune si cafeaua pe scrisoare daca mi s-ar deschide si mie linkul de la "show entire smile list". dar daca tot ai aparut in zona..sa te intreb..cat mai e o nastere la euromedica?

cristina...te fac medicul meu de familie...mi-am baut lapticul si gata..pa, pa,...arsuri. inseamna ca de asta nu am avut eu probleme pe sarcina de la litra de lapte zilnica. si eu care imi faceam sperante ca al meu se naste chel si scutesc banii de sampon.

adriutza e tare complicat DPNul meu. UM nu stiu cand a fost exact. Stiu doar ca in 3 iulie eram la ciclu (nu stiu in a cata zi) ca am servit o colega de servici cu un tampon. deci conform acestui 3 iulie...pana in 8 aprilie trebuie sa nasc.
la primul eco mi-a dat asa larg 8 aprilie +/- o saptamana...dar eu sunt convinsa ca ala a masurat aiurea si ca mi-a dat data in functie de UM.
la eco facut aici la 36 de saptamani...mi-a dat 1 aprilie.
oricum...acum imi dau pumni in cap...ca de ce am declarat 8 aprilie ca DPN cand am ajuns aici. ca astia fac inducerea la 10 zile post termen. daca aveam minte si ziceam 15 martie...in 25 martie eram nascuta...asa...acum astept minunea.
teoria mea este ca noi plecatele ducem sarcinile asa departe...de la cat no-spa iau fetele in tara. ele iau...si noua ni se intarescte colul.

maine iar am control...plictisitor...daca nu se intampla nimic interesant la noapte...maine sun si le zic ca nu vin. m-am saturat sa tot bat drumul aiurea ca sa imi spuna ceea ce stiu deja...everything looks perfect...no signs of labour yet. asa vorbesc alea...ca parca scopul nostru nu e sa nastem...ci sa tinem ratonii pana la 18 ani.

Mergi la inceput