Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

FELICITARI STELA SI GEO, SA VA TRAIASCA BEBE TEO !!!

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vio - multumesc mult pt info legate de scaunele de masina si mai ales despre cel cu alaptatul! Sper ca macar de data asta sa reusesc sa alaptez. Intr-adevar e foarte frustrant sa nu reusesti sa-ti convingi puiul sa suga, inca imi amintesc foarte bine sentimentul.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty help...tocmai mi-a adus puiul meu rez de la acidul uric...7,70....este a 2a oara cand il repet..prima data mi-a iesit 6,65...acum si mai mare...ce inseamna asta...tensiune mare?
eu iau aspenter pt tensiune...offf abia astept maine sa ajung la dr sa vad ce zice ...sa vina momentul sa-l tin pe bebe in brate...sa fie in siguranta...

rami26 + 38 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, felicitari pentru rezultatele bune la analize!

Pidana, ce bine ca ai intrat in concediu, dar tare mult ai mai stat! Cum ai reusit?

Kya, hai ca mai ai putin si scapi de greutatile pe care le ai acum. Or sa vina altele apoi, dar si satisfaciile sunt pe masura!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna randunelelor,
am spicuit si eu putin p-aici, atata cat mi-a permis timpul si prin urmare:

Vazut Andrutza frumoasa foc, sa va triasca minunea Mihutza si sa va bucurati de ea.

Cory,felicitari mamico pentru bebe Alex. Am rasuflat usurata ca nu s-a transformat in Alexandra:)) Bine ai venit pe lume Alexandru, sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si norocos. Cory recuperare rapida si laptic pentru baietel.

Violeta am vazut pozica lui Sean. Este atata de frumos copilul tau, ceva de groaza.:) Si iti seamana ca desenat. Cred ca daca pui poze cu el si poze cu tine cand erai micutza nu poate sa va deosebeasca nimeni.

nicol_conte Ma bucur sa vad ca ai revenit cu bine acasuca.

MSTELA NU MAI ARE ROST SA ITI SPUN CEVA CU PRIVIRE LA ZIUA DE AZI, CUVINTELE NU ISI MAI AU ROSTUL ...ORICUM SI TU STII BINE CAT DE MULT NE-AM DORIT CA SA VINA CU PACE ZIUA IN CARE O SA ITI VEZI PENTRU PRIMA DATA DRAGOSTEA DIN BURTICA. MA ROG LA DOAMNE-DOAMNE PENTRU VOI SI TIE ITI DORESC RECUPERARE RAPIDA IAR LA TEO O VIATA CA-N POVESTI. BRAVIO FETITA DRAGA, 10 SA DEIE DUMNEZEU SA IEI TOATA VIATA, LA TOATE EXAMENELE VIETII. VAD CA PE PRIMUL L-AI TRECUT CU BRIO!!!!

Ali_bia iti tin pumnii sa fie totul bine la spital. Curaj si sa te intorci cu bebitza in brate.

Sovi ca ma intrebai de biserica. Aici sunt cam 30 000 de romani, 2 biserici ortodoxe(preoti ortodoxi), si vre-o 5 penticostale, baptiste... De aia spuneam ca mi-e ciuda ca nu avem scoala cu predare in romana...ca se poate dar nu se vrea.

clauclau imi pare ca Rebecca a inceput sa se rasfetze. Pana la 3 luni e indicat sa petreci cat mai mult timp cu ea, apoi nu o sa mai planga asa de mult. Se zice ca cel mai mult pland intre 2 saptamani si 2 luni.

Raluca de la GALATI, a nascut?????????? Nu mai stim nici de ea. HELOOOO RALUUUUU???!!!

La multe lunite DAVID si BAROSANELUL . Mamicilior sa fiti fericite si sa va creasca puiutii mari si frumosi.

SIMO27 ai grija sa nu il manance si pe acesta. Cred ca e gelos, si Maya, catelusa mea mozoleste tot ce prinde de la Chris.
rox_dox felicitari pentru Raducu. Da cu un pic de lotiune pentru sfarcuri dupa FIECARE supt sau mult.

mihatp scrie repede 10 mesaje....asa de 3 cuvinte ca sa scapi de moderare. Bine ai venit! si te asteptam cu date sa ne cunoastem.

ursuleata cum e sa fii pensionara? Bucura-te ca mai ai putina liniste ca dupa ce vine bebe... nu mai ai tu timp de stari aiurea :)) zau...ca asa-i.

ValentinaC GREU , imi amintesc ca parca eram cat o BALENA , nici sireturile nu mi le legam singura.

Ariel, tu cum te mai simti azi? Ma bucur ca e pe terminate santierul.

Pucca bine ati venit acasa frumoaselor! Recuperare rapida si laptic mult si bun.

Bubu... nu-mi vine sa cred ochilor, tu stai in patut:)) Yoiiii....
Hai ca glumeam:) Odihneste-te mamico ca mai ai putin si meriti din plin.Pupici

PIDANA macar aici sunteti la parintii tai si nu mai trebuie sa te "confrunti" cu socrii. Bucura-te de CO si spor la nest-uit.

Bebe doarme de aseara de la 8. S-a trezit de 2 ori sa pape si s-a culcat imediat. Si acum e 8 si tot dormiceste. Doamneeeeeee!!! tine-i naravul :))).
Hai ca fug sa mai fac ceva pe-aici.
Pupici.

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

tin pumnii Adriutza sa-l tina obiceiul de somn cat mai mult!

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

FELICITARI, STELA! BINE AI VENIT, TEODORA!
Ai vazut mami ca eforturile ti-au fost rasplatite? Bravo! Sa va dea Domnul sanatate la amandoua si sa veniti cu bine acasa.

Simo, ce m-ai distrat cu caruciorul mancat de Labus! :)))

Sovi, dar tu nu i-ai facut-o Randunoiului de 1 Aprilie? ce pacaleala i-as fi tras si eu...:)

Pucca, bine ai revenit acasa, asteptam poze!

Am vazut puiutzul de Mussara!!! Vai cat e de dulce! M-a topit!

CristinaGoji, ma bucur mult daca ti-am fost de folos.

Adriuta, multumim de complimente, si mie mi se pare frumos ca doar e al meu :))) Sa stii ca daca la inceput mi se parea ca seamana cu mine, acum parca incepe sa aduca si cu ta-su. O sa pun si o poza cu mine cand eram mica, asa de comparatie. Ce face Chris??? Ma bucur ca doarme. Parca esti alt om cand reusesti sa te odihnesti, nu? Lui Sean inca nu i-a cazut buricul! O fi normal? Joi mergem la doctor.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Adriutza - care-s first 4 letters of mom's last name???ca nu reusesc sa postez mesaj de bun venit

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, e super ca doarme atata bebe, esti o fericita ! Sa ramana cu acest obicei frumos!
Cu Rebe, cred ca am rasfatat-o, dar nu pot sa o las sa planga cand e asa de micuta, nu mi se pare corect. Mai ales ca pe masura ce plange, mai rau se agita, nu se linisteste deloc. Si asa cred si eu , ca primele 3 luni sunt mai dificile , iar apoi din ce in ce mai putin.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriuta, am zis ca stau...dar pana la a sta...e cale lunga ...am spalat pe jos in toata casa si am sters praful, strans jucarii ...nu am stare! doar n-am mai bucatarit, ca avem de toate acum.

Kya, la CMU sunt f. amabile tipele, asistentele de la recoltare la fel, toate au mana usoara si nu am avut probleme...dar faza cu uite rezultatul nu e rezultatul, am mai patit-o...de aiuriti, ca pana la urma le gasesc ei.

Clau, bravo pt. somnic! vezi ca azi a fost cumintica Sarumana pt. urari, si eu ma bucur ca i-au iesit toate bune lui Vladut.

Ramo, bafta la bb-control!

Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput