Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Sorina7 spune:
Buna,
Creem, trecand si eu prin aceleasi probleme nu pot sa nu ma abtin sa imi imi dau si eu cu presupusul, eu ma bucuram la orice opinie si sper macar sa nu te superi ca ma bag din nou.
Incearca sa ii dai prin somn macar o perioada, pana se obisnuieste cu biberonul, a mea atunci manca cel mai bine, o pandeam si noaptea si ziua si atunci saream si eu cu biberonul. Bineinteles la un interval orar normal, adica 3, 3 1/2 sau 4 ore.
Bianca la voi in Arad este un doctor pediatru renumit, eu cu dansul am luat legatura telefonic, dupa analize si investigatii aici si asa am reusit cu rezolvarea inapetentei. Precis stii despre cine vorbesc, poate ar trebui sa iei legatura cu dansul.
Roxxy80 spune:
Mai fetelor, ce vreme urata!!! Ce ma fac eu cu bebele asta al meu care nu doarme ziua in casa?
Anca, ma intrebai ieri daca am incercat sa ma lungesc langa el in pat. Am incercat inclusiv adormitul in bratele mele. Doarme un sfert de ora si se trezeste. In schimb am observat ca acel sfert de ora il doarme f f profund. Pot face galagie, pot vorbi la telefon, ca el doarme dus. Chiar sa-i ajunga cele 2 reprize de 15-20 de min pe care le doarme?
Stiti cand s eface iar frumos afara? Eu nu am mai ascultat stirile si programul meteo de f mult timp.
Mamicilor, imi pare tare rau de problemele pe care le aveti cu mancatul. Imi dau seama ca eu nu am avut atunci probleme cu Matei ca incepuse sa manance doar 100-120 de ml. Sper sa-si revina bebeii vostri cat mai repede si sa va vad mai linistite
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Victo spune:
creem, cum spune si Lala, incearca sa ii dai lapticul cu lingurita sau cu seringa.
eu ii dau acum siropul cu seringa si tare bine il accepta si inghite bine, nu da afara.
trebuie sa manance.asta nu e normal sa nu manance mai nimic toata ziua. e mai mult decat fitza de bebe.
sau neaparat du-te la un medic bun cu ea.sa ii faca eco, analize..are ceva puiuta.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Sheritra spune:
Saliu,
Ce mai fac bambinele?
Noi suntem bine, resemnate cu luatul in greutate. Aalesia a inceput sa manance dar greutate ioc, asa ca m-am linistit si eu. Ii dau si cereale si supita mixata si mar cu kiwi si banana... O gramada de combinatii ce mai. Una mai dihai ca alta.
Mi-a stricat toate costumasele cu galben de morcov, cat o pazesc ajunge sa-i curga un pic din gurita si pana observ.... a ramas pata.
Plus cearceafurile de la patut sunt patate, ia curs noaptea din gurita si pana dimineata cand am observat n-a mai iesit pata nici cu wenish. Asa ca acum sta saracuta mai mereu cu o bavetica la gat care-i vine mai mereu pe fata sau ii flutura pe spate si-o enerveaza.
Eu am fost la nutritionist si mi-a dat ce sa pap si cat si cand (ca daca nu stiu sa-mi zica altii ) si de azi merg si la sala sa dam colacii.
Eu una sunt chitita sa ma apuc de bebe no2 din oct cand face a mea un an ca-s cu cezariana. Pana ma apuc de tratament de FIV pana reusc sa nu-mi treaca entuziasmul.
Am fost si la control eco, aveam endo de 8 si 3 foliculi pe ovar drept si 5 pe stangul fara stimulare fara nimic. Dar ce folos cine sa ajunga la ele?
A, vedeti ca a iesit filmul Dragoste in vremea holerei superb facut, niste peisaje senzationale, o poveste de dragoste f bine venita .
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Victo spune:
sheri..spor la treaba cu bb 2
sry ca ma bag, dar din cate stiu eu, kiwi mai ales nu e indicat asa devreme si nici banana, pt alergii, of course.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
de beut la toata lumea, m-am imbogatit, imi vine indemnizatia de crestere a tititzei si am de luat 1400 ron!
poate daca ii dam in judecata avem sanse sa luam atat in fiecare luna, nu pe doua luni!
Ce ziceti?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
quote:
Originally posted by AndreB
Daca o treci pe formula nu uita sa-i dai periodic si apa (apa plata fiarta) la fiecare interval, intre mese (formula e prea concentrata si necesita oricum lichide mai mult). Daca nu accepta apa, incearca cu ceai dar cat mai putin indulcit sau deloc.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
fata mea vomita de la apa, nu bea decat ceai f putin;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
oana_r spune:
fetele care aveti probleme cu pofta de manacare a bebelushilor facetile hemoglobina si urocultura.este posibil sa aiba anemie,au multi bebelusi alimentati cu formula sau o infectie urinara.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
RGE spune:
VALI ..noi am reusit sa scapam la al patrulea tratament cu ciplox..restul nu au dat rezultate decat pe moment...ma saturasem sa stau tot timpul cu ser fiziologic si comprese in ochii lui..nu mai suporta saracul
CAMI nu am reusit sa ajung la sala pt ca tipa cu care faceam eu in sarcina nu mai lucreaza acolo..asa ca mi-am facut sala acasa..dar sincer nu prea mai am nevoie.......si nu am fost 25 kg ci 30kg..sunt cu 10 kg aproape mai slaba ca inainte de sarcina..nici cele mai mici masuri nu ma cuprind...bine as avea nevoie de sport sa-mi tonific cumva pielea care a ramas cam moale....zici ca e de baba..o URASC!!..plus vergeturile ..s-au dus fustitele la vara..sa traiasca blugii si colantii..cred ca am gasit cauza pt parul pe care il pierd
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
am si eu o intrebare..intrebatoare
cum reincalziti piureul de legume a doua zi????
dar supa o reincalziti pe foc direct???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007