Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

In sfarsit am inceput si io sa ma simt mai bine. Am dormit si io mai linistita ca n-am mai tusit de sa-mi iasa ochii din cap.
Vicky fac Kegel cand imi amintesc, ce-i drept. Acu cu tusea asta a fost nasol ca nu ma mai puteam tine.
Ma duc sa fac si io o baie ca nu m-am spalat pe cap de cateva zile cu viroza asta si ma simt dirty

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut gagix!

Cam tarziu venim si noi dar am avut tare multa treaba la birou azi, am de pregatit 2 evenimente si n-am timp nici sa respir. Azi trebuia sa-mi vina si inlocuitorul dar vad ca n-a aparut, sper sa nu fie nevoie sa muncesc de pe masa de nasteri... (ca tot ziceati de judecatoarea aceea)

Mariana, LA MULTI ANI!!!, sanatate, bucurii si sa te bucuri de prunci, poate te vedem si cu numarul 6

Caprioara si io, si io, cu parul smocuri valvoi. Mie mi-a cazut groaznic de mult cam vreo 4 luni dupa operatie, mai aveam jumate din podoaba, acum insa se reface si ziceti c-o sa pice din nou? Off, ce nasol.

Didid vazut ieri ce mi-ai trimis, cred c-o sa fur caruciorul , ala mi-a placut cel mai mult Ai vazut ca noi schimbam saptamanile in aceeasi zi? Bebelinele noastre sunt in aceeasi zi

Mada te rog s-o pupi tu pe Ari din partea mea, imi venea sa tzocai monitorul ieri cand m-am uitat la poze, uff, ce mai rade ea

Tecky ai te rog grija si nu raci si tu, oare Bujo cum se mai simte? Nu va imbolnaviti cu toatele, pliiiz

Aseara am picat rupta la 11 jumate, dungile merg nesperat de repede, am facut niste poze cu telefonul dar n-am mai avut energie sa le si descarc, azi sau in weekend insa vad daca a iesit ceva si daca da, le urc pe net.

Si, ta-na-naaa, acum m-a sunat curierul, a venit patutul , ma duc sa-l iau de la ei la 4 jumate si va zic apoi cum e. Oricum, am dat 130 de lei pe el (fara saltea). ufff si nu mai am loc in casa sa arunc un ac, mincam pe un colt de masa de 10 pe 30 cm, m-am saturaaaaat

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anna pe mine m-a adormit definitiv vremea asta. desi mai am un pic si tre sa plec acasa nu mi-am revenit deloc de azi-dimineata.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Bujo....ma bucur ca te simti mai bine.....si eu am fost racita si am avut o tuseeee......de ma gandeam ca iese bebelina la urmatoarea tura de tusit....ma invineteam la fata in timpul crizei, dar a trecut pana la urma! Nici mie nu mi s-a parut ca mi-ar fi facut Stodalul ceva.......asa ca l-am lasat si parca mi-a fost mai bine fara el! Sanatate multa!

Mona.....ma bucur ca esti ok si acasa!
Pupicei

Boti.....esti ca o albinutza.....sa nu uiti sa te mai si odihnesti din cand in cand!

Pupicei tuturor!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Mariana , multa fericire, sarcina usoara si tot ce-ti doresti!.

Fetelor, ce liniste e azi pe forum. Si pe mine m-a lovit astenia de primavara, am o leeeneeee............ Toata ziua-s adormita si n-am chef de nimic.

Fetele racite, aveti grija de voi, si multa sanatate!

la toata lumea.

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 21+

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Reaparem si noi. Intradevar f liniste azi pe aici. Pe unde umblati gagici?
Noi am facut un nanitz impreuna, normal eu as mai fi dormit vreo 2 ore daca se putea. Dupa ne-am echipat si am plecat sa platim darile, am mers agale la pas ca sa oboseasca cineva si sa faca sport si apoi normal ca trebuia sa trecem prin parc inainte de a merge acasa noroc ca toate is aproape de casa, ne-am leganat cat am putut ca din tot parcul numai leaganul e bun si normal dupa tot am miorlait ca mai vrem. Si acuma am ajuns m-am logat sa va zicem ca suntem si noi prin zona si fug sa hranesc printesa ca ea deja si-a luat linguritza ei de jucarie semn ca tre sa ma misc mai repede cu papitza.
Revenim mai acusi dupa ce avem burtile pline.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

cioc-cioc, am revenit!

