Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
creem spune:
Neata!
M-am bucurat prea repede ieri, aseara n-a mai vrut sa pape nimic, nici bibe (urla ca din gura de sarpe cand il duceam la gura) nici san Prin urmare a adormit nemancata ...dar abia la ora 12 noaptea si a avut si somnul foarte agitat.
Offf si e atat de urat afara, ploua...nu vreau sa o scot pe vremea asta, dar as fi tras o fuga pana la dr cu ea.
Lala...tetinele in forma de cruce le-am luat de la nuk, insa n-am luat si bibe si nu se potrivesc la nici un bibe pe care-l am. Nu stiu deocamdata daca va papa cu ele...sper ca da, cu toate camie mi se par ca miros tare urat
Gianina, Vali...exact prin cosmarul asta trec eu de doua saptamani...a scazut drastic productia (practic mai am doar dimineata mai mult si seara putin) si fata mea refuza biberonul. Sper ca bebeii vostri sa il ia mai repede, ca tare greu e.
Urmarile se vad ...n-a luat nici un gram in trei saptamani ..imi vine sa ma impusc
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
ellis spune:
Cami, sa stii ca fata e agitata si din cauza productiei de lapte, asa a inceput si la noi, acum vreo 3 sapt si de o sapt jumate nu-i mai dau deloc san; la fel facea , cand ma vedea cu bibe spre guritza ei incepea sa urle, dar nu am lasat-o niciodata nemancata, o luam , vorbeam cu ea, ne plimbam prin casa si cantam si in timpul asta ii bagam si bibe si asa o pacaleam; papa in plimbare prin casa; cand o vedeam cum tipa, m-am gandit ca-i iese vreun dinte, ca are ceva la limba...nimic.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Spune-mi si mie please ce firma este tetina cu gaura in cruce , Andrei vad ca vrea acum numai tetine de latex si singura pe care o am cu gaura pentru lichide groase e din silicon de la Avent ...si o scuipa de mama focului . I-am facut si eu in disperare de cauza 150 ml lapte ieri cu o cupa de cereale bio de orez de la Milupa. De placut asi spune ca i-au placut dar curg tare greu prin tetinele noastre. Nu a regurgitat dupa, n u l-a durut burtica a fost ok.
Iata si bonus !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
http://be be lu sultau.ro/detalii.php?cod=CH624
Uite aici de care am luat eu, de la chicco cu orificiu in stea(cruce)
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
anacami spune:
Buna!
Ecaterina, prin asta am trecut si eu la Sebastian si m-am incapatanat sa nu ii dau biberon (el l-ar fi luat daca ii dadeam, nu il refuza).Muream de nervi cand vedeam ce spun altii- ca nu este mamica care sa nu aiba lapte suficient daca pune copilul des la san sau alte asemenea: ii dadeam la cerere zi si noapte, beam litri de ceaiuri (o perioada mare dupa imi venea rau numai cand auzeam cuvantul ceai), mancam Galactogil fara sa il mai dizolv,ma mulgeam si cu pompa electrica pt. stimulare,etc,etc..Dupa-amiaza si seara de abia mai stoarceam un strop.Probabil ca oboseala si stresul ca numai am lapte au fost vinovatii no.1 pt. scaderea lui dramatica.De aceea, am zis ca data viitoare-adica la urmatorul copil, de cate ori va fi nevoie, nu voi mai avea nicio remuscare daca ii dau bibe.
Atfel, intru intr-un cerc vicios din care nu mai scap (oboseala-nu lapte-stres-nu lapte-etc).Dupa ce s-a autointarcat, din a doua zi nu mi-a mai curs nimic-nimic, parca nu ar fi fost vreodata pe acolo.. (la 7-8 luni i-am dat bibe si nu a mai vrut cu niciun chip sa mai suga, doar nu era fraier sa mai munceasca atat pt. 3 stropi).Cu somnul si apa cum stai?
Problema ta ar fi ca ea nu vrea nici din biberon.Nu are nicio problema medicala, nu? gen dureri de gat, infectie urinara,etc..
Peste cateva zile face 5 luni, ai putea sa o diversifici daca nu ai facut-o deja (eu cred ca o sa incep cu fructe, am vazut astazi tot felul de borcanele de la Hipp- cu baby carrots, piersici,mere,...).
Tetinele astea poti sa le fierbi mai mult timp, sa isi piarda din gust si miros
Pofta mare!
