***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Ninutza spune:
Amely, pentru David Cristian
Maricicutz, pentru Ilinca Maria
DidiAlex
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Pepsi spune:
la multi ani paflo, multa sanatate si impliniri alaturi de gigilicea mica
liviana, asa este se da pina la ultima zi de tratament obligatoriu
e mai bine de 2 zile, nu-i mai dau nurofen, sintem spre bine, azi ma gindeam la tine ca eram la aquaforme si eram eu si batrinii, ca rindul trecut erau si tinere, azi eram singura.....dar a fost bine, ma dor toate. pai tu ai slabit bine, uite ca avem aceeasi inaltime si tu ai cu 15 kg mai putin ca mine.
cristina, uite in tara se fac analize la laboratoarele synevo, uite aici au sit si tarife si ce vrei sa faci, insa nu cred ca ei fac cutanate, trebuie sunat si intrebat.
http://www.synevo.ro/ro/lista.asp
didi, multi ani traiascaaa multi ani traiascaaa la multi ani, sa traiesti si sa nu imbatrinesti, sa ai multa sanatate si numai fericire alaturi de copilutii tai
david azi mi-a urcat 2 trepte, eram speriata si surprinsa si bucuroasa. le=a urcat in 4 labe adica s-a catarat de pe una pe alta, si daca nu=l opream continua....da-mi era frica, si a inceput sa se tina in picioare singurel,face citiva pasi da-i e frica si se pune repede jos.la capitolul "cuvinte" si-a largit repertoriul da preferatul e "tata" si tipa ii place sa tipe sa-si auda vocea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
andradap spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuuuulti ani!!!
DIDALEX
Iti doresc multa sanatate, numai realizari si sa te bucuri mereu de cei doi pui sanatosi!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Didi,
La multi ani! sa fii iubita, sanatoasa si sa te bucuri impreuna cu sotul si cei dragi de cele doua minuni din viata ta, Robert si David.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
Si eu am piticul cu chico/cico. La inceput ziceam cico, dar am auzit pe multi cu chico, si asa m-am obisnuit si eu. Dar ce natie e firma asta, ca poate asa ne dam seama cum se pronunta?
Sunt italieni, deci ar trebui sa le zic chico. Dar pt mine chico nu inseamna nimic, in timp ce cico imi vine din spaniola/latino-americana. Am iesit prin parcul de la Lacul Morii sambata sa o plimb pe Mara si ma uitam si eu dupa bebei de varsta ei poate recunosc pe cineva de pe DC. Dar mi s-a luat de uitat cand mi-am dat seama ca mi se furase portofelul
![](bang.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
DidiAlex
La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti!
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
Pepsica felicitari pentru progresele lui David!
La multe lunici sarbatoritilor nostrii de azi si LA MULTI ANI SARBATORITEI!!!!!
Baiatul meu iar face greva foamei.nu vrrea sa mai pape decat san si poate ceva iaurt dar asa pacalitOfffff cred ca ii dau o bataitaaaaa
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI SI LA MULTI ANI SARBATORITEI DE AZI!
Multumim tuturor pt urarile de sanatate.Suntem mai bine, de miercuri seara n-a mai facut febra si nu pot decat sa ma bucur tinand cont ca nu-i mai scadea febra si la cateva ore ii crestea, apoi scadea...si tot asa de duminica incoace!
Acum suntem vioi, ne-am obisnuit deja cu medicamentele si sta cand i le dau insa la inceput era teroare si plangea.Stam mai prost la capitolul mancare, papa f putin fata de cat manca el.Incerc sa-i dau cat mai multe lichide si cu astea ne descurcam cam greu ca nu prea vrea!Sper azi sa-l fac sa bea mai mult ca in zilele trecute.
Mai rau ca m-a luat raceala rau de tot pe mine, imi curge apa din nas, ma doare gatul...Sper sa nu-i dau inapoi lui David!
Si....de duminica pana azi am ajuns la 49 kg(de la 51)
.
Am vazut ca vorbeati cum se pronunta "cico" sau "chico".Desi stiam de "chico", eu tot "cico" m-am obisnuit sa spun.
[b]Liviana, multumim de tricouri!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
Paflo spune:
Servus, mamici si capsunici!
In primul rand vreau sa urez (cu scuze ptr intarziere):
La multi ani, cu sanatate si viata usoara ptr Leon de Nicoll, primul capsunel care a facut un anisor!
Am apucat sa ma uit pe ultimele pagini scrise. Cristina, prick-teste (asa se numesc testele la care va refereati) se fac in serviciile de dermatologie sau in cele de alergologie, nu se fac la laboratoare. Unii spun ca pana la 2 ani nu sunt concludente (parerile sunt impartite), se pot face si IgE specifice pte anumite substante (daca banuiesti la ce e alergic puiul).
Tudorcalin (sper ca nu gresesc), nu da novocalmin puiului (nu se da la copii asa mici), iar Zinnat-ul (care e o cefalosporina - un antibiotic puternic) eu l-as lasa ptr probleme mult mai serioase.febra poate fi si se la un dintisor care erupe (parca nu avea nimic altceva).
Multumesc din suflet ptr urari! Mi-au picat bine, mai ales ca ma asteptam sa ma fi uitat la cat de rar intru.
Promit ca mai scriu weekendul asta si vin si cu poze proaspete.
Va pup!
Madi spune:
Amely, pentru David Cristian
Maricicutz, pentru Ilinca Maria
DidiAlex
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”