***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mica0307 spune:
liviana multumim. De abia astept tricoul.
LA MULTI ANI Paflo
La multi ani pentru sarbatoritii zilei Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maricicutz spune:
Madi, e de la Chicco..si nu stiu unde sa mai gasesc la fel..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by maricicutz
foto
Maricicutz, vad ca esti din Bucuresti, nu ai incercat la ei la magazin? Este pe langa Ateneu sau, daca ti-e mai simplu asa, prin spatele magazinului Eva de pe Magheru. De asemenea, am vazut si prin farmacii tetine Chicco sau in Carrefour. Dar nu stiu ce tip iti trebuie tie. Sau pe www.chic bebe.ro (scris legat). Apropo de Chicco, am si eu o intrebare: cum e corect pronuntat: chico sau cico? Ca eu zic cico, dar am prietene care zic chico. Am si eu niste pitici pe creier
![](icon_smile.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Madi spune:
quote:
Originally posted by maricicutz
foto
Maricicutz pe net ai cautat?! Nu stiu exact ce fel de tetina cauti, dar eu am gasit aici: (uneste tu spatiile, ca altfel nu pot copia linkurile)www.bebelusultau. ro/ subcat.php?categorie=Tetine&marca=Chicco
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Salutare gagici!In primul rand,la multi ani Paflo!Sa-ti dea D-zeu numai clipe fericite,alaturi de familie(si de noi,cand se poate...)Mariciutz(nu cred ca am scris bine,dar nu ma pot concentra din motive de pupaza-n brate...te sfatuiesc sa gasesti o tetina asemanatoare...Si noi am avut probleme cu didilita(suzeta),nu am gasit aceeasi firma si aceeasi culoare,doar una care sa aiba "tata"la fel...Tocmai am venit in casa dupa un ospat in aer liber(cartofi prajiti,chiftele si piept de pui pane-pe disc,in curte...).am facut si noi(oarecum primii pasi fara sustinere,dar suntem printre cei mai maricei si....am spus deja,oarecum!...).Papam bine,absolut de toate...alimentele mari se maruntesc cu furculita...Cuvinte prea multe nu spunem...<mama,uite,gigi<rar tete...dar ne iubim,ca-n povesti...doarme pe mine in cele mai neobisnuite pozitii,imi da pusi toata ziua...unul mie,unul la taica-su(pe rand,sa nu ne suparam...).Ne iubeste...e pupacioasa noastra ,dar cel mai mult isi iubeste fratiorul(am auzit ca se plange la gradi ca-l pupa toata ziua si...nu stie cum sa scape de ea).Eu asa copil pupacios si dansator nu am vazut...Toata sarcina am avut castile in urechi ...cum incepe muzica,incepe si dansul...Ii spun domnisoara "La-La-La",cea mereu vesela ....Dafnel-Coada de purcel...Pupaza Daphne...Am impresia ca intelege tot ceea ce-i spun si daca nu vorbeste...si-i spun asta....iar ea rade...Bebelusa bumerang (si mama ei)va pupa pe toate!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Madi spune:
Elteka multumesc! Imi pare rau ca Elias e carait. Uite un
si pentru el, de la Ana.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Graviuta am intrebt-o pe vinzatoare cum se pronunta chicco si cica asa cum se scrie: chico. Eu zic cico in continuare ca asa m-am obisnuit
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Apropo de Chicco, am si eu o intrebare: cum e corect pronuntat: chico sau cico? Ca eu zic cico, dar am prietene care zic chico. Am si eu niste pitici pe creier.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Spre rusinea mea, nu stiu ce firma e. Daca e italieneasca, cred ca se spune chico, ca si ei au grupul de cuvinte chi pe care il folosesc. Daca e frantuzeasca, atunci e cico.
Eu tot cico ii zic, asa m-am obisnuit.
Teodora Ana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
![](floare.gif)
ckristina spune:
LA MULTI ANI, PAFLO!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
An@ spune:
Madi , io sunt pe aici, va citesc din umbra. Sa stii ca mereu cand ma plimb prin IOR ma uit la copii de varsta Anei, poate poate o recunosc pe ochioasa ta (ca pe tine parca nu te-am vazut prin poze!?, asa ca nu te-as recunoaste).
Si eu am piticul cu chico/cico. La inceput ziceam cico, dar am auzit pe multi cu chico, si asa m-am obisnuit si eu. Dar ce natie e firma asta, ca poate asa ne dam seama cum se pronunta?
Si eu am avut emotii cu schimbatul tetinei, ca nu se mai gasesc ca cele pe care le-am luat o data cu biberoanele (adica nu am gasit eu de cumparat separat), dar cand am vazut ca incepe sa se deterioreze am inceput sa-i bag una noua, alternativ cu cea veche, pana s-a obisnuit. Mai citisem undeva, ca bebeii resping tetinele noi ca au gust de cauciuc si ca sfat era sa fie fierte in lapte!
lbelciug, pai cum sa lipsesti tocmai tu de la intalnire! ntz, ntz!
Vas si mie imi mai zvagneste un muschi pe la burta (la mine nu sunt gaze sigur) si pun mana instictiv ca am senzatia ca misca copilu' (pt ca asa percepeam eu la inceput miscarile, ca niste zvagnituri) si cand vad ca copilu' e langa mine ma bufneste rasu'.
Am vazut ca sunt multi puiuti bolnavi. sa treaca repede!
Noi suntem in general bine: vesele, vorbarete, alergam (ca nu stim sa mergem) tinute de manute, batem din palme si cand ii zic poezia cu piticul care s-a inecat isi pune mainile in cap si ma "acompaniaza" la "vai, vai, ce pacat". e haioasa rau!
mami de Ana (22 mai 2007)