***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 6
angelabv spune:
Ops ! Am vrut sa zic ca " nu e multa vorbarie" in brosurica, e la obiect: despre temperatura, simptome si multe altele...Multa sanatate puiutilor si mamicilor !
Ninutza spune:
Tincutza, pentru Cezar Florian
Poohy , pentru Manuela
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Ninutza spune:
ELTEKA, Universal Studios e in Osaka. Eu am fost de 3 ori pana acum si abia astept sa mai merg . Uite aici daca vrei sa arunci o privire: http://www.usj.co.jp/e_top.html. Este unul si in America(daca ai drum pe acolo;)).
Sa stii ca va citeam si la odisee dar probabil mi-a scapat faza cu Sapporo . Daca mai ajungi prin JP sa strigi si la mine
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
doxinu spune:
LA MULTE LU ICI SARBATORITILOR NOSTRII DE ASTAZI!!!!!!!!!
Tincutza, pentru Cezar Florian
Poohy , pentru Manuela
Io tot nopti de cosmar am.Se trezeste STEFAN nu sa papa ci sa urle dupa care ii trece si il apuca iar.Cam de 5-6 ori pe noapte.Nici daca il iau la noi in pat nu ii trece.Se foieste,plange, ceva il saciie rauinsa dimineata pare sa nu fi avut nimic toata noaptea.Voi credeti sa fie dintii ca io sper de fiecare data.
Era sotul nervos si il intreba"de ce nu dormi ma noaptea?"Io ii ziceam ca poate ii iese si lui vreun dinte iar sotul zice"da poate in fund"
Acum io nu cred sa aiba ceva din moment ce dimineata e bine si rade,se joaca.........Offff ce nopti mai am
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
FOTOLII SI SCAUNELE COPII
kid spune:
Manuela de Poohy
Cezar Florian de Tincutza
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
vas spune:
Ceau!
Doxinu, si Eliza a a vut aproape o saptamana in care se trezea plangand si suspinand. Am suspectat dinti dar uite ca a trecut o luna de atunci si de abia acum se vede un coltisor de la al 7 dinte.
Nu prea cred sa fi avut vreo legatura, dar cine stie.....eu ma mai gandeam sa nu o doara putin stomacelul sau sa vizseze ceva urat, pentru ca exact cum spuneai ziua nu avea absolut nimic.
Elteka, si Eliza cand se trezeste direct in patru labe e si pleaca. daca e la noi in pat trebuie sa fiu atenta ca se duce pana la capatul patului si mi-e sa nu cada.
Carstea, imi pare tare rau ca inca te mai doare "mititica" de la nastere. Eu pot sa spun ca sunt o norocoasa. Dupa doar 6 saptamani nu mai simteam nici o jena.
Chiar ca mi-am amintit. Intrebare: Voi simtiti uneori ca si cum ar mai fi ceva in burtica exact ca atunci cand misca bebe? Eu cateodata ma si sperii cand simt, parca a ramas ceva acolo.......De obicei se intampla cand sunt balonata dar parca prea tare se simte.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
doxinu spune:
Eltekaam tot zis ca-ti spun ca ai o minunatie de copil.L-am admirat zilele trecute si i-am dat si mail sotului la munca cu Elias si caciulita cu urechi de soricel.Tot biroul s-a amuzat de el.
Vas nici nu stiu ce sa zic!La voi la 7-lea da la noi nici primul nu a venit.oramane asa ?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Fetelor voi ce le luati la bunici de Pasti?io le-am luat ASA CEVA si sper sa le placa.Am zis ca un loc de manuta punem piciorusul caci imi place mai mult ca e grasan
Astept ideile voastre ca lu' soacra nu i-am luat nimic inca,asta este pentru ai mei.
minunea noastra Stefan
mary_lou spune:
Salutare la toata lumea
Ella,
multumesc mult de sfaturi,esti o draguta ca de fiecare data
dupa ce mi-ai scris am sunat pediatra si mi-a spus ca pot sa incerc sa-i dau PC de la Boiron, doar ca la noi e treaba cam nasoala pt ca Paty de la atata nesomn arata f rau.Am incercat cu jumatate de pastiluta si nici un efect,a doua zi la fel,si a treia la fel si........ am inceput cu Peritol.Aseara i-am dat o doza de Peritol si a dormit de la 11-2,sper ca pe viitor o sa se odihneasca si el mai bine.
Peste noapte Paty nu bea nimic,nici lapticul nu-l bea,dupa ce reuseste si el sa adoarma mai stau cam 20 min si-i fac lapticul pe care-l bea dormind.
M-am mai linistit pt ca peste zi reuseste si el sa doarma cate 0 ora,asta e,sanatos sa fie!
Graviduta,
nu e de la mancare Paty agitat pt ca avem acelasi meniu ca a altor bebei de aici:
la 9-10 piure de fructe cu branzica
la 13-14 legume cu carnita(pui,vita)/ou/ficatel...
la 17 iaurtel
Intre mese nu prea vrea nici macar apa,cateodata mai rontaie un biscuite de la nestle.
Asa e el mai agitat si sotul zice ca lui ii place f mult ca e asa,seamana cu el
Pepsi,
saritoare ca de obiceimultumesc!
BettyR
Si mie imi plac mai mult scutecele cu elastic,numai pampers let's go au elastic si se gasesc dar in pungi mai mici si sunt un picut mai scumpe fata de active baby.
Sambata am fost in carrefour si am cumparat nan2 HA vreo 10 cutii,multe borcanele ,biscuiti,cereale si cand am iesit ne-a abordat o tipa care reprezenta firma nestle si ne-a spus ca pt fiecare produs cumparat ne da cate un cadou....da,asa mi-a dat vreo 10 boluri cu lingurita f faine,sunt albe cu un ursulet pe fundal si vreo 12 ursuleti din plus f draguti bleo .Nu aveam ce face cu atat de multi asa ca am bucurat mai multi copii care ieseau de la cumparaturi dar nu cumparasera produse nestle.
Daca ajungeti la cumparaturi mi-au zis fetele alea ca vor mai fi si in weekendul asta de joi seara pana duminica.
Weekendul trecut am fost in Buc la cumparaturi si vreau sa va zic ca in mag unirea am gasit la Fox niste lucruri f faine pt Paty,i-am luat niste camasi cu maneca scurta f faine,pantaloni scurti din blug,maieuri,tricouri.........au o calitate f buna si aveau o oferta la al doilea produs cumparat il iei cu 50% reducere,poate sunteti interesate
Alyna24 spune:
Buna ziua la toata lumea.
In primul rand "La multe lunisoare sarbatoritilor din ultimele zile si de azi"!
Noi suntem bolnaviori tare rau.De duminica seara am inceput cu febra 38.3, noaptea spre luni si spre marti nedormite, planse, .....Mi-a racit urat de tot, a inceput cu tuse din ce in ce mai urata, apoi cu muci.Luni am fost la dr de fam si mi-a dat antibiotic doar in caz ca mai face febra sa-i dau(Keflex si pt tuse-Eurespal).Si cum luni ducandu-ma la dr l-am scos afara evident.....marti dimin mi-a facut febra 39 si l-am trecut pe antibiotic ink de luni seara ca deja tusea urat de tot(febra i-a revenit scotandu-l afara).De luni de la pranz nu mi-a mai baut lapte, doar ceai si asta f putin iar mancare spre deloc.ieri mi-a inceput sa-mi verse in jeturi, mai ales medicamentele plus tot ce reuseam sa-i dau sa pape, scuipa mucisori pe gura, febra nu-i mai scadea.....ce mai....am crezut c-o iau razna.De 3 nopti sunt zombi, am dormit numai langa el, el mai mult pe canapea, in bouncer iar eu pe jos langa el.A fost f marait, obosit ca nu putea respira din cauza ca nu putea respira.Ieri s-a deranjat si la stomac, imi dadea afara supoz pt febra.Era deja cam deshidratat asa ca aseara la ora 22 am plecat la Budimex cu el.Dupa ce i-a facut si o Hemograma si l-a consultat , verdictul a fost faringita acuta si enterocolita asa ca ne-am pus pe regim strict fara lapte cu lactoza, ceai de menta indulcit cu glucoza, stiksuri, biscuiti simpli, orez fiert , cereale cu orez, supa de legume, banana si mar copt.Am trecut pe lapte Humana HN si-i dau acum Gentamicina pe gura o fiola in 24 ore impartita in 4, Hidrasec/Smecta, SRO plicuri si Eurespal pt tuse.Plus Nurofen cu Panadol in caz ca mai face febra.E o adevarata aventura sa-i dau medicamentele ca urla numai cand vede seringa de la Nurofen.Nu vrea sa bea pliculetele astea si i le dau tot cu seringa.Speram sa ne punem pe picioare in 5 zile astea de tratament si regim. Bine ca nu mi l-au internat ca nu mai avea mult pana la deshidratare mai naspa.Si....uitati, asa am petrecut ultimele zile!
Acum e un pic mai vioi dar slabit ink, mi-a dormit mai binisor azi-noapte, si azi vreo 2 ore, mi-a papat laptic.Asteptam sa vedem urmatoarele ore cum va fi.Deocamdata sta ok si cu kk.
Am citit repede cate ceva si am vazut ca mai sunt capsunei bolnaviori asa ca le doresc multa sanatate si putere mamici sa trecem peste cu bine!
Filmulete cu noi mergand sper sa ajung sa pun curand.De sambata a inceput sa-si dea drumul si singur sa se indrepte catre ceva anume si face cativa pasi dupa care se lasa pe vine.
Elteka, parca tu intrebai de aparatele aromatherapy Olinth.Am luat noi si sunt ok, tin cam 4-6 ore o pastiluta cu miros mai puternic.Noi le-am incercat pe toate(Karvol, Pulmex.....) si asta zic ca e ok si persista cat de cat.
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)