Trompe infundate

Trompe infundate | Autor: alice_alice

Link direct la acest mesaj

Buna feteler !!! si eu ma chinui de ceva vreme sa raman insarcinata si nu pot,trebuie sa recunosc ca nu prea imi plac doctori si spitalele.Problema care o am eu sunt trompele infundate spre capat,stiti vreun remediu nuturist ptr. asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Alice, de unde stii ca ai trompele infundate? Ai facut vreo investigatie? Din pacate, pentru desfundarea tompelor, eu stiu o procedura care da rezultate: laparoscopia. Si nici asta nu este 100% sigura ca te rezolva.
De doctori avem nevoie daca vrem bebe! Asta este! Daca nu iti plac spitalele, du-te la un cabinet particular.
Sunt multe topicuri pe aici de unde te poti lamuri. Numai sa ai rabdare sa citesti!

Succes!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

alice_alice, din pacate desi sunt adepta tratamentelor holistice si naturopate, nu am mai auzit de tratamente naturiste pt desfundarea trompelor.
prin ce investigatie ti- s-a descoperit ca sunt infundate? daca ti s-a zis la ultrasunte insemna ca e hidrosalpinx si trebuie sa faci o salpingostomie, adica sa scapi de trompa prin clipsare sau indepartare pt ca e foarte mare si nu se mai poate trata(de obicei trompele nu se vad la echo). deci e situatia mai drastica dar mai usoara in care nu ai prea multe optiuni
daca ai fost diagnosticata la hsg, lucrurile sunt mai complicate pentru ca ai mai multe optiuni. pot fi infundate din cauza adeziunilor sau din cauza hidrosalpinxului/piosalpinxului.daca gaseste doar aderente, le lizeaza, asta e cazul fericit.
daca gaseste hidrosalpinx medicul prin laparoscopie poate incerca sa le dreneze si sa le repare daca leziunea e pe o portiune mica distala si reface doar fimbriile operatiune care se cheama neosalpingostomie.
daca se vrea un rezultat mai bun la fiv medicul poate taia trompele din economie de timp si bani. mai nou din acest motiv indicatia de taiere se da foarte usor.
cam astea ar fi optiunile. ma mir ca ti s-a pus un diagnostic si nu ti s-a explicat care sunt variantele.

Good luck!

you'll never get to heaven if you're scared of getting high!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu exista tratament naturist pentru desfundarea trompelor!Singurele solutii sunt instilatii sau laparoscopie!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Mie mi s-a desfundat o trompa in urma tratamentului de la Sovata.Din pacate insa m-am ales cu o extrauterina (dar am mers la timp la medic si prin laparo mi-a salvat trompa) Asta era acum 1 an si cateva luni,de atunci nu am mai ramas.Asa ca acum ma gandesc din nou la Socata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Am facut HSG acum un an la Dr Niculescu dar este un doctor foarte ocupat si nu-ti explica nimic,nu mia vazut nici filmul mia zis sa vin urmatoarea luna la instilati,dar nu ma-m dus trebuia sa stau in spital pe toata perioada instilatiilor mai cu seama ca se dorme cate 2 in pat.Vreau sa merg la medsana luna urmatoare fac si HSG si instilati ei,dupa care mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ALICE_ALICE si eu am avut trompele infundate. Am facut laparascopie si dr. mi-a spus ca le aveam infundate din nastere. De unde si-a dat el seama nu stiu. Pana la urma am ajuns sa fac FIV si apoi am ramas insarcinata natural. Primul diagnostic a fost sterilitate primara. Te sfatuiesc sa faci mai multe investigatii.Iti doresc succes.

Ade cea mai fericitasi DARIUS,CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Nu vreau sa te sperii alice dar as zice ca tratamentul "naturist" pt tine este VITRO!

Nasa mea a facut HSG, trompe infundate, instilatii, inseminari. Nimic.
Laparoscopie, trompe atrofiate.
Vitro.
Acum are un bebe superb.

Asta depinde de tine cat timp, nervi, bani ai. Oricum o iei, tot a doctori si spitale suna.

PS: Niculescu are cabinet particular, intr-un ap de bloc care nu seamana a spital. Nu stiu cum de nu ti-a explicat nimic.
Du-te la particular sunt mai disponibili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Eu am stelilitate secundara adica am fost o data gravida dar cum aveam doar 18 ani am facut chiuretaj acum am 31 de ani si o relatie stabila de 7 ani si ceva.Adevarul este ca nu am dat importanta la nimic umblam fara sosete in papuci pana toamna tarziu ptr. ca nu vroiam bb iar acum se vad rezultatele.Am prietene care au nascut sau sunt gravide si sunt invidioasa pe ele mai cu seama ca al meu sot ma intraba cand ii fac si eu unu.Pana si cumnatamea e gravida,nu ne scot bani afara din casa daca as fi sigura ca vitro imi reuseste din prima as face.As fi de acord si cu adopti dar cum inca nu avem casa noasta nu se poate.In fine o sa-mi fac o programare la marinescu sa vad ce zice si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinadodo spune:

petru rezolvarea problemei iti recomand sa mergi la Giulesti la prof. Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

cristiama nu mai speria lumea aiurea. cunosc multe persoane care aveau aceeasi problema ca si alice si in urma instilatiilor sau a laparascopiei au ramas insarcinate. mai intai incercam asa si apoi daca nu se poate, in ultima instanta ajungem la FIV dar nu mai speria lumea pentru ca fiecare isi doreste o sarcina naturala si nimeni nu isi doreste din prima fiv. nasa ta probabil ca a avut o problema mai grava, mai complicata si a trebuit sa recurga la fiv dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa ajunga acolo
alice din pacate tot la medic trebuie sa mergi pentru ca nici eu nu stiu sa existe un remediu naturist pentru trompe infundate. si fii atenta ca la o clinica particulara costa foarte mult instilatiile plus ca unele medicamente pentru instilatii sunt foarte scumpe si nu se gasesc in tara (asta in cazul in care ti se recomanda instilatii)
o zi buna in continuare

Mergi la inceput