Trompe infundate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

fetelor nu stiu prea multe despre aceste chestii,dar tot ce va pot spune e ca nu incerc de mult timp sa raman gravi( de 3 luni),iar astazi am fost la dr sa-mi fac si eu un control si mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji ca nu pot ramane gravida,deoarece totul este in regula..Se gandeste ca as putea avea totusi trompele infundate in urma unui avort pe care l-am facut acum mult timp( acum 4 ani)..
Dar a zis ca se rezolva imediat si usor ,sa nu-mi fac griji...
Oricum o sa ma duc sa fac si eco joi si mai vedem...

http://tt.lilypie.com/K2o2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Buna fetelor,acum trei ani am inceput sa fac tratament ca sa am un bb.dupa citeva luni de inj.si pastile doctorita mea a hotarit ca e momentul pt. un HSG. si a constatat ca aveam trompele infundate.M-am internat in luna aug.si am facut o serie de instilatii(sunt dureroase dar se merita),apoi in luna ian.am ramas insarcinata.Toata perioada sarcinii am facut tratament de mentinere dar tot in aug.am nascut o printesa sanatoasa care a facut simbata 7 luni.Nu cred ca exista tratament naturist pt asa ceva dar se merita o internare daca vrei cu adevarat ceva.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

flo.flo nu cred ca FIV-ul sperie lumea. Dupa 6 ani de tratament, laparascopie si totul era OK, la amandoi, am facut 4 IA si FIV. Apoi a venit sarcina naturala (la 1 ani si 7 luni de la FIV).
Fina mea are 2 copii si acum pentru al avea pe al treilea urmeaza tratament pentru FIV. Nu mi-a prea placut reactia ta la ceea ce a afirmat cristiama.
Alexia86 - 3luni nu e o perioada lunga de timp. Dar daca vrei asa repede un bebe mergi si consulta un medic.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

adaca nu vreau sa supar pe nimeni - numai ca eu ma aflu in aceeasi situatie - am trompele infundate, am facut 3 luni de zile instilatii (15 instilatii in total) ceea ce nu e tocmai usor. multe persoane stiu cat de dureroase sunt. nu sunt impotriva IA sau FIV - dimpotriva ma gandesc ca daca nu o sa reusesc asa cu siguranta voi ajunge la FIV. numai ca cristiama a pus un diagnostoc foarte sec "as zice ca tratamentul "naturist" pt tine este VITRO" si sincer mie mi s-au inmuiat picioarele: adica toate instilatiile si toata durerea au fost in zadar pentru ca oricum nu aveam nici o sansa decat fiv?
e adevarat ca fiv nu este ceva de speriat lumea numai ca nu toti au banii necesari ptr fiv sau nu sunt pregatiti pentru fiv si vor mai intai sa incerce tratamente . plus ca alice este la inceputul investigatiilor si orice medic recomanda mai intai tratamente sau laparascopie (pentru ca sunt sanse mari sa se desfunde trompele si sa ramai)si apoi daca nu se reuseste asa, fiv.
si adaca, am vazut pozele - sunteti o familie minunata - felicitari.

alice - fii optimista si mergi la medic si sa de DD sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FLO.FLO Iti doresc succes si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa devii cat mai repede Stiu ca FIV-ul este scump (la noi in tara chiar foarte scump)dar mai da o sansa. Multumim de felicitari.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

flo.flo nu-ti pierde speranta trebuie sa sti ca perseverenta este mama reusitelor,stiu cit de dureroase sunt instilatiile dar ai incredere si rabdare si o luminare la bis. nu strica.Eu dupa tratament si instilatii era cit pe ce sa am gemeni din pacate a rezistat doar unul celalalt s-a absorbit,cine stie poate vei avea noroc.Iti doresc sanatate si totusi sotul tau si-a facut o spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

p.a.ade felicitari pentru printesa. mi-ai dat sperante ca in urma instilatiilor se poate sa ti se desfunde trompele. din pacate eu am facut instilatii pana in decembrie iar in ianuarie am avut sarcina extrauterina. acum trebuie sa astept 3 luni si sa mai fac un hsg sa vad in ce stare sunt trompele mai ales ca mi-a zis medicul ca dupa o extrauterina,sunt sanse ca trompa sa-si reia toate functiile sau ceva la genul acesta. sperante sigur ca am sunt mai optimista ca oricand si abia astept sa treaca perioada asta (mai este o luna juma)si sa reincep "proiectul bebe"
adaca stiu cat este fiv-ul la noi dar nu banii sunt problema (cel putin la mine) - ma gandesc ca la cati bani dam pe prostii, farduri carpite sau mai stiu eu ce, pot sa strang bani si pentru asa ceva. mai ales pentru asa ceva.dar sper ca pana sa ajung la fiv, sa reusesc natural. vedeti, sunt optimista
va pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonel spune:

Buna fetelor!Eu sunt noua pe aici, dar am citit mesajele voastre si m-am hotarat sa scriu si eu ptr.ca este un subiect care ma intereseaza. Dupa mai multe tratamente am ajuns sa fac si eu laparascopie ptr. trompe infundate(diagnostic hidrosalpinx bilateral).In urma operatiei,o trompa este buna,una nu.Acum astept 6-8luni apoi ma pregatesc ptr. fiv.Am facut laparo la cfr2 acum 3 saptamani.Eu nu sunt din Buc. si eram chemata in a11-12 zi a CM pentru monotorizare.Nu pot sa ajung,ar trebui saptamana viitoare.Sti e cineva in ce consta mai exact aceasta monotorizare?Daca nu o fac nu pot nici sa incep"programul artistic" ptr. bebei?La aceasta monotorizare o sa ajung luna viitoare,in mai,dar acum nu pot.Oare este prea repede sa incep "programul artistic"?Acest lucru am uitat sa o intreb pe d-na doctor (ce sa fac daca nu pot ajunge prima luna la dansa)Poate stie cineva sa ma lamureasca ce inseamna mai exact aceasta monotirizare.Mai are cineva hidrosalpinx si a facut laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Antonel, monitorizarea consta in urmarirea echografica a cresterii foliculilor pe ovar. Procedura se realizeaza incepand din ziua 10 -11 a ciclului menstrual, din doua in doua zile, pana se constata ca ovulezi (adica s-a spart folicolul si s-a eliberat ovula), asta DACA ovulezi. De asemenea, in timpul monitorizarii, se face dirijarea contactelor sexuale. Adica iti spune Dr. cand sa prestezi cu sotul. La mine mi-a spus sa prestez din 3 in 3 zile ca sa se refaca gigeii.

Din cultura mea generala, hidrosalpinxul se rezolva prin indepartarea trompelor, deoarece lichidul care se acumuleaza acolo omoara atat gigeii cat si eventualul embrion format. Si asta mai ales pentru FIV. Dar asta te pot lamuri mai mult fetele de la FIV pe care le rog sa ma contrazica daca am spus prostii..

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

buna fetelor...am fost ieri la eco si mi-a spus ca totul este ok,adik colul arata foarte bine, chisturi nu am sau alte minunatii ,dar mi-a mai spus ca daca luna asta nu raman sa vin in z10 sa facem o histerospinografiepentru ca am trompele usor infundate...
A mai facut cineva asa ceva? Cum este?Se ramane dupa asta?

http://tt.lilypie.com/K2o2p2.png

Mergi la inceput