Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)
Raspunsuri - Pagina 16
Raluk31 spune:
Buna,randunici!
Am intrat sa va dau in sfarsit vestea cea mare si,cand colo,m-am regasit cu surprindere pe listuta!
Intr-adevar,fetita mea,Anais,s-a nascut in 23 martie,in dimineata Pastelui catolic,3360 gr,51 cm,Apgar 10..in urma a 30 de ore de travaliu,nastere 100% naturala.
E o cuminte,papa cu pofta,doarme mai toata ziua (si deja mai mult pe timpul noptii)si nu plange fara motiv.M-a binecuvantat DD cu un ingeras
Felicitari proaspetelor mamici care au nascut intre timp si sanatate si noroc bebeilor!
Va si sper ca in curand sa reusesc sa recuperez capitolele pierdute.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
adriuta spune:
bubu biiiiine ca au gasit analizele lui Vladut. Ma si gandeam ca trebe sa il mai intepe o data... saracutzul. Si ma bucur sa aflu ca sunt toate bune. Ahaa... cum sa stai tu un pic!
ariel dar ce are ali de au bagat-o pe tratament?
mussara ce dulcic e Iulian!!!
violeta merci mult pentru sfaturile legate de car seat si bebe. Sunt intr-adevar ff interesante. Lui Adrian i-a cazut la 15 zile de la nastere dar nu e musai poate sa cada si la 3 saptamani. I-ai facut baitza totala? Ca daca da dureaza mai mult un picutz.
Si am citit ca stai cu Sean atarnat de tzatzi sa stii ca si al meu are perioade de astea. Adoarme la tzitzi si zici ca-i adormit bustean. Ar fi in stare sa doarma cu tzatza in gura ore. Cum il pun in patut cum...scanceste. Dar il las in patul nostru pana adoarme si ...pac ii bag suzeta.Molfaie la ea si adoarme bustean.Dar e musai sa il las in pat.
clauclau faza cu patul lui mami si tati tine de fiecare data. Al meu in pat zici ca-i pasha, isi rasfira mainile si piciorutele si dormiceste....
cristinagoji sa te auda D-D si sa doarma ca zau ca tare bine e. Ziua are frichinei, in special seara cand nimic nu-i mai place. Mai nou a inceput sa vrea sa vada si daca stai mai mult in acelasi loc se enerveaza. Sper din tot sufletul sa suga Daria. Eu am avut groaznice probleme dar am trecut peste durere si am si noroc ca al meu e un mancau.... nu face diferenta, tzata, biberon, cu sau fara nipple shield...lapte sa iasa. E asa de comic ca o data il tinea taica-su pe piept si nu avea tricou si incerca sa-l suga:)))) A gasit tzatza:))))))) Si de la 2 saptamani imi trage bluza in sus ca stie ca-i papa sub. Mama a zis ca e imposibil ca un copil sa faca asa ceva la 2 saptamani. IUGA primele 4 litere. Sarut mana :)
gecko cand e mama DPN-ul tau?? Si mai ceva...aseara radea sotul ca toate fetele de aici(eu, vio, miha) am trecut de termen:)) Cica pun ceva in mancare astia sa nu nastem noi la termen.Eu cred ca e de la DPN-ul fixat de ecografisti o saptamana mai devreme care nu pare a fi o chestie prea inspirata. CM nu minte...frate. Ala iti da adevaratul DPN. Tu ce crezi?
naty o fi de la ieri de la vaccin ca nu are pofta de mancare? Eu zic sa nu va speriati ca si mie mi-a zis dr-ita sa ma astept sa nu mai manace si sa fie putin"DIFERIT"decat e el de obicei, dar de regula isi revine in "couple days" :) Ce dulcica eee... si intr-adevar pe burtica adorm instantaneu. :)
Ce fericita-i Slelutza noastra.... Doamne ajuta!
Va dati seama dupa promptitudinea mesajului ca doarme... bebeee
aaaaaa si ieri m-a urcat cu el pe cantar... are 10.5LB a pus 2 lb, un kg si mai bine .
Asa creste mare puiul
Pozici cu noi
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Kya spune:
Bravo Stelutzo pentru una bucata Teo de nota 10. Ma bucur ca operatiunea nastere a fost OK, si ca te simti si tu mai bine.
Tata Geo nu ne uiti cu filmuletul promis, da?
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 7 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
adriuta, din mesajul trimis de ea nu am inteles ce are...am reprodus integral mesajul ei, sper sa-mi mai dea detalii...
gecko si eu urlu ca scuip lava!!! nu mai pot de arsuri!! de nu o semana teo al meu cu bob marley....!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
12 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
CristinaGoji spune:
Bine ai revenit mamica eroina Raluk! 30 ore de travaliu...mai esti intreaga?
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ariel_7000 spune:
adriuta, eu sunt patita cu depasitul termenului, rau de tot:))) pai aveam 32 sapt.+ 3zile si "m-au indus", ca fiica-mea nu avea niciun gand...si cum ea e nascuta tot in perioada asta, ma gandesc sa nu fie ceva cu....lunile astea de primavara:)). dar la teo, nu mai stau s aastept, cum am facut 40 de sapt. cum incep sa-l induc la greu!!! ca si asa am de smotruit p-aci:)) asa ca nu strica sa imping o canapea, sa mai fac 100 m garduri:))) nu ca nu as face si acum, dar acum fac mai blad, cu simt de raspundere...i-am zis lui barbat-miu, cum se ususca vopseaua si nu mai pute, cum incep sa topai prin casa:)
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
12 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Ariel, aveai 42 sapt+3 zile, nu 32 sapt...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
... si eu urlu ca scuip lava!!! nu mai pot de arsuri!! de nu o semana teo al meu cu bob marley....!
Valeu! Atunci te pomenesti ca a mea o sa fie cheala!!!!
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 7 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
naty, super!! bine ca a tinut faza cu papa in somn!!
mai, Mufa nu prea e incantat sa stea pe burta, se agita s-o ia din loc sau sa se intoarca...si nici nu sta bine, ia tot pozitia din uter, cu picioarele sub el..oare o fi prea micutz?...
Stela, ma bucur mult pentru tine, ca e totul bine, asta e fericirea pe care o vei simti de acum incolo in permanenta!!
raluk, sa-ti traiasca micutza, felicitari!!
ariel, kya, ce imi amintiti de mine in perioada cu arsurile!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Eu am inceput de ieri inducerea, cu o tura de parc de 3 ore numa eu cu Vladut, mare curaj pe mine, ca asta inseamna urcat si coborat continuu scarile toboganelor, si in viteza, sa reusesc sa-l prin pe Vladut la aterizare, ridicatul balansoarului cu tot cu Vladut, ca de ma puneam eu partea aialalta Vladut numa pe sus era sa fie, dar vad ca deocamdata nici un rezultat. Azi am ratat tura de inducere, din cauza de ploaie, sper ca maine s-o putem lua de la capat. Inducere de alt gen nu vreau inca, mai astept ,ca o fac pe suparata.
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza