Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Nina 2 eu am observat pe pielea mea caci mai greu a fost pentru mine prima zi de gradi(noi nu am fost la cresa),mult succes in continuare o sa vezi ca o sa fie ok.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Anina_n spune:
Buna seara, fete minunate !
Laura, n-o sa-ti vina sa crezi ! Uite, ce face Cristina, acum, in casa ! Mai puteti vedea cateva poze proaspete, dand prev sau next la poza. Am iinebunit cu pozele, nu ?
Ai reusit sa speli vasele ? Ce buna ar fi o masina de spalat vase, la casa omului, nu ?
Foarte faine pozele sau mai bine zis, perosnajul principal !
Cea mai tare e aceea cu parul lung si portocaliu !
Vanina, imi pare bine ca totul a decurs cum nu se poate mai bine pentru Renata si pentru tine, pana la urma ! Pupam fetele curajoase !
Monicuta, unde esti, ce faci ? Cum iti sunt comorile ?
O seara cat mai faina, va doresc !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
dolcebaby spune:
Nina, va pupam, sunteti dragute foc!
Am spalat vasele dar acum am altele numai blenderu' si storcatorul de fructe cred ca le spal de cite 3 ori pe zi
Multumim si noi de aprecieri
il urasc pe Busu asta!!! doamne ce ploi si frig anunta pina la sf saptaminii
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
il urasc pe Busu asta!!! doamne ce ploi si frig anunta pina la sf saptaminii
Ma bucur [:D}ca nu sunt singura.
Nina vazut pozici Kiki si pe mamaei
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
vbartan spune:
seara buna la scorpiutze.
am culcat pitica si vin si eu la o poveste...
gabi, intr-adevar e mai greu pentru noi mamicile
nina, ce mai distractie pe la voi...
mai stau putin prin zona dupa care ma duc la somnic ca maine dimineata ne trezim sa mergem la cresa.....
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/?saved=1" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
lauriciule eu sunt in zona, azi noapte a fost din nou de cosmar, ruxandra se trezea cu zmiertaituri insa era mult prea somnorici ca sa-mi zica ce are...pe la 3 am trezit-o bine si mi-a zis ca o doare urechiusa...deci acelelasi simptome de la alex de alaltaieri seara...i-am dat picaturi si nurofen si a dormit linistita...acum amandoi zic ca au urechile infundate...si ultima bomba este ca si sotul meu a luat-o...deci probabil urmez eu da numa' ei sa se faca bine ca zau daca mai pot...
nina2, ma bucur ca a fost relativ ok la cresa printesa mica
nina ce de copilashi dragalasi in cort
sunt super obosita, nici nu mai retin ce poze am vazut...am vazut caruciorul piticutei din burtika lui esme, mobila...sa le stapaneasca sanatoasa
ana, gabi, Lory, adriana, pisicuta, umflatel si toate scorpiutele va pe toate
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mariaa spune:
scurt si cuprinzator va pusix somn usor sa aveti
sanatate la puiuti.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
vbartan spune:
Monica, multa sanatate si o noapte linistita va doresc.
noapte buna
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/?saved=1" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
monica-elizabet spune:
Maria si noi pe tine
nina2 multumim
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post