Camelia, Sebastian si Stefania
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
ANK83..rabdare am dar sa nu ma trezesc ca-l pierd de tot..in sarcina nu mi-a cazut deloc..mie mi-a cazut mult in claas a 12 a cand am dat bacul...------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
la fel am patit si eu si acum imi cade de o luna jumate...cred ca jumate am pierdut...si oricum nu aveam mult...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
AndreB spune:
Cati draga, du-te dupa cum ziceai la doctor, pediatru mai degraba si vezi ce se intampla cu inapetenta bebelinei. Poate sa fie de la o mie de chestii: stomatita in gurita, dintisori, probleme abdominale (necesita echo), compozitia laptelui daca deja ii dai artificial, trecerea pe un alt lapte care nu s-a facut treptat, si ce e mai rau,vreo infectie urinara ( mai ales daca nu ia si in greutate si mai are si pipi-ul galben si mirositor chimic).
Daca o treci pe formula nu uita sa-i dai periodic si apa (apa plata fiarta) la fiecare interval, intre mese (formula e prea concentrata si necesita oricum lichide mai mult). Daca nu accepta apa, incearca cu ceai dar cat mai putin indulcit sau deloc.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
anacami spune:
si mie a inceput sa imi cada parul rau de tot; se spune ca acum cade tot ce trebuia sa cada in cele 9 luni.Nu stiu cat se poate stopa caderea lui, trebuie tratata cauza nu efectul (adica degeaba folosesti masti si produse cosmetice daca el nu mai este sustinut din interior). Am inteles ca printre cauze ar fi nu numai o scadere a rezervelor de vitamine, ci si probleme hormonale: in timpul sarcinii are loc o furtuna hormonala in care creste nivelul lor, acum incet-incet, organismul si echilibrul lui hormonal revine la normal..O sa treaca in curand (sper sa mai raman si eu cu cateva fire )
Camelia, Sebastian si Stefania
Lala_D spune:
Aralia saru'mana . Pe asta am avut-o la Bogdan , super buna !
Am fost la farmacie, chiar daca ne-a picat un pic pe nas si din asta de la chico nu aveau. Am gasit insa de la Nuk in forma de L pentru 0-6 luni. Tot latex. Sa vedem daca merge .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by ellis
Cami, sa stii ca fata e agitata si din cauza productiei de lapte, asa a inceput si la noi, acum vreo 3 sapt si de o sapt jumate nu-i mai dau deloc san; la fel facea , cand ma vedea cu bibe spre guritza ei incepea sa urle, dar nu am lasat-o niciodata nemancata, o luam , vorbeam cu ea, ne plimbam prin casa si cantam si in timpul asta ii bagam si bibe si asa o pacaleam; papa in plimbare prin casa; cand o vedeam cum tipa, m-am gandit ca-i iese vreun dinte, ca are ceva la limba...nimic.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
Parca ma vad pe mine Si al meu tot plimbat mananca , fac la puiul asta ce nu am facut never ever la Bogdan si ma juram ca nu voi face nicicand
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by creem
Neata!
M-am bucurat prea repede ieri, aseara n-a mai vrut sa pape nimic, nici bibe (urla ca din gura de sarpe cand il duceam la gura) nici san Prin urmare a adormit nemancata ...dar abia la ora 12 noaptea si a avut si somnul foarte agitat.
Offf si e atat de urat afara, ploua...nu vreau sa o scot pe vremea asta, dar as fi tras o fuga pana la dr cu ea.
Lala...tetinele in forma de cruce le-am luat de la nuk, insa n-am luat si bibe si nu se potrivesc la nici un bibe pe care-l am. Nu stiu deocamdata daca va papa cu ele...sper ca da, cu toate camie mi se par ca miros tare urat
Gianina, Vali...exact prin cosmarul asta trec eu de doua saptamani...a scazut drastic productia (practic mai am doar dimineata mai mult si seara putin) si fata mea refuza biberonul. Sper ca bebeii vostri sa il ia mai repede, ca tare greu e.
Urmarile se vad ...n-a luat nici un gram in trei saptamani ..imi vine sa ma impusc
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Ecaterina , eu as merge totusi la pediatru. Poate gasiti o solutie, nici sa nu ia deloc in greutate nu e bine.
Pup fetele .
Edit : ca solutie extrema poti incerca in loc de bibe sau lingurita seringa de la Nurofen . Nu glumesc, este foarte eficienta. Fina mea a hranit finutul cel mic 3 luni cu seringa aia deoarece piciul nu a vrut si pace nici bibe nici lingurita. Incetul cu incetul le-a acceptat. Insa a avut constant si mese de 200 ml cu sau fara cereale cu seringa date.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze