***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by chris27

Eu doream sa vad reteta ta de praji!daca voiam cremvusti in corn,cautam acolo!azi fac fasole frecata cu costita si...ciorba de varza(am gasit la retete unguresti)...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Ce reteta vrei, Chris?Uita-te la Mamici de capsunici gatesc si eventual vorbim acolo.

Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!
multumim pt raspunsuri.

am fost de dim cu el la spital, la Gr.Alexandrescu.l-a ascultat la plamani, nu are nimic.i-am spus ce mi-au dat farmacistele,te intreaba ce medicamente i-ai dat copilului pana sa ajungi la ei.si ei mi-au zis ca nu tb sa-i dau novocalmin, dar nu i-am dat decat unul pana acum, iar in noaptea aia nu cred ca-i scadea fara sa-i pun unul cu paracetamol. de ieri, de cand a facut 37,8 nu a mai avut febra.mai mult eu m-am speriat si m-am ingrijorat ca el nu a facut niciodata ,pana acum, febra, nici macar cand i-au iesit dintii.

interesant ce ai spus kokiy, dar niciun medicament din ce ai spus tu,nu mi-a dat farmacista(inafara de novocalmin)
e de retinut pt data viitoare(cu toate ca nu-mi doresc sa se mai intample).
eu am in priza aparatul Salin, si de 2 zile il tin nonstop deschis, si ziua si noaptea,pe mine nu ma deranjeaza bazaitul,asa cum spunea bettyR,poti sa-l lasi mai incet, la 6 volti.

kid,sa stii ca si pe mine ma innebunea scrasnitul din dinti, nu suport, mi se facea pielea de gaina numai cand auzeam, dar si-a revenit, acum nu mai face

in rest e vioi, mananca bine,are pofta de mancare,i-am facut astazi iar sarmalute in foi de salata, cu orez,carnita de pui,un galbenus de ou si putina ceapa.a mancat 4 buc odata.

Amely pentru David Cristian

Maricicutz pentru Ilinca Maria

DidiAlex , sa fii sanatoasa si tu si puiutul tau,sa te bucuri de el

va pupam

o zi buna si multa sanatate puiutilor bolnaviori

magda,mama lui tudorcatalin

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Tocmai cand eram si eu fericita ca s-a intors copilulla biberon citesc pe ici pe colo ca de fapt de acu tre sa i-l cam scot ca vine randul canutei.Copilul meu ni tine pasul cu descoperirile astora
La multi ani DIDI!Sa imbatranesti cu noi pe aici!
Si noua ni s-a decalat orarul ca uite acu doarme si e ora 13 si el n-a mancat de pranz.
Ma bucur ca Davidut e mai bine, Alyna si Pepsi(na ca aveti acelati nume si am economisit timp)
VOI CE MAI GATITI PT COPII?Parca l-as mai diversifica un pic acu la batranete ca acu face 11 luni
Aseara i-am facut gris cu lapte praf si mar copt
Sunt in pana de idei la masa de pranz.Voi le dati 2 feluri de mancare?supa +felul 2?

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Aoleu, Graviduta, ce rau imi pare ca ai ramas fara portofel, mai ales ca te uitai dupa fetele de pe DC. Ai pierdut multi bani?

As vrea sa stiu ce v-au sfatuit pediatrii vostri apropo de masurarea febrei: la cea luata rectal cate sub-unitati se scad ca sa o obtinem pe cea reala?

Ei, doar vreo 80 de lei, dar nu asta e baiul, cat faptul ca aveam toate cardurile acolo, bancare, RATB, reduceri etc. Dar luni m-a sunat o femeie care vinde la un chiosc de ziare in Veteranilor cum ca mi-a gasit protofelul (aveam cartea de vizita acolo) si ca nu sunt bani, doar niste carduri. Asta dupa ce eu imi blocasem deja toate cardurile pe care le puteam bloca . Maine ma duc sa-l recuperez.

Legat de temperatura, mie nu mi-a zis pediatra (nici n-am intrebat-o, de altfel), dar mi-a spus o prietena care are aceeasi pediatra ca ar fi -0,5.

Mai, deci eu sunt super ne..sensibila, ca sa nu zic altfel. La multi ani, Paflo, Didi si celelalte mamici aniversate zilele astea si multa sanatate la nazdravani! De asemenea, la multi ani pt bebeii nostri sarbatoriti azi!

Asa, legat de mancare, ca ziceati voi sa mai povestim ce facem: ieri, i-am facut Marei cartofi (dulci, cred, ca nu scria pe ei, dar asa banuiesc dupa forma), morcovi si file de salau la abur. Iar azi i-am facut mancare de mazare (am inabusit ceapa in putin ulei de fl soarelui + apa), apoi am adaugat mazarea si am asteptat sa se inmoaie de-mi picau ochii de somn, apoi am pus o lgt de pasta de rosii de la borcan si marar si gata. Si am tinut mazarea 4 ore in apa, ca era congelata si am citit ca asa se inmoaie si nu mai da gaze). Mi-era teama ca nu o sa manance Mara, ca am mixat-o eu cat am putut, dar tot se simteau cojile alea de la mazare. Dar a mancat tot.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana si eu tot 4 liniute stiam ca se scad.

graviduta i-am dat si eu ieri Mayei mazare, am facut de fapt pentru noi si inainte de a pune sare am oprit si pentru ea. Am trecut-o insa printr-o sita ca sa nu ramana si cojile si a ramas ca o pasta. I-a placut.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Am gasit aici un model tare frumos de camera pentru copii:
http://www.mobilalux.ro/category/Mobilier-locuinte/Camere-tineret/10334.html

Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Graviduta
Asa, legat de mancare, ca ziceati voi sa mai povestim ce facem: ieri, i-am facut Marei cartofi (dulci, cred, ca nu scria pe ei, dar asa banuiesc dupa forma), morcovi si file de salau la abur. Iar azi i-am facut mancare de mazare (am inabusit ceapa in putin ulei de fl soarelui + apa), apoi am adaugat mazarea si am asteptat sa se inmoaie de-mi picau ochii de somn, apoi am pus o lgt de pasta de rosii de la borcan si marar si gata. Si am tinut mazarea 4 ore in apa, ca era congelata si am citit ca asa se inmoaie si nu mai da gaze). Mi-era teama ca nu o sa manance Mara, ca am mixat-o eu cat am putut, dar tot se simteau cojile alea de la mazare. Dar a mancat tot.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Graviduta ca bine zici! Nu i-am dat niciodata mazare pana acum...ia sa incerc si eu. Cred ca ii pun mai intai in supa, sa vad reactia. (in suplimentul ala culinar de la rev Mami, scria ca sa se dea doar mazare proaspata, dar, pana apare aia, incerc si eu cu congelata). Oricum, fica-mii e clar ca ii plac mai mult ciorbele acre decat piureurile clasice, sau supele.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Mai, mai, mai, dar ati crescut ca Fat Frumos de cand n-am mai intrat eu aici. Nu dati, am avut o gramada de necazuri, si pe deasupra mi-am dat seama ca nu e prea usor cu serviciu si doi copii. Asadar caut o sursa rapida de imbogatire (un pont la loto, ceva?) sa stau acasa cu fetele.

Bebelusii pe care i-am lasat eu acu ceva vreme merg, se dau in leagan, vorbesc, phiii, pai nici n-o sa va recunosc la intalneala...

A mea e tot cel mai mic copil din Univers (jur ca n-am facut-o c-un chinez), la 9 luni avea 6,700 si 67 cm. Dar e vesela si plina de dinti, are 4 sus in diverse stadii si 3 jos, la fel, in diverse stadii. Mananca destul de bine, dar are preferinte, si cand nu-i place, baga mana in gura si scoate mancarea. A invatat sa pufaie, sa scuipe (numai lucruri bune), sa faca pa. De mers de-a busilea, nici gand, in schimb se indeasa sa se ridice, sa stea in picioare.

Am vazut ca discutati de cicatrici; eu am citit ceva despre o crema Cimeosil, da n-am cumparat inca. Parca erau la pachet doua tuburi de crema, una de zi si una de noapte, iar aia de noapte avea niste plasturi de pus peste crema, sa intensifice efectul.

Mica, n-am reusit sa trimit poza, nu se intampla nimic cand o copiez si incerc s-o atasez; nu stiu ce sa-i mai fac. O sa mai incerc si de la calculatorul de acasa, poate e ceva cu asta de la birou. Imi pare rau ca a trecut atata timp pana am vazut eu mesajul, dar n-am reusit deloc sa mai intru.

weekend placut, fetelor, va pupam

Mergi la inceput

carmen nu mai e nevoie. Am dat deja comanda de mobila pentru camera Mayei. Si de dulap ca al vostru.

Poze/Poze intalnire
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kokiy pampers nu in Real am gasit, ci in incinta in care e si Real(in Cluj e ca un mini mall) la magazinul DM(un fel de farmacie mai mare). sa nu il bati la cap pe sot si el sa spuna ca vb prosptii forumistele tale

Papa de azi ciorbita de cartofi pe carne de vitel. Ciorbita i-am servit-o cu cartofii pasati (am pus si frunz dafin la final pt aroma), iar felu 2 carnita de vita + legumele blenduite. A papat cu mare placere. chiar bun a fost, chiar si fara sare si pirer. Pt ciorbe/supe folosesc lingurita de inox, e mai cu spor si nu curge asa mult pe linga gurita.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput