***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
lbelciug spune:
NEATZA!
Ah, ce bine se circula acum in Buc cu autobuzul. In 30 min am ajuns la World Class din Rahova!
vas, referitor la senzatiile din burtica, sunt mai mult ca sigur gazele. Asta desigur daca poti exclude categoric varianta de a fi insarcinata.
Alyna24, imi pare tare rau pt Davidel bolnavior. E tare pacatoasa enterocolita asta, mai ales din cauza riscului rapid de deshidratare. Ai mare grija sa-i dai lichide.
Ckristina, saracutza de tine, tare incercata mai esti. Ba cu mastita, ba cu bubitele fetei. Pediatrul ce zice de bubitele alea? Eu cred ca mai degraba un dermatolog ar putea sa-ti spuna de la ce sunt. Putere multa iti doresc si te rog eu, incearca sa vezi partea buna a lucrurilor. Am trimis acum la adresa comuna un PPT numit Two Choices. Citeste-l!
Graviduta, da, B a avut bronsita. Acum e insa bine, i-am sistat de azi antibioticul dar continua cu aerosolii. Azi-noapte am visat ca a venit dr Taropa acasa la noi, direct din CO. Sper sa nu fie ceva de rau... Nu cred ca e cazul sa te alarmezi din cauza cutei. Dispar cam toate la varsta de 1 an.
ancamari, merci-intre timp am vorbit cu Ali24 pe PM si am clarificat problema.
Doxinu, eu le fac cadou parintilor mei 2 tricouri inscriptionate cu "mamaie/tataie la puterea 2" si 2 poze mici ale nepotilor (kid!). Socrilor le voi da doar cateva poze cu nepotii (ei nu poarta tricouri ), dar nici nu voi petrece cu ei de Pasti.
pepsi, i-a trecut definitiv otita lui david? Din cate mai auzisem, cica e musai sa-i faci intreg tratamentul cu antibiotic, caci exista riscul sa recidiveze. S-a intamplat asta chiar la o mamica din grupul cu Matei. (probabil tu deja stii asta) Felicitari pt aquaforme! Ah, si eu ma simt asa de bine dimineata dupa o partida de inot, jacuzzi, sauna. Din pacate nu mai slabesc, dar nici nu mai tin Monti. Am insa grija ce si cat mananc si evit papa mai ales seara.
Corap, ce frumoase si clare sunt pozele voastre. Cea mica iti seamna leit. Ah, si ce curte verde ai! Te invidiez. Locuiesti si cu parintii/socrii? In ce zona a capitalei aveti casa? Imi place mult poza unde sunt fratiorii de-a buselea. Zi-mi si mie te rog, cutiile de la Ikea pt jucarii sunt practice? Adica neavand usita laterala, e practic sa le stivuiesti, sau tot pe orizontala e mai avantajos? Eu nu mai stiu unde sa le pun jucariile puilor. Am 3 cutii mari, incarcate cu vf si vreau o solutie practica de stivuit pe verticala, dar cu acces rapid la continut. La padure unde ati fost? Hai ca te-am coplesit cu intrebarile. Imi pare rau ca nu vii la intalnire - s-ar putea ca nici eu, din motive de... delegatie.
Mica, mai zi-ne ce mai face Maya pls.
E vreo mamica din grupul nostru care locuieste in Los Angleles?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
graviduta, da, andrei mai bea inca din biberon, desi stie sa bea din orice, sticla, cana, pahar, cu paiul. prefera biberonul si eu n-am putut sa iau o masura drastica in privinta asta, pentru ca anais bea cu biberonul si s-ar fi simtit nedreptatit.
cand implineste ana un an planuiesc sa scot biberonul din familie definitiv. Doamne-ajuta!
liviana, casa nu-i in bucuresti, e casa mamei de la tara (ciolpani) unde ne-am mutat si noi de cateva saptamani. acum sunt in bucuresti din cauza de NATo, ca nu avea gabi cum sa ajunga la serviciu. e foarte frumos la tara si copiii-s incantati, in plus avem si padurea foarte aproape, un minut de mers pe jos. io nu-s asa de incantata, ca nu am ajutoare (nu vine nimeni bona la ciolpani - vine de doua ori pe saptamana bona de la bucuresti, dar face o gramada pe drum) si acum o aduce si pe bunica-mea, de care tot eu tre sa am grija - sa-i dau de mancare, sa-i dau medicamentele - de 20de feluri - sa am grija sa le ia si nu sa le arunce pe undeva ... ehhhhh. dar fericirea copiiilor merita orice, si eu sunt multumita ca am refugiul asta de vara la tara. iarna nu stau acolo, ca-complicat, copiii vor mereu afara, imbraca-ma/dezbraca-ma si o agitatie continua care nu-mi place.
in plus mai stau cu sor-mea la o barfa si la un margelit, e foarte placut. mai complicat o sa fie cand o sa ma intorc laserviciu, dar deocamdata nu ma paste asa ceva - inca imi caut ceva care sa imi convina.
gata, tre sa plec sa-i fac lui andrei sine pt. "momas" (thomas)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
a.... cutiile cu rotile pt jucarii - sunt super, imi plac mult, se vede oarecum continutul, doar ca eu nu prea apuc sa le stivuiesc, ca ziua isi scot astia micii jucarii intr-una, si nu merita efortul de a le tot strange. stivuite stau de seara pana dimineata
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
lbelciug spune:
Corap, merci pt raspunsuri. e mare lucru sa ai un refugiu la tara, fie el si pt vara.
