Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Buna fetelor, hop si eu cu o !
Azi e prima mea zi scurta la serviciu, abia astept sa plec la 3! Ibn sfarsit am reusit! Caprioara te inteleg perfect, ca si eu am trecut prin birocratia asta cu adeverintele medicale, dar pana la urma s-a rezolvat. Sper sa nu se uite stramb la mine sefa cand o sa plec, dar chiar nu ma mai intereseaza nimic!
Tot azi ar fi trebuit sa merg si la eco insa cand am sunat ieri pt confirmarea programarii am aflat ca dr mea e de garda azi in maternitate si nu poate veni la cabinetul ei, asa ca voi merge maine.
Tiberica imi pare rau ca fetita ta sufera in urma operatiei, cred ca e cumplit sa-ti vezi copilul chinuindu-se. Oricum sa speram ca nu dureaza mult si o sa se simta bine!
Mariana LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de bb al tau!!!
Bufi am auzit si eu despre judecatoarea care a castigat procesul cu statul, partea nasoala este ca oricum nu o sa se schimbe nimic, banii vor fi aceiasi. Si mie mi se pare discriminatorie suma de 600lei si sunt de parere ca acesta indemnizatie ar trebui sa fie proportionala cu contributia fiecareia dintre noi! Dar pt ca nu putem sa intentam toate proces statului, dupa cum spuneam mai inainte, nu o sa se schimbe nimic. Cu o floare nu se face primavara!
Mada ce frumoase sunt pozele cu voi in parc! Abia astept si eu sa ies cu fetita mea la plimbare, sa se dea in leagane in parc, sa ne plimbam cu tati - cu toate ca asta o sa se intample destul de rar din cauza programului foarte incarcat al sotului meu care si in weekend merge la birou! In legatura cu maseaua te inteleg perfect, si eu am aceeasi problema - la suprafata pare o carie mica insa in interior e detul de serioasa problema. Din fericire nu am avut nicodata crize de masele, insa ar cam trebui sa merg la dentist ca n-am mai fost de un an, iar acum cu sarcina cine stie care mai e situatia dintilor mei! Trbuie sa-mi fac curaj intr-o zi!
Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Neatza si de la noi!
Mariana La Multi Ani sa fii fericita si sa ai o zi minunata.
Anaxena unde-s pozele?
Atb insanatosire grabnica.
Miky uff imi pare rau sa aud ca sufera asa mult Deliutza. Pupici multi si tie si la printese.
Caprioara exact asa e si parul meu, fin subtire se mai si ingrasa f repede da am puf din ala mereu. Si eu dupa sarcina trecuta mai ca nu mai aveam par f mult a cazut l-am tuns cat mai scurt posibil ca erau smocuri peste tot. Si culmea ca nu imediat a inceput sa cada ci abia dupa vreo trei luni dupa ce am nascut.
Narci da doi copilutzi e de ajuns pt noi momentan, cine stie mai incolo ce va mai fi. Spor la treburi.
Biri ms mult. Mai nu e asa mica burtica numai ca in poze din cauza bluzei e mai camuflata, seara dupa ce mai si papa zici ca ma rostogolesc. Da stii ca i-am dat la fata bibe noaptea ei acuma se trezeste sa ceara bibe si doarme mai tarziu oleaca dim. Deci reusesc si eu sa ma mai odihnesc, da acu auzisem ceva discutii cum ca daca el nu mai bea noaptea nu e bine sa ii dai ca are nevoie si stomacelul sa se odihneasca, dar ea nu prea papa cum ar trebui ziua ma refer la cum zic ei trei mese si doua gustari, a mea are doua mese si trei bibe de lapte unul dim unul la somnul de pranz si unul seara.
Cristina ms.
Jjovana ai grija de tine stai cumintica cum a zis medicul ca nu e de joaca cu tensiunea asta.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici de pepenasi,
Mariana, LA MULTI ANI, multa sanatate, numai impliniri si bb sanatos si papacios
Miki multa sanatate si tarie de caracter tie si printesei tale, trebuie sa treceti peste alta, vorbeste mult cu ea si nu o lasa sa se inchida in sine caci apoi ii va fi si mai greu...
