***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ioana 13,

noi am stat de marti pana vineri, adica 4 zile, da de fapt 3, ca marti am nascut la pranz si vineri am plecat la pranz.

Am avut si eu fir din ala care mi-a fost scos la 1 saptamana dupa cezariana.

Ce am scos eu erau fire de interior, care ar fi trebuit sa se topeasca acolo; cert ca dupa durerile postoperatorii care au fost infioratoare cu toate calmantele administrate din 2 in 2 ore, dupa ce am ajuns acasa am inceput sa zburd si n-am mai avut vreo durere.

Faptul ca operatia a supurat 3 luni si nu s-a inchis nu inseamna ca aveam dureri, ba deloc, era o chestie deranjanta fiindca trebuia sa ma pansez atunci cand ieseam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumim fetelor care l-au vizionat pe STEFAN in frigider

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

FOTOLII SI SCAUNELE COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella no bine ca m-ai lamurit. Mi se parea ciudat, daca nu am trecut prin asta, cum sa ajungi la firele din interior, dar vad ca se poate. De aceea, si de multe altele, cele care stiu mai multe despre cezariana incearca sa o evite in orice chip.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

buna seara la toata lumea si la multi ani mamicilor nascute azi, gabiu si abras!

n-am mai intrat de o mie de ani, insa v-am citit tot timpul, asa ca sunt la curent cu toate noutatile.

Si noi am facut acum o luna pojarelul de trei zile, nu pot sa inteleg nici pana azi de unde l-a luat, cel mai probabil din parc, pe unde il mai plimba soacra-mea; si la noi la fel s-a lasat cu febra mare 39,5; am chemat 4 pediatrii acasa sa vada copilul ca nu stiam de la ce face febra. la noi a coincis si cu o eruptie dentara, i-au aparut 4 dintisori de sus, deci am avut zile si nopti pline...

dicirstea, daca gasesti undeva pampersi cu laterale elastice, please sa ne anunti! toata familia mea (pana la rudele de gradul 3 ) cauta cu frenezie tipul asta de pampersi! l-am vazut pe afara, insa nu mi-a venit sa aduc.

ella, esti mortala! am ras de m-am prapadit cu operatia; sa stii ca o sa ma apuc si eu de tratamentul cu crema indicata de tine, oare se ia doar cu reteta?

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by ella_74

...numa ca ma mananca in zona de uneori tre sa ma ascund la baie ca sa ma scarpin in voie, ca altfelsimt ca lesin;

... doctorul zice ca din cauza ca nu am tesut adipos acolo si pielea s-a lipit direct de muschi.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Ella ce bine prinde cate o doza "de tine" pe forum.

Hai ca si pe mine ma pocnesc niste mancarimi, teribil de rau, eram odata intr-o masina, mai oficiala chestia, si le-am zis sa opreasca intr-o benzinarie, cica sa ma aranjez si eu, ca doamnele (desi mai oprisem cu vreo 20 de minute inainte, pe bune, nu pentru scarpinat )Ah, ce scarpinaturi... da' n-am spus la nimeni[:]

DONEZ EU TESUT ADIPOS!!! Nelimitat!

Mi-ati dat de lucru saptamana asta, mam apucat sa caut ce e ala talonet, cheloid...

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sobi,

bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde bantui; alifia mancacioasa o iei de la orice farmacie, fara reteta.

Elteka,
apropos de mancarimea in cauza, mi-e si rusine sa povestesc, dar azi eram la birou, chipurile faceam obiectii la un contract, cand deodata ma taie mancarimea rusinoasa de la contractubex; n-am mai apucat sa iau directia buda si am inceput sa scarpin vartos pe sub camasa si evident cu mana la chiloti, descheiata frumos la pantaloni; treaba se petrecea sub birou, dar colega mea de birou, de altfel si prietena, observa gestul meu si se ridica in picioare si striga la mine: "ce faci acolo? " si eu zic "iaca ma scarpin", la care ea imi zice" stii ce se vede de la mine? ca si cum faci altceva..."
deci clar, mancarimea asta ma baga in bucluc, macar sa ma repare odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Betty
Hai ca fac arc electric copiii nostri

Si al meu s-a apucat de vorbit de vreo 2 zile, intr-una bodogane, dar nu seamana a nimic. Totul e ampampa- napapa-unpupu

Si tipa, din senin, cu mare placere

Si zice "hei" (ca io tot l-am luat cu "hei Elias, ia mana"). Si se ridica in fund noaptea, mai sa plece. Unde??? Ieri noapte s-a trezit si a inceput sa ne traga de par alternativ, hei la mine, hei la taica-su... Pe urma radea. Si asa e tare vesel, de cand a scapat de dintele de sus, e numai un hohot.

Si ca sa inchei comparatia: si eu am cumparat o tampenie din aia de mergator . www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.065261.000.000&idFascia=23&idSezione=45" target="_blank">ASTAe. Imi vine sa-mi trag cu ea in cap, ca el n-o foloseste. Nici macar jocurile din fata nu le vrea. De ce? Ca mai aveam o jucarie de la Chicco din aia de se pune peste bebe, sa dea cu manutele. Si astia au pus aceeasi melodie Eu desteapta, n-am verificat la magazin

Ultima data l-am dus pe Elias la magazin si i-a placut o masuta de activitati, se intorcea si pe partea cealalta avea lego. Dar taica-su a zis: gata cu consumerismul, nu mai cumparam nimic. Cica pana de ziua lui nu mi primeste nimic. Buu...Acu' pot sa ma spal pe cap cu mergatorul

Tamara
La mine nu tine absolut nimic, ca de fapt el ma vrea pe mine.

