Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Eu am inceput de ieri inducerea, cu o tura de parc de 3 ore numa eu cu Vladut, mare curaj pe mine, ca asta inseamna urcat si coborat continuu scarile toboganelor, si in viteza, sa reusesc sa-l prin pe Vladut la aterizare, ridicatul balansoarului cu tot cu Vladut, ca de ma puneam eu partea aialalta Vladut numa pe sus era sa fie, dar vad ca deocamdata nici un rezultat. Azi am ratat tura de inducere, din cauza de ploaie, sper ca maine s-o putem lua de la capat. Inducere de alt gen nu vreau inca, mai astept ,ca o fac pe suparata.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

foarte tare!!..succes!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,mersi mult-stii tu pentru ce!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Cristina,nu am mai apucat sa pozeze carutul...maine!am avut pana acum musafiri...sunt franta!ma termina musafirii,vizitele..merg sa strang tot,sa spal,noroc ca bebe doarme...si maine o luam de la capat!noapte buna

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Daaa, chiar am stat aproape 3 ore pe canapea, culcata pe stanga A venit prietena mea si am stat la taclale, copii au devastat dormitorul...noroc cu ea, m-a ajutat sa punem jucariile la loc.

Steluta, inca o data felicitari pt. teo de nota 10.

M-am uitat pe prima la emisiunea aia cu nasterea, ati vazut?

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu eu am vazut emisiunea. Cel mai dlagut a fost bebeul.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 7 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Asa e, Kya!

Fetelor, eu nu mai pot de dureri de bazin...rau de tot ma doare, n-am mai patit asa...abia ma ridic si merg...parca am febra musculara intre picioare, dar rau, rau...sa iau un no-spa??

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

ariel, gecko eu la cory ii spuneam ca Adrian al meu are perisor fin fin peste tot pe manute, pe picioruse pe spatut. Si pe urechiuse are puf fin fin. Si eu am avut arsuri la greu. Nororc ca acum s-au dus. Singurele dureri mari care ma chinuiau in travaliu erau arsurile. Era ceva de genul unei lupte si imi spuneau nu vrem sa plecaam nu vrem sa te parasiiiiimmm!!! Mi-a dat asistenta ceva de baut intr-un capacel si am vomitat instantaneu. Am facut o mizerie....tot era murdarit, camasa, pat, perina....a trebuit saraca sa ma schimbe. Nu ma durea sufletul numai dupa bunatate de apple juice cu gheata ca dupa anestezie nu mai mi-au dat voie sa beau :))))) si ala il bausem inainte. Dar a trecut...insa a fost groaznic. obisnuiam sa spun ca am gatlejul ERODAT de acid...si chiar asa il simteam.

ariel sper sa fie bine Ali, mai ales daca nu i s-au rupt membranele inseamna ca nu e pericol de infectie. Pe aici inducerea e foarte bine vazuta, adica se duce femeia la spital ii pune injectia...poc memebrana si naste. Comod pentru ea, comod pentru doctor. Deschide geamurile sa fuga mirosul de vopsea. Mai ai 12 zile...si-l vei tine in brate pe Teo mic si scump se apropie asa de repede.

Raluk, vorba Cristinei, mai esti intreaga? Banuiesc ca a fost un travaliu mai usurel...

cristina multumim frumos pentru comentariu, esti o draguta.Apropos de suparare... las-o de o parte ca ai vazut ce repede a nascut Mihutza cu inducerea...naturala :)!

bubu de ce nu incerci sa iti sustii burtica cu un brau. Pe mine m-a ajutat mult si daca uitam de el tot asa ma simteam, adica dureri peste tot. Nu imi atenua durerile suta la suta dar era mai usor, mult mai usor.

luny mie imi era asa de drag cand bebe statea cu piciorusele sub el... acum nu mai vrea. Dar ai dreptate, pastreaza in memorie pozitia din burtica.

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Adriuta ,esti o scumpa
Vio,-te-ai distrat,e?!cu Labusul meu...sa nu ratezi maine pozele...o sa te distrezi si mai mult!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

buna seara stol de randunici!

dupa ce am petrecut mai mult de jumatate de zi in pat, cu un pic de febra, nas infundat si stare de rau, mi-am dat seama ca mai rau imi fac si m-am ridicat cu burtoi cu tot cu gandul sa schimb cate ceva; l-am asteptat pe randunoi care de azi e in concediu din cauza de summit si am plecat sa mancam in oras (era tot ce-mi trebuia la moaca mea.. )si apoi la facut rost de hartii (concediu medical, reteta, bilet de internare.. sa fie acolo..); dupa care, fiindca cel mai bun remediu e shopping-ul hai si la o tura prin mall.. ca cica era prea devreme;
acum am revenit acasa, imi e parca un pic mai bine, insa clar am racit un pic si o sa ma distrez cateva zile cu chestia asta!

si felicitari pt. proaspetele mamici si pt. puii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

quote:
eu sunt oficial azi la fix 40 s, asa ca iti spun si eu Valentina, ca rabdarea mea e pusa greu la incercare...chiar m-am gandit la cateva sedinte de inductie hipnotica pentru chirias sa-l lamuresc sa vina la soare

Mihatp, bine ai venit pe crenguta. Tu ai vorbit serios cu inductia hipnotica? Pazea, fetelor, ca a poposit in stol o randunea mai originala ca mine

Pucca, bine ai revenit!! Ma bucur mult ca totul a decurs ca la carte! Ce frumos ai povestit Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

Olgutz nu inteleg de ce iti trebuia tie c. medical, tu fiind in concediu de maternitate?

Mussara, cat este el de pufos si de dragalas!

Pidana, cum e, v-ati acomodat in noua casa? Net vad ca aveti :)

Bubu, asta da treaba, daca asteptarea s-a terminat cu bine, atunci e super!

Ramo asteptare usoara!

Adriuta, te-ai scos cu bb dormicios
Violeta, era prea pe faza randunoiul ca sa creada vreo incredibila. Cu sora a mers la sigur!

Naty, aliluia, noroc cu tine ca ai zis ca creste colesterolul spre sfarsitul sarcinii. Ca la ultimele analize dr de familie m-a mustrat ca e cam mare colesterolul si ca sunt prea tanara sa am asa valoare si ca sa pun mana sa mananc salate. Ce frustrata m-am simtit, eu care beau suc de grau verde la 2 zile si mananc si salate... Ce ignorant sa nu stie ca la gravide e normal!
Multumim pt mesajul de la Stela.
Indragostita sa ramai Stelutza, pana la capat!!

Raluk31, bine ai revenit, mami! Sa va traiasca Anais si sa fiti sanatosi si norocosi! 30 de ore?! Sper ca undeva acolo sus sa se fi pontat!

Bubu, lasa no-spaul pt durerea intre picioare si alte dureri de bazin! Pur si simplu welcome tu da clab! Fericito, eu sunt asa demuuuult!

Mihos, sanatate maxima!

Spor, randunici la indus pe cai naturale

Ma bucur ca si eu am mai scapat de arsuri, m-au tinut numai o saptamana alea rele, da si alea cam treceau daca luam 1/2 maalox. Desi se zice ca iaurtul si banana sunt anti-arsuri, eu de la astea faceam cel mai tare!

Ma duc sa bag cornul in perna. Aquagymul din seara asta m-a dovedit bine.
Noapte buna!

sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput