***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Gravi

E un cuvant italian, inseamna boaba sau graunte, adica ceva mic

Se pronunta chico.

Eu ziceam cico, asa ca la sucul de pe vremuri, desi stiam cum se pronunta... insa acum doi ani cand am stat la Venezia si-l "asteptam" pe Elias, m-a corectat o vanzatoare in magazin (de fata cu altii ) si de atunci imi tot amintesc...

Firma e italiana.

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si eu tot cico zic, desi corect este chico. E firma italiana.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Buna seara fetelor. La multi ani celor nascuti astzi.noi am racit iarasi, de fapt nu am racit am luat de la taty o raceala de toata frumusetea
aseara am facut febra 38 cu 1. am bagat 1 supozitor cu paracetamol si a scazut febra , pana la urma am adormit.
astazi ne trezim de dimineata fara febra, papam , (avem pofta de mancare), facem un pic de nany dupa papika, si ne inbracam sa mergem la doctor sa aflam ce medicamente noi (de parca nu am fi obisnuiti cu medicamente in ultimul timp) ne mai da d-na doctor.
Ajungem la doctor , pe culoare o liniste deplina , nu era nici draq peacolo,in cele din urma dam totusi de femeia de servici care ne spune ca doctorii sunt liberi din cauza summitului nato.in fine, am plecat la farmacie sa luam totusi ceva preventiv de raceala,(macar sa o luam din pripa boala). si ne da farmacista urmatoarele medicamente.... Zinnat, paracetamol pt copii, sirop tuse rhinathiol pt copii si sugari, si pentru mucisori ( in caz ca facem mucisori) ne-a dat ser efedrinat (dar la contra indicatii scrie ca nu se da la copiii sub 12 ani.) deci asta cade din start pt mucisori ca se pare ca a gresit. voi ce parere aveti . ca si gramaj ni sa recomandat:
zinnat -- 5 ML/12 ore
Rhinathiol -- 5 ml/12ore
Paracetamol tot 5Ml/12 ore, aaaa am uitat sa va spun dupa ce am plecat de la farmacire am trecut si pe la socrul meu cu tot cu copil si sot si ma gandesc sa-i iau temperatura copilului( mi se parea ca e prea cald. punem termometru 37 cu 8. iar bagam novocalmin supozitor.
Voi ce parere aveti de medicamente si in special de dozajul lor( ma refer sa nu fie dojajul prea mare, totusi nu era doctora era asistenta.
In fine , ce sa mai spun, multumim Taty pt raceala. (el le aduce si noi tragem)acum, se pare ca am luat si eu, nu se pare sigur am luat si eu. in rest suntem bine, papam , ne jucam , febra nu mai avem , suntem happy, jucaus, etc.
Voua va dorim sanatate multa si tot ceace va doriti

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

graviduta,am o ruda care lucreaza in italia la chicco;se pronunta,asa cum au zis fetele chico; asa il cheama pe baiatul paronilor si au pus numele firmei.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

gravi, am vrut sa spun ...patronilor

am mai cautat ne net de bubitele astea la bebelusi si o mamica(aici pe dc , prin 2005) spunea ca asa a avut si copilul ei, de la un unt gras;eu i am facut piureul cu unt 65% (lactag-producatorul argesean)ca e singurul care l gasisem fara sare; si i am mai dat branzica fagaras, care e slaba dar are si smantana care e si ea mai grasa; de la asta o fi;analizele,ig urile, nu i le am mai facut ca as vrea sa i le fac in bucuresti ca aici am avut experienta aia urata cu fierul cand ii iesise anemie mostenita severa si ea nu a avut nimic; m a derutat si pe mine si am intepat o si pe ea inutil; o sa caut sa i fac analizele de care spui tu, pepsi;cum se numesc,sa caut laborator care le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

tudorcatalin 38.1 nu mi se pare foarte mare febra, nu de novocalmin supozitor. Eu i-am pus supozitor cu paracetamol cand a avut juniorul 38.6.
Si mie mi-a dat pediatra medicamente contraindicate pentru copii de varsta juniorului si nu i le-am dat. Si mie mi-a zis o farmacista sa-i dau ser efedrinat, dar bineinteles ca nu i l-am dat.
Parerea mea e sa-i dai doar paracetamolul pentru copii si, daca poti, sa-l duci la control la spital.

Sper sa intre fetele cu mai multa experienta si sa iti dea ceva sfaturi. Multa sanatate, imi pare tare rau ca e iar bolnav casunelul!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

tudorcatalin,de ce nu suni dr?sau mergi la un cabinet privat; mi s a intamplat si mie sa faca bia multi mucisori si sa tuseasca si dr ne a dat o punga de medicamente;nu i am dat si am mers la un cab privat,unde e un medic mai renumit la noi;i a dat decat un siropel pt tuse si nazomer pt nas si i a trecut tot asa cum a spus medicul in 4-5 zile;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Intreba cineva de Pampers cu strech am gasit(in Cluj) in seara asta in magazinul DM care e in spatiul de la REAL. Poate e si in Buc. Si scrie strech unde scrie ca e parfumat

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!!!

MULTA SANATATE CAPSHUNEILOR BOLNAVIORI!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga DidiAlex

iti doresc multa fericire, sanatate si bucurii
alaturi de cei doi pitici ai tai!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput