Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata, am dormit si noi putin si am venit pe crenguta sa vedem ce faceti???

Cris scuze nu a fost cu intentie sa te uit in nominalizarea burtoaselor...aceleasi scuze sunt si pentru celelalte fete care am uitat sa le trec.

Pucca bine ati venit acasica...asteptam pozici!!!!

Mussara felicitari pentru cea mai de pret comoara!!!!!

Clau meriti multi pupici ....noroc cu tine ca ai pomenit de concediu ca eu uitasem complet....daca stau acasa ce-mi mai trebuie si concediu,nu????
o sa-l sun maine pe dr sa=mi dea medical pana o sa nasc.

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, sunt alt om dupa ora asta de somn, chiar a contat tare mult caci am de recuparat, nu gluma...

Bitza, iti intorc si eu pupicii, ma bucur ca ti-am adus aminte de concediul medical.

Am observat ceva la Rebecca. Daca doarme si este odihnita, imediat dupa masa o ia somnul din nou si tot asa. Dar daca apuca sa stea mai mult timp treaza, devine agitata si greu de tot o mai culc apoi. Si din pacate sunt si zile din astea cand nu apuc sa o culc imediat si sta treaza mai mult de o jumatate de ora - o ora. Ei bine, atunci are doar motaieli scurte si e toata ziua scartaita!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clau - nu cred ca e vorba de rasfat la varsta asta. Poate e unul din copiii care au nevoie de mai multa afectiune, sau poate o fi prea temperamentala. Cam asa era si Vladut al meu, si nici eu nu-l puteam lasa sa planga mult, pentru ca, la fel ca si la Rebecca, nu se linistea singur, ci dimpotriva, mai tare se agita si se calma mult mai greu. Iti inteleg si oboseala, pentru ca plansul asta te oboseste foarte mult, dar asa cum ai zis si tu, primele 3 luni trec parca cel mai greu. Chiar imi amintesc ca i-am zis la sot, cand Vladut implinise 4 luni, ca nici nu am observat cand a trecut luna aia, de la 3 la 4 luni. Multa putere mamicutza, ca trec toate!

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

salutari fetelor...nu am nascut. azi nici nu am vrut...chit ca dupa eco azi trebuia sa iasa afara.
dimineata imi faceam sperante ca e fixat...spre dupamasa era cu cap mobil...asa ca La Anul si La Multi Ani cu nascarea!!!

mihatp scrie mai multe mesaje sa scapi de moderare....de ex. scrie ce vreme e la baia mare.

bine au venit acasa proaspetelor mamicute. adaptare cat mai usoara.

cum capul ratonului meu e in jos...si cum eu am acum arsuri groaznice...putem avea doua variante....fie...1. ii creste par pe fund si imi gadila mie stomacul...fie 2. am exagerat cu ceapa azi. speram sa fie doar a doua varianta.

Mergi la inceput

Gecko - vad ca suntem in aceeasi oala , doar ca mie mi-ai dat sperante cand ai zis ca la secundi/multipare capul se paote fixa chiar inainte de nastere, asa ca eu mai am sperante sa nasc saptamana asta. Arsurile mi le mai potolesc cu lapte, am ajuns sa beau litru de lapte pe zi, dupa ce ca inainte de asta beam lapte poate doar o data pe luna, din cauza de ceva reminiscente de la intoleranta la lactoza avuta in copilarie.

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

offf cristina...nici nu stii cum mi se mai ia cate o piatra de pe inima cand vad ca si alte gravidute vor sa nasca.
si ai tu dreptate cu arsurile...ca azi am baut lapte doar in cafea...iar acum mi le tratam cu pepsi...mai ca uneori zici ca am facut facultatea de topit suruburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by gecko

cum capul ratonului meu e in jos...si cum eu am acum arsuri groaznice...putem avea doua variante....fie...1. ii creste par pe fund si imi gadila mie stomacul...fie 2. am exagerat cu ceapa azi. speram sa fie doar a doua varianta.

Bubu, ma miram eu sa stai tu chiar asa cuminte...cred ca pana la expulzie tot o sa gatesti, freci, cureti, alergi, joci cu Vladut etc
Ramo, acidul uric creste de multe ori spre sfarsitul sarcinii, asa cum creste si colesterolul. In momentul asta, tu neavand preeclampsie sau hipertensiune necontrolata, nu are nici o semnificatie. Hai, mai e putin si inca o consemnata la pat scapa de chin!
Fata mea azi a mancat f putin, sunt cam ingrijorata...am lasat-o acum aproape o ora peste program si tot nu da semne de foame, doarme dusa (deh, daca azi-noapte n-a dormit deloc...) Ce sa fac??

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, cunoastem...cum e cu aplicatu a ceea ce am invatat in facultate...stii tu, sa faci ce zice popa, nu ce face popa!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-merci pt raspunsul rapid ..sper sa fie bine ...

rami26 + 38 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Gecko - pai eu de la 37 saptamani tot astept sa nasc. as fi fost de acord si mai repede, dar totusi prea ma temeam sa nu trebuiasca sa stau mai mult in spital daca se naste bebe prematur. Si eu sper sa nu stau mai mult de 3 zile totusi, ca inebunesc fara terorix-ul mic de-acasa.

Vladic
barza

Mergi la inceput