***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 7
DidiAlex spune:
Draga Alina, nervi tari iti doresc. e tare greu cand sunt bolnaviori, te simti neputincios.
nu stiu ce sfat sa iti dau. Noi tocmai suntem dupa o forma de boala a copilariei, 4 zile febra si peditru, altul decat al lor ne-a trimsi cu paracetamol vineri, acasa.
Scoate-l afara. e cea mai mare prostie sa il tii in casa. temperatura din camera sa nu depaseasca 20 grade, apa de la baie max 37, si la final un dus mai rece. curata-i bine nasu, pt dezhidratare foloseste humana eletrolitic, nu folosi mai multe instrumente de contraatac in dearee ca il constipi.
sa stii ca ceea ce iti spun io pare cam spartan dar cand o sa intre in colectivitate o sa te spanzuri. ei sunt plapanzi si daca intervii prea mult, prea des devin si mai plapanzi.
vineri imi venea sa dau cu dr de pamant cand m-a trimis cu paracetamol acasa. Abia luni am aflat de fapt ce avea. mi-a zis ca-i raci, vinerit. Nu tu tuse, nu tu muci
Dar mi-am dat seama ca are dreptate.
m-au inebunit PM-urile astea cu concursul. halal exemplu la copii!?
Alyna24 spune:
Didi, sar'na de incurajari.
EU nu l-am cocolosit niciodata insa nici n-am exagerat lasandu-l prea golut imbracat sau fara caciulita daca batea vantul.Acum imi cam este teama sa-l scot sa nu i se intoarca febra.Poate maine sau poimaine cel mai devreme sa-l scot un pic.In camera, ca in toata casa aerisesc constant de cateva ori pe zi.baie ink nh-am indraznit sa-i fac de sambata seara, doar l-am spalat la popou.
I-am facut mai devreme Elektrolit de la Humana, mi-a baut cam 80 ml insa dr mi-a zis ca in decurs de 4-6 ore sa bea un pliculet cu 250 ml apa si sa-i dau cu lingurita la 3-4 min.Acum...daca vad ca stii despre ce e vorba te intreb:Sa nu-i dau cu bibele sa-l bea?Sa-i dau cu lingurita?Adik nu treb sa bea mai mult de 2-3 lingurite in decurs de cateva minute?Sau important e sa-l bea in decurs de 4-6 ore?Nu prea am inteles cum trebuie sa-i dau.
Si tu primesti mesaje cu "Votati?Si eu....de la persoane total necunoscute!
Pupici!
PS:Am papat mai devreme Cereale cu orez si roscove.Orez fiert simplu n-a vrut neam'!Isi mai facea si stare de voma.Si ma surprinde ca de regula papa cu ficatel orezul si-i placea.
Am fugit sa-i mai dau niste apa de-asta cu prafuri!
Eu i-am luat incaltari cu taloneta de la Bebeto si Goofy si Dumini.Nou ne trebuie obligatoriu pt picioruse.
Deocamdata am renuntat la orteze cat e bolnavior.
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mary_lou
Weekendul trecut am fost in Buc la cumparaturi si vreau sa va zic ca in mag unirea am gasit la Fox niste lucruri f faine pt Paty,i-am luat niste camasi cu maneca scurta f faine,pantaloni scurti din blug,maieuri,tricouri.........au o calitate f buna si aveau o oferta la al doilea produs cumparat il iei cu 50% reducere,poate sunteti interesate
Si eu am fost in Carrefour Orhideea we trecut si am luat 5 cutii de nan2 si 5 borcanele cu fructe Nestle, asa ca am primit 10 castronele cu lingurite si 2 ursi de plus (asa a iesit la extragerea cartonaselor).
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Alyna24 spune:
Didi, hai ca m-a lamurit pediatra acum.I-am dat cu seringa vreo 15 ml si mi-a vomat in jet iar.Am sunat-o imediat si mi-a zis ca asta e ideea, sa-i dai cate putin, max 10 ml la 10-15 min macar.Daca ii dau mai mult imi varsa.Si asa a fost!Offf....ma termina pana ii trece.Am in cap numai medicamente, program pe ore......Sper sa nu le incurc!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
ckristina spune:
alyna24,imi pare rau pt david; sper sa treaca repede;si eu baiatul bolnavior.
am pus aici http://www.dropshots.com/ckristina# 5 poze cu bubele biancai de pe fata; va rog spuneti mi daca ati patit si voi asa; pe corp nu are nimic si am observat ca se accentueaza dupa baie si daca o scot afara.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
angelabv spune:
Ckristina, am vazut pozele, Nicole are o pata rosie la coltul guritei, spre barba dar arata altfel, mi-e mi-a zis sa-i dau cu clotrimazol, acum e un pic vizibila, dar a fost altfel. Tu nu mai alaptezi, asa-i? Stiu ca si tu tragi cu infectia la sin. Mai consulta un dermatolog sau vezi cum ies testele, ziceai ieri ca mergi sa faci ceva teste. Multa sanatate !
