Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
Adriana, spune-i Antoniei ca lui Matei ii este dor de ea. Uite un din partea lui pentru frumoasa ta printesa.
quote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by ggaby
mai fetelor,da-s batuta eu in cap,sau e asa greu sa-ti faci o adresa Gmail??? cand imi spune sa pun passord,eu il pun imi spune ca nivelul de securitate este puternic, dar pana la urma tot nu-mi da voie si ma ia de la capat sa pun alta parola de ma apuca nervii plus de asta la numele de utilizator ce trebuie sa scrii dom'le??? eu am pus de ex: "david si noi"...si-mi spune ca trebuie sa folosesc doar litere din alfabet de la a-z...pai eu ce am folosit???alfabet japonez??? si tot asa fac la incercari de nu mai pot...cred ca am mai scris despre asta si in cap anterioare...cum sa procedez???
gaby & david 18.12.2007
Poate ai lasat spatii intre caractere!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
http://family.webshots.com/album/562773629OKAygZ?vhost=family
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
vali_delide spune:
Salutare!
Nela, nu dau cu nimic...si, in afara faptului ca are mainile toata ziua in gurita, ca inelele de dentitie inca nu stie sa le tina, nu face nimic...nici febra, nici nu plange f. mult...dar balesteeee...o schimb de 3-4 ori pe zi. In rest stau aproape tot timpul cu ea, ne jucam f. mult (pt. ea e joaca si cand eu lucrez, o tin langa mine si se uita la laptop, iar cand vb. la tel. ma uit la ea si rade)...cam asta e, mai multa atentie pe care i-o ofer.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
vali_delide spune:
Gaby, nu trebuie sa lasi spatii nici la numele de utilizator!
vali_delide spune:
Amy, bine ati revenit!
ellis spune:
quote:
Originally posted by creem
Ellis...intra-devar, cred ca era concentratia prea mare de cereale. O sa incerc maine mai diluat. Eu al luat tetine de la nuk, ca mi-a mai zis cineva poate tot tu, dar nu se potrivesc cu nici un bibe din ce am eu, asa ca tre sa iau si bibe si azi n-am iesit deloc ca ploua. Dar au un miros cam urat, sunt din latex, sper sa le ia. Am luat una si pentru semilichide cu gaura in forma de cruce.
Cu parul stau la fel de prost, cade in cantitati mari...insa putin imi pasa de el, ce mi-e necaz e ca o gasesc pe fata cu el pe maine, pe hainute si mi-e teama sa nu bage in gurita
Despre eczeme...am avut si noi doua pe gat langa ureche si una pe picior, pe coapsa, cea de pe picior i-a trecut de la sine, cu uleiul de masline din fiecare seara, la cea de pe gat i-am dat de doua ori cu dermocare si i-a trecut.
Anca, n-ai venit de la dr. Ce ti-a zis?
A papat fi-mea lapte praf nan 100 ml in doua reprize (in decurs de o ora) dar n-a mai papat ea asa mult niciodata! Poate am intrat si noi pe fagasul cel bun, ca altfel se duce mami la balamuc
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
PE ASTEA DIN LATEX NU LE VREA PICEA MEA, IAR CU AIA IN CRUCE INCA SE INEACA; CAND MAI INGROS COMPOZITIA PROBABIL CA VA FI OK.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Adriana, spune-i Antoniei ca lui Matei ii este dor de ea. Uite un din partea lui pentru frumoasa ta printesa.quote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by ggaby
mai fetelor,da-s batuta eu in cap,sau e asa greu sa-ti faci o adresa Gmail??? cand imi spune sa pun passord,eu il pun imi spune ca nivelul de securitate este puternic, dar pana la urma tot nu-mi da voie si ma ia de la capat sa pun alta parola de ma apuca nervii plus de asta la numele de utilizator ce trebuie sa scrii dom'le??? eu am pus de ex: "david si noi"...si-mi spune ca trebuie sa folosesc doar litere din alfabet de la a-z...pai eu ce am folosit???alfabet japonez??? si tot asa fac la incercari de nu mai pot...cred ca am mai scris despre asta si in cap anterioare...cum sa procedez???
gaby & david 18.12.2007
Poate ai lasat spatii intre caractere!
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
si de la Antonia pt Matei si un de la mine pentru tine! (Vezi ca fac si rime )
Poate avem noroc si se imbunatateste vremea de maine sa putem iesi si noi pe afara!
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Oana,cred ca este totusi cam micuta pt. ridicat sus.Iasmi de BB are deja 5 luni, conteaza la varsta asta fiecare saptamana.Eu inca nu as avea curaj,astept macar pana la 6 luni
Acum sta in landou? caruciorul tau este super-meserias, oricum privelistea este mult mai buna decat la majoritatea-fiind reglabil la o inaltime mare. Daca o pui in hamacul sport, macar las-o la mai putin de 45 grade (ma gandeam la poz. a doua de www.xplory.com/try-xplory.asp" target="_blank">aici
Camelia, Sebastian si Stefania
Mersi pt raspuns! Si eu tot la acea pozitie ma gandeam; nu am desfacut inca scaunul sport, ma gandeam sa il incercam dar numai daca pozitia e aproape culcat; chiar si la 45 de grade mi se pare destul de sus ca sa stea mai mult (peste o ora)...vad eu maine cand desfac scaunul... daca nu e aproape orizontala pozitia nu o pun.
Oana de Ana Alexandra
Meme1 spune:
Buna,
hainute pentru bebei si copilasi, nou noute www.flickr.com/photos/25064953@N05/" target="_blank"> aici .Calitate super!
Pentru relatii, id messenger lili_bucur
Pupici,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze
popbianca spune:
Mihuta,Ancadragoman, Ana este rosie si pe fese nu doar in jurul anusului;ea primeste acum nan Ha +nan 1,pireu de cartof+ morcov+ patrunjel
eczema poate e impropriu spus ,dar pe picioare ,pe pulpite pielea e foatre uscata, cu cojite... nu tare...nu se prea observa dar se simte tare
Vali delide,felicitari micutei pt. dintisori!
Sanduta,dar ce copil...model nu alta!
Ank83, ce moment deosebit!
Oana8188,eczema nu cred sa fie de la sucuri,are probabil ten atopic...asta e la noi...crema de la mustela ,gama Stelatopia,cand s-a inrosit noi am folosit fluocinolon, f bun
Aceiasi dilema o am si eu , ca avem tot stokke, dar cred ca mai astept...numai bine se mai incalzeste afara
Creem,crede-ma ca si eu sunt la fel...mancatul ca mancatul dar chestia cu eritemul fiicei mele ma termina...plang si eu de mila ei,ca nimeni nu stie ce e cu ea...
Acuma seara imi spune un farmacist de la sensi ,ca e posibil ca fata mea sa aiba candida cutanta...ea a lut ceva antibiotice la 2 luni pt. rosu in gat...m-am mai documentat...exista si intestinala care are ca rezultat printre altele si eritem
cine mai stie... am fol. Triderm care stiam ca e nasol pt. bebei,dar asta e singurul la care raspunde(contine clotrimazol,gentamicina sa maiceva)...farmacistul imi da clotrimazol(pt. candida)dar copila s-a inrosit din nou,intr-o ora
acum saraca se tot trezeste din somn ,ii pun suzeta, in 30 min ma duc iarasi
oare nu se poate lua proba de piele de la fundic??oare cine face chestii din astea (care e specializarea)sau pur si simplu la un lab. de analize??e posibil ca daca intradevar ar fi candida sa nu se fi gasit in urina sau in scaun?? nu exista exudat fesier??
daca mai aveti ceva sugestii ,le primesc cu bratele deschise...
Maine o sa-i pun iaurt,ca la arsurile de soare , sa vad ce se intampla
Va urez o noapte linistita!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
slimatei spune:
azi nu va mai dau cafea ca si asa nu ne baga nimeni in seama...(aparte anca) nu va place, nu va place ..asta e!