***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Didi
La multi ani sarbatoritilor zilei Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lbelciug spune:
DIDI, LA MULTI ANI! Iti urez sa ai parte numai de impliniri, fericire, sanatate si bucurii alaturi de familia ta minunata!
La multi ani, Paflo! Sanatate si bucurii!
An@, ramane de vazut, plecarea mea e in fct de cea a sotului. Nu ne putem suprapune delegatiile caci altfel puii nu ar avea cu cine sa stea. Personal nu as vrea sa lipsesc de la intalnire, iti dai seama.
Aoleu, Graviduta, ce rau imi pare ca ai ramas fara portofel, mai ales ca te uitai dupa fetele de pe DC. Ai pierdut multi bani?
Mica, Alyna24, cu placere.
As vrea sa stiu ce v-au sfatuit pediatrii vostri apropo de masurarea febrei: la cea luata rectal cate sub-unitati se scad ca sa o obtinem pe cea reala?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Am mai scris un mesaj si l-am pierdut!...(ca sunt cam prostuta si nici macar nu stiu de ce...cred ca nu eram logata...)Am virusul troian (la comp)..Tot imi apar obscenitati(poze fel de fel,mai ales cand intru la capsunicile gatesc...)...Doamne,sa-mi apara asa ceva taman pe forumul meu(despre copii)...Ce mai?Astia au impresia ca eu nu stiu cum sa fac copii si-mi dau lectii?Cum mai pot eu citi minunatele retete de la capsunicile gatesc,daca mie mi se perinda numai "cremvusti"in fata ochilor in fiecare minut?!?Na,si-acum ca v-am spus asta...cum sa-i mai urez "la multi ani lui DidiAlex!"?Te rog sa ma ierti pt context...Urarea e din tot sufletul...Alina ,multa sanatate tie si lui David!tyragi-comic...trimit mesajul repede ,ca iar o sa intre cremvustii scarbosi!Daca nu mai intru...e stricat rau compul...La
naiba cu...polonezii!Pai...eu n-am nevoie de asa ceva!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
Liviana, eu scad 4 liniute pt febra in popou.
Chris, ce tare ai fost cu crenvustii aia!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
chris27 spune:
Eu doream sa vad reteta ta de praji!daca voiam cremvusti in corn,cautam acolo!azi fac fasole frecata cu costita si...ciorba de varza(am gasit la retete unguresti)...
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Didialex
pentru capsunicile nascute astazi
doxinu noi vrem sa facem cadou nasilor o rama foto cu amprenta,sa ne spui cand o primesti daca e ok ....in legatura cu mancarea eu zic ca bebei s-au cam saturat de atatea terciuri,eu una am incercat un fel de tocanita (dovlecei,ceapa,ardei,cartof si rosie)pe care Razvan a mancat-o cu placere ....ieri i-am dat putin pilaf de pui cu legume facut ptr. fata(ii gatesc separat si ei uneori) si culmea,desi el manca doar blenduit a mancat cca.100g
Astazi incercam un borcanel cu peste ,ca facut de mami nu-mi place...
ckristina si al meu bebe avea pete rosii,dar pe corp ...eu am aflat tot pe DC de Avene Pediatril, cu toate ca eu folosesc pentru mine Avene(sunt alergica,mai ales la cosmeticale),dar nu m-am uitat ca exista si ptr. bebe...la el petele erau aspre ,iar la baita se inroseau...poti incerca cu incredere Avene(daca nu ii e buna fetei o folosesti tu)...se vad imbunatatiri dupa 5-6 zile...acum eu il dau doar cand facem baita generala la 3-4 zile...
in schimb noi avem niste puncte negre pe si sub barbie...ce-o fi?
Liviana multumim de tricou...
tudorcatalin si noi am trecut prin multe raceli ...supozitor novocalmin nu prea este recomandat(doar daca face febra peste 38.5), deasemenea la febra mare(peste 38) este recomandat alternarea de Panadol cu Nurofen la 6 ore ,dar nu mai mult de 2zile....pentru nas infundat folosim ser fiziologic +aspiratorul,picaturi de Pivalone dupa...daca mucozitatile sunt prea multe si nu se elimina ne-a fost recomandat Sinupret(8pic./3zi) care intradevar a facut minuni si la mine....pentru tuse folosim Prospan(pe baza de plante)....fiecare copil are un alt ritm si medicatia recomandata unuia poate sa nu-i fie buna altuia ,de aceea este bine sa vezi un medic sau doi (mai ales daca iti recomanda un pumn de medicamente,in plus si antiibiotice)
Ioana13 multumim de pontul cu Pampers, culmea e ca al meu lucreaza in Real ,dar nu mi-a luat cu stretch(el nici nu prea da atentie la detalii)....daca gaseste o sa anunt fetele din Bucuresti....
Pepsi m-am uitat pe site-ul dat de tine si m-am lamurit cati bani ar trebui sa dau pentru alergologie(ptr. mine)....fiecare aliment este in jur de 43-65ron ,dau faliment ....
Graviduta imi pare rau de portofel ,ai mers cu RATB-ul sau pe strada(in parc)ti l-a luat ...
Va doresc o zi cat mai frumoasa .....
Razvanel soricel
Kokiy mami de
Claudia (12dec.2001) si
Razvan (8 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
Ilinca Maria de Maricicutz
David Cristian de Amely
Liviana Mie mi-au spus in spital sa nu scad nici o liniuta.
chris27 Nu cred ca de pe forumul asta te-ai pricopsit cu crenvusti, poate ai mai deschis si alte pagini.
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
Fetele, merci pt raspunsul cu temperatura. Si mie mi-a spus Taropa sa scad 4 unitati, insa nu stiam acest lucru de la fosta pediatra a lui Matei, asa ca am fost surprinsa cand am aflat... Oricum la 39 rectal, alt apediatra mi-a zis ca nu se scade nimic...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
chris27 spune:
Kid,nu de pe forumul asta m-am pricopsit...Chiar nu stiu de unde,ca noi nu suntem amatori de asa ceva!compul a fost la reparat!Nici nu cred ca m-am bucurat de el o saptamana!Eu scriam doar ca mi se pare ciudat sa-mi apara asa ceva"bum,zbang"taman cand caut vreo reteta...ori cand citesc pe la noi
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
Madi, io sunt pe aici, va citesc din umbra. Sa stii ca mereu cand ma plimb prin IOR ma uit la copii de varsta Anei, poate poate o recunosc pe ochioasa ta (ca pe tine parca nu te-am vazut prin poze!?, asa ca nu te-as recunoaste).
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ ma bucur ca ai mai scris despre tine si puita ta.
Prin IOR, in ultima vreme, nu am mai fost decat in weekend. In rest, dimineata o scot parintii mei in parculetul de vis-a-vis de blocul nostru (unde sunt leagane special pentru bebei, si Ana e super incantata cand se da in leagan si pe tobogan) sau prin 23 August.
Am zis ca o sa incerc, in timpul saptamanii, sa imi mai fac si eu timp sa merg cu ea in IOR, insa mereu raman sa mai fac putina treaba sau sa ii fac mancarea de pranz. Tu ce ii mai faci Anei tale sa pape?
Mai nou, Ana se trezeste pentru biberonul de dimineata la 8.30 sau 9, asa ca noua ni s-au decalat putin mesele. Azi a mancat la 11un iaurt, apoi pe la 3-4 o sa ii dau supa de rosii si pe la 6-7, cred ca ii fac putina mamaliguta cu ou, unt si branza fagaras.
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”