News: TRICOURILE vor fi expediate in jur de 18 aprilie, deci pana la Pasti ar trebui sa ajunga la voi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Madi spune:
Paflo
Maria Eleonora de Mamibiutza
Maria Cristina de ManuC1010
Riana Alessya de Pauly
Florin Mario de Iuliabraila
Teodor de Dyonise
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
maricicutz spune:
buna mamicutelor..imi pare rau dar amintrat in graba si nici nu am citit ce ati mai scris asa ca nu stiu care e subiectul de discutie dar am mare nevoie de un sfat..Ili a fost bolnavioara, a avut febra si a fost deranjata la burtica, facea diarie de cateva ori pe zi, dar cu ceva tratament am reusit sa scapam de boala, nu mai are temp si nici kk numai face doar niste parturi urat mirositoare, dar eu sper ca e spre trecere...care e problema: noua ieri ni s-a rupt tetina de la biberon...recunosc ca o aveam de multisor si ma asteptam, dar problema e ca de luni de zile ii cautam alta si nu gasim..ce avem noi acum e mult prea mica la diametru, aia veche era mai mare si acum nu vrea sub nici o forma sa bea lapte cu tetina asta..ce fac, cum o fac sa bea cu tetinele astea mai mici ca aseara s-a culcat nemancata si azi noapte urla de foame si sotul meu a gasit solutia sa-i bage in gura tetina veche si prin ea ii turnam lapte din bibe cu tetina noua, nu stiu daca ati inteles ceva, problema e ca cea veche s-a rupt exact unde trage ea si mi-e sa nu ramana cu ea in gura sau sa o inghita..va rog ajutati-ma cu un sfat, ce fac? nu vrea nici cu lingurita nici cu cana - cu care oricum ea se joaca cand ii dau apa...multumesc
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
Madi spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Madi
Eu am dat lovitura cu Tagliatelle cu peste, broccoli si smantana de la Hipp de 8+. Deschide gura!! Si au in ele bucati de paste!! Si le vrea, adica le mesteca!Asa ca azi am luat o banana si am presat-o cu furculita pana au ramas bucatele moi, la fel ca in Tagliatelle, si am pus niste iaurt (singurul care ii place e iaurt activia, nu stiu cat de bun e pt bebei ... dar nu pot sa-l tin numai cu brocoli...). Mie nu-mi vine sa cred, dar a mancat o banana (de trei ori am tot preparat, ca nu-mi venea sa cred ca mananca)!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Portugalia
Elteka inseamna ca ai deja baiat mare
![](icon_smile_wink.gif)
![](floare.gif)
Eu nu am mai citit de mult vesti de la Petit_ange, Chiquitita, Piticasigogosica, Carmen_So, An@, Poohy, Carrie, Andrada, AlexAlice...si mai sunt.. Mi-ar placea sa mai citesc ce mai fac puiutii vostrii..
![](pupic.gif)
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by maricicutz
care e problema: noua ieri ni s-a rupt tetina de la biberon...recunosc ca o aveam de multisor si ma asteptam, dar problema e ca de luni de zile ii cautam alta si nu gasim..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
Maricicutz de la ce firma e tetina?
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
ELTEKA spune:
Madi
Asta e produsul: http://www.hipp.de/?id=118&detail=167&alter_id=9 si are: tagliatelle 23%, morcovi, peste de mare, broccoli 5%, orez fiert, smantana 3%, ceapa, ulei de germeni de porumb, suc de lamaie
Dar vreau sa-ti zic ca ieri n-a mai vrut banana si nici azi...Si nici ce i-am facut eu spanac cu cartofi si curcan . Am incercat sa-l pacalesc cu iaurt, dar cand a vazut ca nu intotdeauna cand decshide gura si eu ii tin cutia in fata vine ce asteapta el, s-a pus pe un urlat teribil si mi-a tras peste linguri de tot a zburat in jur.
Am incercat apoi cu spagetti din borcan, dar a fost tot suparat pe mine, n-a mai vrut nimic. Doar 2 sani... Vad gingia umflata jos, cred ca facem ca si voi, dupa cel de sus iese al treilea jos...Ma enerveaza teribil ca e asa mofturos, parca ma vad pe mine cand eram mica Azi am vrut sa-l las pe el sa manance, da' de unde ca nu vrea. A dat cu castronul pe jos... Asa rau m-am enervat, am zis ia sa ma las de educat, ce m-o fi apucat, doar n-o sa mearga el la armata cu mancarea blenduita, nu? Dar presimt ca o sa fie greu cu intarcatul...
Bravo Anei pentru stelute, asa zice si Annabel Karmel sa li se dea pentru tranzitie la mestecat.
Frumoasa titulatura ti-ai luat
Doxinu
Ce lucreaza sotul tau? Sa vad poate ma aleg cu un miel de Paste... sau un computer...sau un brad de Craciun
Corap
Bine mai trecusi pe la noi, odata ma dusesem la redoutiste sa mai vad poze cu tine!! Tare frumosi copii tai! Iar sora ta seamana bine cu tine! Grozav rezultatul de 'dupa'! !
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
Portugalia
ELTEKA spune:
Draga PAFLO
sa fii fericita, sanatoasa si implinita alaturi de Sosolina ta!
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
Portugalia