***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74
numa ca ma mananca in zona de uneori tre sa ma ascund la baie ca sa ma scarpin in voie, ca altfelsimt ca lesin; din cauza ca alifia asta inmoaie locul ala dur unde pielea s-a supercicatrizat.

esti mortala. Mi te-am si imaginat.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La multi ani! sarbatoritilor zilei.

Pepsi, sper ca sunteti bine, ce ati patit de ati fost la spital?

Elteka, ma omori cu pozele tale ... m-am uitat pe cele din Portugalia, si asa mi se face un dor sa merg undeva ... si la noi iar a inceput sa ploua, imi vine sa mor ca nici afara nu mai pot iesi.

Fata mea, astazi e mai bine, a inceput sa mai manance cat de cat si i-a revenit sonorul si cheful nebun de joaca.Trage niste tziuleli de fericire de ma dor urechile, simt ca imi trepideaza timpanul uneori, dar e mult mai bine asa decat sa maraie. Si vorbeste intr-una, dar zici ca in japoneza, cred ca de la Baby Einstein i se trage, sau cine stie ... oricum nici un cuvant care sa semene a romana nu scoate, si ea munceste mult sa vb. Incepe sa mearga tinuta numai de o manuta. Atata ca nu stiu cine m-a pus sa ii cumpar cica un soi de premergator, de fapt o jucarie de impins, care a fost si scumpa si nu e nu stiu ce de capul ei, si toata ziua vrea sa impinga la ea, si daca nu o tin, cade ca merg rotile prea tare si nu are nimic de reglat ... a fost sotul si a cumparat-o fara sa se uite prea mult la ea, si nici eu nu ma uitasem, dar daca i-am zis sa se uite sa vada despre ce e vb, el a luat si gata. Asa stau mult mai cocosata decat daca as tine-o de manute.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Bine v-am regasit dupa ....nici nu mai stiu cat timp!!! Am apucat sa citesc doar paginile astea si sa ma uit la poze, ca imi era dor de bebici. Am vazut niste puiuti scumpi foc, nu stiu cand o sa mai reusesc si eu sa pun poze noi, acasa nu ma mai pot aseza la calc., noaptea cad lata pe la 11-12, ca de pe la 6 dimi. o iau de la cap, iar la servici..cam greu cu site-uri fara legatura cu serviciul.

Avem abia 3 dintisori, a facut o forma de rubeola, "pojarelul de 3 zile" i-a zis doctorita, si chiar atat a tinut, in a 4-a zi a trecut. A mai auzit cineva de asa ceva? Partea naspa a fost cu temperatura, cand a ajuns la 39 cu 7 am inceput sa delirez eu.

Si am o pb majora cu pampersii...am folosit la un moment dat Pampers nr. 4 care aveau lateralele elastice, m-am indragostit de ei, iar acum nu mai gasesc asa ceva. Cred ca au fost o pacaleala inainte de 01.04. Toti pe care i-am gasit acum nu mai aveau bretelele elastice si respectiv, curg peste tot pe unde apuca, spate, burta si picioare. Fereasca sfantu sa il apuce pe drum! De fapt a, patit-o pe drum, de la Timpuri Noi pana in Titan iesise "dansul" de a murdarit si scaunul de masina. Ce sa mai zic de hainutele de fite

Care mai e situatia cu intalneala? Ma abonasem si eu, si chiar am confirmat si cererea ptr 2 tricouri de baietei; sper ca mai e valabil.

LA MULTI ANI ! (DEJA) PENTRU LEON

SI TOT ASA PENTRU PATRICK ALEXANDRU SI EVA MARIA

SI PENTRU MAMICILE GABIU SI ABRAS

PS
am vrut sa boldesc si sa colorez, dar nu mai functioneste...primiti urarile mele si asa, mai modeste..

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetelor....ma scuzati ca intru asa peste voi,dar am o intrebare,caci am vazut ca ati discutat despre cezariene: are vreuna dintre voi alergie la firele de lla cezariana????caci mie dupa 2-3 luni de la cezariana mi s-a umflat in capatul drept si apoi s-a desfacut...am fost la doc care m-a operat si mi-a zis ca o sa se prinda la loc,am facut trat la ea cu laser mult timp,m-a zgandarit acolo de nu stiu cate ori,mi-a pus nu stiu cate substante si tot nimic,nici in ziua de azi nu s-a prins si mi-a zis ca tre sa imi faca o incizie,dar eu nu vreau...am fost si l-a chirurg si mi-a zis acelasi lucru,dar mi-a zis ca pot sa mai astept k poate iese firul singur,iar acum nu mai stiu ce sa fac!!!voi ce stiti???precizez ca de la operatie au trecut aproape 11 luni!!! va multumesc!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

madybulancea la firele din interior ai alergie? Ca mie cele din exterior mi le-a scos la o saptamina dupa operatie.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74
operatia s-a lipit de muschi si arata aiurea; doctorul zice ca din cauza ca nu am tesut adipos acolo si pielea s-a lipit direct de muschi.

Vezi daca esti slaba si numai muschi... ti se lipeste operatia... mie, care am tesut adipos.... nu

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

DA ioana13 la alea din interior...dar numai a cusatura din coltul din dreapta...s-a prins de fff multe ori acolo dar tot de atatea ori s-a deschis!!!m-am cam saturat de situatia asta...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madybulancea

DA ioana13 la alea din interior...dar numai a cusatura din coltul din dreapta...s-a prins de fff multe ori acolo dar tot de atatea ori s-a deschis!!!m-am cam saturat de situatia asta...

[

Nu stiu ce fire au folosit, probabil de alea care se absorb, am mai auzit cazuri in care organismul nu le-a asimilat si au trebuit scoase.(nu la cezariana am auzit situatia asta)

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

Poze Razvanelu

mi-am scos toate firele dupa operatie acasa, singurica si cu penseta, dupa care puneam betadina; nu pot sa-ti spun decat ca pana nu iese nenorocitul de fir nu ti se inchide operatia; la mine au fost 4 puncte deschise si supurau ale dreaq; pana m-am enervat si am actionat singura; la un moment dat imi atarna din operatie un fir elastic lung de vreo 5 cm, ca atata reusisem sa trag, ca durea; si m-am dus asa la dr meu si el si l-a infasurat pe deget si a tras si a iesit un fir de vreo 15 cm.
In rest, eu le-am scos pe toate, au fost mai multe tipuri de fire, pana si nodurile cum au fost legate firele; operatia s-a inchis dupa 3 luni de la nastere, dar nu e relevant timpul ci cand iese ultimul fir caruia nu-i place sa se topeasca acolo.
Atat stiu, ca la mine s-au folosit fire resorbabile dar in nici un caz din alea de chirurgie plastica.

Mergi la inceput

Ella firele din interior ti le-ai scos? ca nu inteleg?la mine in ext a fost un singur fir pe care l-a scos dr. inainte de a iesi din spital(voi cite zile ati stat? eu 7)

Ioana mama de

Mergi la inceput