Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
MIKYCRIS spune:
fetelor multumesc mult pentru primire!
atb bebelina a inceput iarasi sa fie mai activa,noaptea nu pot dormi pe o parte din cauza ca bebelinei nu ii place si incepe sa loveasca la greu.Delia incearca din rasputeri sa isi revina dar e tare greu pentru ea,la ore nu mai e atenta ca innainte-ii revine numai imaginea lui taicasul in minte,acasa are momente cand se inchide in camera si ii ia poza lui si incepe sa planga si sa spuna//tati,ce greu e fara tine-daca tu erai aveai grija de mami,de mine si de bebelina!//.
Eu incerc sa o iau cu povesti frumoase dar ea e constienta ca taicasul a plecat definitiv(fizic) de langa ea si din cauza depresiei o cam doare in partea ficatului si are putin splina marita.
Eu ma rog la BUNUL DUMNEZEU ca dupa cele 40 de zile sa si mai revina caci sincer si ptr. mine stresul e mai mare cand o vad ca sufera.Ea sufera mai mult in tacere si ii vad tristetea pe chipul ei.
Tu ce faci?,bebele?
MIKYCRIS
M&M spune:
MARIANA, LA MULTI ANI!!! Multe realizari, bucurii si impliniri alaturi de familia ta !!! Sarcina usoara mai departe si un bebe sanatos si cuminte!!!
Miky, imi pare rau sa aud ca delia sufera atat de mult!!! Offf!!
Atb, bine ai venit in clubul somnoroaselor!!!
Mada, am vazut si eu pozele!!!Ce vesela e Arianna!!!
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
jjovana80 spune:
Fetelor, noi suntem in concediu medical. Si acasa nu pot sa va citesc, din pacate.
Mi-a crescut tensiunea si e foarte periculos atat pentru bebe cat si pentru mine, iar ca urmare dr mi-a recomnadat concediu medical, fara stres, fara sare, fara cafea, fara cioco. Suntem bine.... acasa.
Va pupam.
Sa nu ne uitati !
oana silvia si pruncuta Daria.. 24 sapt
bufi spune:
Fetelor ati auzit/ citit despre judecatoarea care a castigat in instanta desp#259;gubiri pentru c#259; a fost nevoit#259; s#259; lucreze în concediul postnatal?
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/797921/Leafa-de-mama-se-obtine-in-cateva-luni/
Bufi 20+
M&M spune:
Jovana, multa sanatate si ai grija de tine si bebe !!!
Bufi, am citit si eu in EVZ !! Acum ar trebui ca fiecare mamica sa dea statul in judecata...
Caprioara spune:
Neata fetele,
Mariana, LA MULTI ANI, multa sanatate, numai impliniri si bb sanatos!
Mikicris, ma bucur ca ai revenit. Sa va ajute DD si pe tine si pe Delia sa treceti peste aceasta durere. Timpul le rezolva pe toate... Daca ai nevoie de ceva si noi putem sa te ajutam sa nu eziti sa spui, da?
Ma bucur sa citesc ca Mona e mai bine si e acasa. Ii doresc sanatate multa!
Tiberica, ma bucur ca Alinuta e mai bine. Alinuta, tine regimul, ca daca il ti cum trebuie (si iti spun ca trece repede perioada asta) ai sa vezi ca te refaci cat ai zice peste!
Bujo, refacere rapida!
Anaxena, in trei ani mi-a crescut parul, nu in doi. Dar sa stii ca eu am un par nasol rau, e firul foarte subtire, rar si cade ca la balamuc (ma rog, acum cade un pic mai putin, dar dupa nastere stiu ce ma asteapta, ca si data trecuta, cand am fost si tunsa la zero de ce probleme am avut). Ciudat este ca eu mereu am fire (sau mai corect puf ) care creste la radacina. Deci el, asa nasol cum e, totusi creste, se regenereaza. Stii, exact cum zicea si Sun la intalneala, ne-a si aratat. Eu am tot timpul asa, smocuri mai scurte care stau aiurea in vant.
Boti, asteptam poze cu dungile verzi cand e gata, da?
Eu am fost ieri la medicul de familie, si dupa lupte seculare si multa munca de lamurire am obtinut adeverinta cu programul de 6 ore. O sa fac cererea de lunea viitoare pentru serviciu .
Dar a fost o intreaga telenovela. Doctorita de familie a zis ca ea nu stie de asta, ca trebuie sa-mi dea medicul ginecolog. Noroc ca eu, precauta, imi facusem deja programare tot ieri la doctorita ginecolog din policlinica. M-am dus deci si la ea, dar nici ea nu avea habar de asta, cica nu a auzit niciodata ca s-ar da asa, ca trebuie nu stiu ce comisie, bla-bla. Am insistat sa se uite in OG 96 (art 13) si pana la urma a gasit legea, a citit si a spus ca scrie ca medicul de familie trebe sa-mi dea hartia, nu ea, deci sa ma intorc la primul cabinet, la doctorita de familie, careia i-a citit la telefon legea. Dupa asta, in sfarsit, mi-a fost inmanata adeverita... Iar eu am inmanat cadoul aferent, ca de, a fost un mare efort ce a facut, nu ? A scris pe ea la este suferind de: CUD (adica cica contractii uterine dureroase)si la se recomanda: program redus.
Acu trebe sa ma duc la sefa mea cu adeverita si cererea (pe care trebuie sa scrie si ea "luat la cunostinta" si sa semneze) si apoi la HR sa o depun. Cererea o fac cu data de 7 aprilie (deci la cam 27 de saptamani), ca sa nu zica, ca o fac de azi pe maine... Sa vedem cum decurge si partea asta.
Practic, voi beneficia de acest program redus cam 2 luni (vreo 35 de zile lucratoare), ca restul oricum e concediul meu de odihna, apoi de la 1 iulie intru in prenatal si probabil pe 8 iulie e nasterea.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(25+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
bufi spune:
cristina_26 nu asta este ideea...sa ne apucam acum sa dam in judecata, doar ca ma gandeam unde se va ajunge cu treaba asta.
sa fim nevoite sa venim cand mai repede la munca, pentru ca se simte ca sunt bani mai putini...si aici nu vorbesc de niste venituri medii si ca sotul castiga si el...dar nu este normal ca treci de la suma ok la o suma atat de mica...nu este vorba doar de cheltuielile pentru bebe, ci ale familiei
ofofofofof
Bufi
sursula spune:
Buna dimineata burtici!
MARIANA-LA MULTI ANI!!!
BOTI-WOW!F.frumos va arata tricoul!
MIKYCRIS-Bine ai revenit!!
NARCISA,CAPRIOARA-filmez la un proiect nou pt o televiziune.Va voi spune cand ma puteti vedea:)
CRISTINA-si eu stau prost cu energia.Acum dau vina pe vreme!Of!Eu eram si o mare bautoare de cafea,iar cand am stopat brusc viciul..ma gandesc ca o fi si asta o cauza....
TURTURICA-Ma bucur ca a fost totul bine la eco.Si eu sunt suparata cu kg.Pana acum erau ok,dar deodata au inceput sa se acumuleze cu o viteza uimitoare!Ce fel de regim vrei sa tii?
Va pup si va doresc o zi nostima-ca doar e 1 aprilie!-peste 9 zile il vad pe Tudorel la eco.URAAAAAAAAAA!
Sursula21+bebe Tudor
M&M spune:
quote:
Originally posted by bufi
cristina_26 nu asta este ideea...sa ne apucam acum sa dam in judecata, doar ca ma gandeam unde se va ajunge cu treaba asta.
sa fim nevoite sa venim cand mai repede la munca, pentru ca se simte ca sunt bani mai putini...si aici nu vorbesc de niste venituri medii si ca sotul castiga si el...dar nu este normal ca treci de la suma ok la o suma atat de mica...nu este vorba doar de cheltuielile pentru bebe, ci ale familiei
ofofofofof
Bufi
Bufi, eu am zis in ideea ca la noi nu se intampla nimic , deci ar trebui ca toate mamele sa dea in judecata statul, pana se vor gandi ei ca trebuie modificata legea actuala...