Acum eu cand am scris/m-am plans lui ii iesea un dinte de sus, insa zilele astea e adorabil. Se joaca de fapt destul de mult timp singur. Cel mai mult:
1. Rasfoieste la carti (unele la care ii place textura, le tin pe jos, altele le-am pus langa pat, ca sa le poata deschide si rasfoi)
2. Desface niste lego-uri (pe care am eu grija sa le pun impreuna, cat mai multe
3.Are niste chestii din plastic, ca doua limbi, care sustineau un carusel muzical - alea le tot studiaza si le roade
4. Roade piesele de la un puzzle de lemn
5. Se joaca , cu o minge interactiva
6. Pune un tren japonez sa cante pana nu mai suport sa aud "giusu / aisucrimu / mosi-mosi "
7. Imi aduce un ren dansator sa-l pun sa cante din trompeta (colinzi)
8. Impinge slarfi pe jos in loc de masini...
9. Bate mingi/diferite jucarii intre ele

In rest, eu le tin pe toate insirate, mai trece pe la ele, nu le ignora nici pe cele de bebelus (se ridica in picioare pe bouncer, da cate una la bilele de la centrul de activitate)

Ma duc la el, ma joc 5 minute, apoi dispar. Cateodata vine imediat dupa mine, altadata se mai joaca.

Monicoasa
Las' ca va creste si voua parul! Da' sunteti frumosi!

Gravi
Merci! Sa stii insa ca eu ma tot uit ca nu pui poze recente cu Mara!

Madi
Eu am dat lovitura cu Tagliatelle cu peste, broccoli si smantana de la Hipp de 8+. Deschide gura!! Si au in ele bucati de paste!! Si le vrea, adica le mesteca!Asa ca azi am luat o banana si am presat-o cu furculita pana au ramas bucatele moi, la fel ca in Tagliatelle, si am pus niste iaurt (singurul care ii place e iaurt activia, nu stiu cat de bun e pt bebei ... dar nu pot sa-l tin numai cu brocoli...). Mie nu-mi vine sa cred, dar a mancat o banana (de trei ori am tot preparat, ca nu-mi venea sa cred ca mananca)!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Hello fetele!.... dupa un pic de vreme;eu am fost terminata(si mai sunt oleaca)in ultima vreme;am iar puroi la operatie; madybulancea la mine e vorba de o mastita de acum 6 luni(3 operatii si zeci de controale); nu am avut pb la cezariana; azi am fost iar la bucuresti la control si dr mi a spus ca mai e un fir adanc ce trebuie sa iasa singur(spunea ca daca incearca el sa l scoata ma chinuie inutil)nici nu stiu ce sa mai fac si incotro sa ma mai duc;in seara asta,asa de capul meu am pus balneocin(pudra);

Dicarstea, mi a spus o vanzatoare ca s 2 tipuri de pampers nr 4(cred ca I vb de let’s go si active baby;am comandat eu din cei cu elastic si a acasa si fara;cand o sa I iau o sa ti spun sigur care I diferenta;sau vezi pe site ul lor;

Ella am ras cu lacrimi de mancarimile tale; eu am o forma de inceput de psoriasis si la fel cand ma apuca trebuie sa ma scarpin; ma scarpin si n somn de mi trezesc sotul;am avut o pata exact unde e cezariana si ca si pe tine ma chinuia groaznic;eram la facultate si uneori plecam de la curs ca nu mai rezistam;mi era asa de jena sa nu fiu prinsa cu mana in pantaloni;

Bianca are o dermatita atopica(doua buline maricele pe obraji si bube la colturile gurii;voi merge sa I fac analize;
Am vazut ca mai sunt capsunei cu dermatite atopice; noua ne a mers f bine la petele de pe corp,baia in infuzie de tarate;

Pepsi si sper sa terceti cat mai repede de otita ;poate reusesti sa te odihnesti; pe mine ma termina oboseala;spune mi te rog tu ce analize le ai facut baietilor?mie mi a zis sa i fac igG,igA,igE; sa mai fac si altele(sa nu o mai intep apoi?)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTE LUNISOARE PUIUTILOR NASCUTI IN DATA DE 1 SI 2...La mine e numai 5 p.m. dar in Ro e deja data de 2 ...

Tamaraspt , da, am citit cind ziceai de dermatita, chiar m-am gindit la tine...Nicole e mai bine, ii dau numai cu Aveeno baby, fata nu mai e rosie, dar inca se vad asa bubite, dar nu se compara. Nu am sa dau cu hydrocortizon, am luat dar il tin acolo...Noi am fost doar la pediatru, a zis ca nu e necesar sa mergem la dermatolog, doar sa punem crema hidratanta, pun cam de 2-3 ori pe zi.

Dragele de voi, inca mai trageti dupa operatiile de cezariana ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Am o brosura de la doctor despre diferite boli si simptome, am gasit si www.dobugsneeddrugs.org/parents/" target="_blank">Do Bugs Need Drugs ?. E interesant si prea multa vorbarie...

Mergi la inceput