Alyna24, multa sanatate lui David, noi inca nu am trecut prin asa ceva dar hidratarea este foarte importanta.
Vas, probabil ai ceva gen contractii, cred ca de la muschi, de la uter.. sper sa nu spun prea multe prostii in doar o fraza, si eu aveam asemenea senzatii cind alaptam, dar dupa ce am nascut...Acum simt doar cind imi trage Nicole cite un picior in burta ...
bettyR spune:
Of Doamne, Alina ce rau imi pare ca s-a imbolnavit puiul tau! Curaj si rabdare ca o sa ii treaca. Si felicitari pentru mersul singurel! Acuma mi se face si rusine cat m-am plans eu pentru un rosu in gat fara febra, dar cum nu i-am dat nimic ma stresam sa nu faca complicatii. Cred ca abia acuma, dupa aproape 2 sapt ii trece ca a inceput sa manance.
Elteka, vezi ca se joaca si singurel... pe Andreea o invata taica-sau f bine sa se joace. Are un stil aparte de a-i capta atentia, ii insira si ii arata cu fiecare jucarie ce e de facut cu ea si scoate tot felul de sunete, eeee,iiii, ooo, si el si se minuneaza si asa o apuca si pe Andreea cheful de joaca, incearca sa imite tot ce face el, si noi ne bucuram tare cand ii reuseste ceva ...ma distreaza ca atunci cand nu ii iese, se enerveaza si da cu jucariile de pamant. Dar cand reuseste sa puna cuburile unele peste altele, se uita la noi si asteapta aplauzele, si ne pune muzica la o broasca sa dansam noi, ca ea asa a inteles probabil . Incearca sa dezasamblezi mergatorul ca asa poate ai ceva succes. A nostru e de la Tomy si se scoate centrul de activitate, si cica se face si masina sau tricicleta, dar nu are pedale ...
Ckristina, imi pare rau ca tot ai probleme cu mastita. Si eu ma stresez ca si acuma daca strang ies cativa picuri de lapte, si eu nu am mai scos de la 2 luni jumate, ca Andreea nu vroia sa suga si scoteam cu pompa. Habar nu am daca e normal sau nu.
Mary_lou, ma bucur ca a inceput sa mai doarma Patrick, e bine si o ora doua, poate in timp se regleaza.
DidiAlex sanatate la pui, sa stii ca tot citind posturile tale, am avut curajul sa o las doar cu paracetamol pe Andreea la rosu in gat, dar aici te sperie rau dr. Cand a auzit ca nu vreau sa ii mai dau antibiotic, a spus ca da, ca nu are febra si pare viral
dar a sarit si mi-a dat toate nr de telefon si a zis ca daca face febra sa o sun neaparat si sa incep antibioticul. Dar acuma am
vazut ca ori cu antibiotic, ori fara, tot in 10 zile se vindeca.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
ckristina spune:
angelabv,bettyr
ii dau cu locoid(crema) si i mai dau fenistil 5pic/2ori pe zi
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Graviduta spune:
Alyna, imi pare rau sa citesc asta despre David. Liviana, parca si tu aveai probleme cu Bogdanel (sper sa ma insel ). Insanatosire grabnica la bebei!
Ckristina, cat mai tragi si tu cu sanul! Sa te faci bine!
Betty, nu mai stoarce din san, lasa-l in pace. Si eu am pierdut laptele la 2 luni ale Marei si cam la o luna dupa imi mai curgea un san daca il strangeam, dar am fost la ecograf sa vad daca e vreo problema si mi-a spus sa nu mai storc, ca mi s-au inchis canalele galactofore. Apoi nu a mai curs nimic daca l-am lasat in pace, dar eu tot speram sa recuperez laptele. Asa ca mai bine te duci si tu la un eco sa vezi care e situatia.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
bettyR spune:
Mary_lou, am vazut ca tu ii dai lapte nan2 HA. Oare nu il doare pe copil burta de la lapte? ca eu am luat din greseala o cutie si i-am dat din ea, nu am mai schimbat-o si sa stii ca a inceput sa o doara burta rau, la fel am patit si cu Humana2, se trezea urland dupa o jumatate de ora, si de cand i=am dat Nan2 nu am mai avut probleme. E numai o parere de a mea, dar urmareste si vezi daca nu ii fierbe in burtica sau mai are gaze, ca si asta ii poate da o stare de agitatie continua si nimeni nu ii mai suspecteaza de colici la varsta asta.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)