Maine intru in 7 luni, doamne ce repede a mai trecut timpul, parca ieri nu-mi venea sa cred cand am vazut cele doua liniute!
Mult a fost putin a mai ramas, greul e pe cale sa inceapa, dar nu conteaza, eu tot abia astept
Lori27+David
MissJJ spune:
Anna ms. O sa mergeti si voi in parc acusi nu mai e mult. Si la noi Flo e busy mai mereu si nu apucam sa ne plimbam asa cum am vrea, acuma speram sa se incalzeasca si sa fie frumos in fiecare weekend ca poate asa reusim si noi sa iesim din casa.
Legat de masele ce e si mai naspa e ca la mine se strica doua deodata adik perechea asteia dar din partea stg si aia ma jeneaza la dulce deci e cariutza si aia. Mai nasol e ca nu stiu cum merg eu cu fata dupa mine la dentist, ca in weekend e inchis si in timpul sapt e program pana la 5 jumate si Flo ajunge mult mai tarziu deci ar trebui sa o iau cu mine si cum ei nu ii plac zgomotele nu stiu cum o sa reactioneze la frezele alea si etc.
Da macar la un control tot tre sa merg sa aflu daca poate face ceva si daca tre sa platesc ceva sau nu, ca v-am zis aici normal pe perioada sarcinii si la un an dupa ce nasti e gratis tratamentul la dentist, acuma cine stie ce include gratisul asta.
Lori chiar a trecut repede timpul, cel putin sarcina trecuta cand nu eram asa busy trecea f greu da acuma parca maine ma trezesc ca se face iunie si gata se apropie momentul.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
tiberica spune:
Neata burtici !
MARIANA LA MULTI ANI ! sa fii fericita si sa-ti traiasca bb.
Multumesc fetelor pt Alinutza ! o sa-i las ei placerea sa citeasca ce ati scris si poate nu are emotii si va scrie ceva. Oricum, o sa fie foarte mandra. Acum e bine si imi tot arata operatia care s-a inchis.
Ce ma fac eu ca am stari de nervi inexplicabile, aseara am urlat la sot fara motiv , saracul de el...adevarul este ca ma si plictisesc eu care eram o persoana foarte activa acum sa stau acasa si mai ales ca nu am voie sa depun efort...aseara dupa ce m-am enervat am simtit-o pe bebina agitandu-se si imediat mi-am revenit...bine ca am la cine sa tip! nu vreau sa fiu o zgripturoaica...
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!
Tecky spune:
Buna gravidutelor!
De aseara ma incearca o raceala si m-am tot indopat cu ceaiuri cu lamaie,miere si vitamina C.Azi mi-am propus sa nu ies din casa ca sa nu ma ia mai rau raceala.
Mariana_1976la multi ani !
Jjovana sa stai cumintica acasa,sa nu depui efort prea mare!Sa ai grija de tine si de Daria!
MIKYCRIS imi pare nespus de rau ca Delia sufera si se inchide in ea.Numai bunul D-zeu va va ajuta sa treceti peste aceasta tragedie!Multa putere sa mergeti inainte!
Caprioara felicitari pt adeverinta cu program de 6 ore!Avand un pic de timp liber in plus vei putea sa te bucuri mai mult de bb tau si de Matei!
Mada mi-au placut la nebunie pozele din parc,ai o familie reusita!
Tiberica stresul si starile de nervi le au majoritatea femeilor in sarcina asa ca nu te ingrijora doar sa nu-ti faca rau tie si bb tau!
Pupici la toate
Tecky 26 sapt
Marina_1609 spune:
la multi ani, Mariana!!!
20+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
AnnaBaby spune:
Ce-i cu linistea asta? V-a adormit vremea urata de afara? Parca a venit toamna, cel putin asa e in Bacau, frig, ploaie, brrrrrrrrrr!!!
Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
Caprioara spune:
Anna, io-s prin zona . Mai trag cu ochiul pe aici, dar fata de alte zile chiar este liniste.
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud