***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTE LUNISOARE !!!
Amely pentru David Cristian

Maricicutz pentru Ilinca Maria

LA MULTI ANI pentru mamicile
Paflo si DidiAlex !!!! Sa va bucurati de puiutii vostri si de soti, si mai ales multa,multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Kokiy pampers nu in Real am gasit, ci in incinta in care e si Real(in Cluj e ca un mini mall) la magazinul DM(un fel de farmacie mai mare). sa nu il bati la cap pe sot si el sa spuna ca vb prosptii forumistele tale

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Ioana las' ca nu strica , poate cine stie ce gaseaste ....

si noi am papat bine astazi la pranz...peste la borcanel si o canita supa de pui....noi trebuie sa ne ferim sa mancam de fata cu el,e un pofticios...se enerveaza da din picioare si cere..dai..dai...
i-am mai scapat cate 5-6 pufuleti,iar in we i-am dat un os de la pulpa pui facut la gratar(semana cu Bruno-catelu')....ce a mai fost chip sa-l luam ,noroc ca l-a scapat pe jos...

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

doxinu, merci mult e in greva si al meu, da asta e, cind ii e foame va minca, ieri l=am lasat 4 ore fara nimic si tot degeaba....si cu cadoul de paste la nasi nu am luat nimic, doar la fetita lor, asa este aici intelegerea, cadouri doar la zile de nastere si in rest la copii

cristina, uite aseara eram prea obosita da azi am gasit linkul ce=l cautam, http://www.respir.com/GrandPublic/TestsCutanesProcedure.asp uite asa se fac aici, aici se recomanda in jurul virstei de 1 an, in franta se fac si de la 6 luni, mai repede nu sint concludente ptr ca epiderma puilor mici nu e bine dezvoltata(receptiva). cel putin la noi a iesit din prima, si la dominic laptele si la david oul, amindoi avind 9 luni cind le-au facut inca la david i-au facut mai multe substante

la multe lunite ptr micuti!

paflo, mi-e dor de tine, invatam tot timpul ceva de la tine, astept sa mai scri

graviduta, imi pare rau ca ai pierdut portofelu, stiu ce senzatie aiurea, mie si aici n canada mi l=au sutit in piata de zarzavaturi....

liviana, mie mi-a zis pediatra 5 unitati, adica daca rectal are 38.5C in realitate are 38

kokiy, era un laborator ce l=am gasit fara sa fac comparatii de preturi asta stie mai bine fiecare, in plus nu tre sa te testezi la tot. e tare trist oricum ca e asa in romania, aici nu am platit ptr nimic, si ma mai plingeam de sistemul medical de aici.....reflexele ramin cind am nascut tot simteam ca trebuie sa dau bani cuiva, ceva spaga.....am dat flori

castea, asa este acuma e rindul canutei, david nu a avut deloc biberon, si mi-a zis medicul ca doar n=o sa introduc acuma la 11 luni.... de gatit uite eu i-am facut ieri varza cu rata si sos rosii(fara sare bineinteles) la prinz papa felu de mincare solida(nu-i dau supe decit din cind in cind din canita) si apoi un fruct.cum v-ati acomodat acolo?

mica, tare frumoase camerele ptr copii, de la 5 ani in sus. seamana cu mobila de la ikea, ca si pret cum sint?am pastrat linkul ptr inspiratie cind creste david

eu i-am dat mazare la borcanel de citeva luni, ii place tare mult

carmen, imi era dor de tine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Betty, gata a invatat sa mearga cu jucaria nou, i-a casunat pe ea de dimineata si numai asta face, UITE AICI!. Si daca se loveste in mobila si nu mai merge, se enerveaza rauuuuuu .

Madi
Eu i-am dat mazare congelata si fiarta, apoi am pus-o in sita si am frecat-o cu lingura de lemn (am apasat-o) pana a iesit miezul din ea, ca si eu am citit de cojile alea ca ar fi grele. A mancat numai amestecata cu iaurt sau alte legume, ca iese cam seaca...

Gravi
I-ai dat fructe de padure? Eu nu ii dadusem fructe "crude" deloc, in afara de banana, dar ieri am facut niste zmeura mixata (aici se serveste mereu langa prajituri, alaturi de inghetata , asa, ca un sos...) si i-am dat sa guste. Cred ca i-a placut. O sa continui cu altele.

Liviana
Aici nu imi spune sa scad nimic. Ma intreaba cat are si decide ea daca e ok sau nu. Pana acum nu m-a lasat sa-i dau absolut nimic (odata i-am pus eu paracetamol supozitor, ca era seara si ardea, ii iesea un dinte sus si facuse si vaccin...). Cand a avut diaree+tuse luate de la bazin, a zis ca trebuie sa treaca peste asta fara ajutor...

Pepsica
Tu ii dai soia? Sau tofu? Cum le faci daca ii dai?

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Voiam sa va spun ca voi, cele norocoase (cu IKEA in tara) puteti sa va inspirati de pe siturile Ikea din alte tari, de ex: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/rooms/childrens_room/
Sunt mai multe camere acolo, de bebe si de copii mai mari.

In stanga fiecarei poze e un link: "Produse care alcatuiesc acest stil" si puteti sa le reconstituiti usor.

Mie imi plac mult rafturile cu sertare/cutii de plastic...

Da' noi n-avem ikea si nici magazine de mobila ca lumea ca e piata de desfacere prea mica/neprofitabila....

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ce de bunatati le dati la capsunei sa manance! Tare i-as mai da si la a mea, dar nu vrea si pace. Eu nu stiu daca procedez corect
dar m-am si saturat sa tot incerc sa ii introduc alimente noi, ca se enerveaza si plange si nu mai deschide gura in ziua respectiva.
Nu o tenteaza deloc mancarea noastra, ii dau de fiecare data sa guste ca o pun la masa cu noi si mancam toti, i le dau in manuta,
dar ni le intinde inapoi noua sa le mancam noi, ca si cum ar zice asta e mancarea voastra.

Cu ce am succes mai intotdeauna, cartof dulce cu avocado, avocado cu banana stropit cu un pic de suc de portocala si amestecate cu
o lingura de branza de vaci.Dupa capul ei ar manca numai mere, iaurt si lapte, si cele 2 retete de sus care is preferatele ei.
In rest mai greu, adica cu jucarii si eu trebuie sa cant, mananca la pranz cam 80 gr, supa dulce de pui care iese un piure, ca supa goala nu a vrut niciodata, sau supa de vita,peste cu legume si spanac cu ou si branza de vaci. Cam atat. Tine mancarea in gura mult, pana mai deschide o data gura iti vine sa te impusti, dar nu carecumva sa ii duci lingurita la gura daca nu a inghitit-o pe cea de dinainte ca e bai mare.

La multi ani! pentru Paflo si DidiAlex, si pentru capsuneii si mamicile din ultimele zile!

Pepsi, imi pare bine ca si=a mai revenit David. Eu pot sa o las pe Andreea si 6 ore nemancata ca daca nu vrea, nu vrea si pace.

Elteka, am vazut filmuletul, repede s-a invatat si merge bine de tot si mergatorul vostru e mai bun, ca aud ca are ceva opreliste sau cum sa zic ... a nostru nu are nimic si aluneca rau de tot, si am lipit un pic la roti sa fie mai greu de impins. Sa vezi ca o sa mearga repede singur ca intr-adevar Andreea dupa 2 zile de impins la el merge acuma tinuta numai de o mana si tot are tendinta sa se lase de mergator si sa o ia in alta directie. O sa se invete si sa il traga din mobile ca Andreea asta munceste acuma, si reuseste sa il intoarca la 90 de grade.

Gata s-a trezit si nu mai am nici o sansa sa stau la calculator, ca mai nou vrea si ea f tare sa butoneze si plange rau daca nu o las, sper sa ii treaca repede.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna mamicutelor
multumim pt urari, da, Ili a mea s-a facut mare..nici nu-mi vine s acred...uram si noi la multi ani sarbatoritilor de azi, si capsunicii si mamicutele..

despre noi, ce pot s azic, a inceput cu greu sa manance cu noua tetina, multumesc fetelor de sfaturi si incurajari..totusi, mananca f putin si nu ma refer doar la manacare - pe care oricum, nu o agrea, decat felurile ei preferate: carne, de orice fel si piure de cartofi - nelipsit, cu morcovi, broccoli, sau legume amestecate, congelate - dar pe-astea le inghite cam cu scarba...mananca insa f putin lapte, pana acum a manacat toata ziua doar cam 100ml ceea ce e f putin, bine ea nu manca mai mult de 500 ml de lapte in 24 de ore, dar oricum, ea nu bea nici apa decat cu canuta cateva inghitituri apoi o ia in gurita si apoi o scuipa, se joaca, deci hidratarea ei ma ingrijoreaza...o fi de la dintisori? eu nu stiu la ce s ama uit, cica ar trebui sa fie gingiuta rosie, mai unflata, eu parca parca vad 2 dungi una lanaga alta si daca pun mana parca simt mai tare dar daca suntem stirbuta si nu mai m-am intalnit cu asa ceva, tot zic si eu ca e de la dintisorii pe care ii asteptam cu drag...

am vazut ca vorbeati de mancare pt bb, si am vazut ca pepsi ii da celui mic varza...sper ca nu fac o confuzie si nu am incurcat copii..nu e un aliment prea greu? intreb si eu ca sa stiu, sa-i dau si eu ..dar nu sunt sigura ca am fost atenta si nu era vorba de cel mare..

in rest, Ili e vesela, merge tinuta de-o manuta dar daca vrea sa se ridice nu prea are curaj, se uita la tine sa vezi ca vrea sa se ridicesi sa vi sa o ajuti, vorbeste pe limba ei, dar zice mama si tata, se da singura jos de pe canapea daca vrea sa o ia la sanatoasa, deci trebuie sa te tii dupa ea..face o mizerie cumplita ca nici nu mai strang dupa ea pana seara..dar e piticuta mea si o ador..in curand sper sa am timp sa mai pun niste poze ca ne-am facut mare acum..
pupici ca m-am intins ca o mamaliguta

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am trimis pe mailul comun cateva modele de suzete pentru cine are timp sa le vada

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

am pus cateva poze cu Ili la 9-10 luni, daca vreti sa ne vedeti..
o seara buna si un we cat mai putin ploios.

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

LA MULTI ANI! didialex, sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi, si sa ai numai bucurii de la baietii tai!

la multi ani! si lui paflo, si tuturor capsunicilor ce s-au serbat zilele astea cat nu am mai intrat.

eu nu am mai intrat din motive de copil atomic care se cocoata peste tot si care doarme tare tare putin mai nou, asa ca practic imi interzice accesul la net. daca deschid calculatorul trebuie musai sa se cocoate in capul meu sa bata-n tastatura si daca nu ajunge urlaaaaa, incat nici macar nu mai am chef sa incerc. seara dupa ce-l culc parca m-a calcat trenul...numai chef sa mai intru sa scriu nu am.

imi pare rau pentru toti bebeii bolnavi, stiu si eu prea bine cum e, asa ca va doresc tuturor sanatate multa. sa va bucurati de week-end-ul care vine (sper sa fie soare sa ne putem plimba, ca parca sunt mai usor de indurat "ostilitatile".

pupici

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput