Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina, asa este. Eu cred ca am uitat de la Razvanel ( deh, au trecut 6 ani intre timp), dar credeam ca este mult mai usor,parca acum totul este diferit si cateodata imi spun: uite-te in buletin fato, ai imbatranit si nu mai ai rabdare!!! Dar pe de alta parte, cand ma uit la Rebecutza mi se umple inima de fericire, sunt iremediabil indragostita de ea! Abia astept sa-i pun rochite frumoase, sa-i fac codite si sa iesim amandoua la plimbare de manuta!!! Are mama fata, areeee!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, eu zic sa nu o scoli pe Iulia...lasa fata sa-si faca somnul, si papa ma tarziu, nu cred ca-i vreo problema...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va ascult sfatul cu cele 10 postari...ca doar de aceea am si aterizat pe crenguta, dar incerc sa dau cateva informatii relevante despre mine, sa recuperez timpul pierdut

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

n-am sculat-o, la sfatul randunoiului i-am dat biberronul in somn si l-a ras in 15 minute! Apoi a durut-o un pic burta si a plans, am pus-o 5 min pe burta si gata, doarme din nou.
MESAJ DE LA STELA:
"Va multumesc mult, randunici, k ne-ati fost alaturi si v-ati rugat pt noi. Sunt mai bine acum dar am avut dureri groaznice. Mi-a facut anestezie generala. Mi-a adus-o 5 min pe Teo si mi-a umplut inima de fericire. M-am indragostit pana peste cap d ea si deja mi-e teribil de dor sa o simt iar aproape.2890 g, 49 cm, Apgar 10. Va pupam pe toate"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

sunt la primul copil, azi este "termenul limita" dar se lasa asteptat. am ales numele lui inca inaite de a fi conceput...am gasit consens cu taticul din dotare pentru Luca.

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

am fost si eu o perioada in State si am fost teribil de dezamagita de stilul de viata. am lucrat ca profesor, am cunoscut invatamantul lor, educatia lor...asa ca va inteleg opiniile. am ales sa ma intorc, pierdusem mai mult decat castigasem ca satisfactie a vietii. mi-e dor de concerte si de drumuri, sunt maaaaaaaaare iubitoare de condus, de motociclete, iar acolo ma puteam desfasura in voie cu aceasta pasiune a mea, dar ne descurcam si aici.

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

am lucrat pana in saptamana 37, si de atunci din cand in cand...de drag, sa ma simt utila, asa ca pot sa spun ca sarcina a decurs binisor, fara surprize deosebite, doar cu cele inerente sarcinii... sensibilitate (cititi plans, nervi si altele) pe baza hormonala, hemoroizi, picioare, maini, fata umflata, acid, dureri de bazin...cred ca aproape toata lumea se recunoaste in astea. m-a ajutat sa tin contact cu voi, citindu-va, sa vad prin comparatie ca sunt si suntem bine, mi-ati dat liniste si incredere

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

m-a ajutat sa fiu alaturi de voi cu fiecare bebelus, m-am bucurat pentru toate, pentru fiecare in parte. si sunt tare frumosi!
astept cu nerabdare sa il prezint si pe Luca.

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

voi naste la o clinica particulara din Baia Mare, asa ca macar bagajul nu-mi da emotii.
am avut si noi santier in casa, nici in momentul asta camera lui nu e terminata...are perdele si patut, dulapiorul lui inca e in dormitorul nostru...plin cu hainute...spalate si calcate...actiune facuta concomitent cu unele dintre voi.
dar vad ca ne-a dat timp sa-l terminam.

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput

in rest...am inceput la initiativa voastra sa beau ceai de zmeur si vanez semnele de nastere.
deocamdata numai multa agitatie, e asezat inca din timp cu capul in jos si da din el la greu...metalistul lui mama!!! asta inseamna senzatii tari pentru mine, dar nu se inscriu in ceea ce stiu despre contractie.
si dopul inca la purtator, nici urma de el. ca nu cred ca-l puteam rata daca ar fi fost

Pe linia de sosire...

Mergi la inceput