So, am ridicat patutul, e super!!!! Ma felicit pentru afacere Ma bucur ca nu are saltea, voi alege eu una (asta daca binevoiti si voi sa initiati o discutie despre ce fel de saltele sa alegem, ca nu ma pricep deloc la saltele, astept opinii)

Si am mai ridicat si un pachet de la Quelle de la posta, comandasem un sarafan de blugi cu burta, o rochita, tot pt burtici, si niste seturi pt garga, au venit toate deodata, m-a rupt de lovele, dar sunt foarte frumoase toate, si bune, si-mi vin (cele luate pentru mine). Chestia e ca am comandat o salopeta de bebe ultra simpatica in dublu exemplar si cum avem finutz... am acum 2 bucati la fel, dar le-om folosi noi...

Intr-adevar, cam liniste azi, ntz, ntz, ntz...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ma laud cu niste dureri groaznice de cap; am crezut ca explodeaza...
Mada, imi place cum iti organizezi tu timpul, cum le impaci tu pe toate.
Boti, felicitari pentri achizitii!!! Asteptam poze. Despre salteluta de pat habar nu am ce sa iti zic. Iti vor raspunde probabil fetele care au cumparat deja. Aaaa...imi place cum ai pus la semnatura," bunurile Gargaritei"
Cristina, bine ai venit in clubul somnoroaselor!!! Haideti ca incepem sa ne adunam mai mute.

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo ma bucur ca te simti mult mai bine!
Boti sa stapaneasca sanatoasa Garga noul patut si sa faci poze sa il vedem si noi!Sincera sa fiu nu stiu nimic despre ce saltele ar fii recomandate bb.Saptamana care vine am sa merg si eu cu sotul la cumparaturi sa luam carut si patut pt bebelina noastra,Raluca.
Fetelor ce mai stiti de Mona?
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am hranit printesa acuma pap si oleaca.
Anna nasol ca e asa urat si la noi de dim era mai intunecat si a plouat mai e un vant asa mai recisor dar e totusi soare acuma dupa amiaza. Oricum trebuie geaca nu mai merge numai cu o bluza si un tricou.
Bujo ma bucur tare mult ca te simti mai binisor si ai reusit sa dormi, acu creca esti curatica deja si eu cand is bolnava abia astept ziua cand ma simt mai bine sa fac un dush sau o baitza sa ma simt mai fresh.
Caprioara, Irda, Gabriela .
Boti ma bucur ca e fain patutzul si ca ti-a ajuns si comanda sa pui poze sa vedem si noi cand ai timp, abia astept sa vad dungile culoarea brotacelului. Multumim de complimentele pt floarea soarelui zambareatza a mea.
Acu tre sa fug ca am o chiuveta de vase de spalat si apoi sa ma apuc de papitza ca deja e 5 fara 3 minute si vine Flo si nu e gata papa. Fac niste orez cu rosii, ceapa si ardel gras ca numai asa papa Flo orezul si langa niste fripturica de purcelush facuta la grill-ul nou.
Boti e f fain grilul ala poti face multe si rapid la el, bine nu ce necesita coacere f multa pt aia trebe cuptorul da asta e rapid si iese tare bun si e fain ca a venit direct cu tava lui speciala nu tre sa ma chinui eu sa caut tavi.
Cristina uff sper sa te lase durerile de cap astea de cap de masele de stomac tare is nasoale. Pe mine vad ca maseaua de dim nu m-a mai sacait asa tare mai da semne din cand in cand da nu asa naspa ca ieri. Mai, trebuie sa fiu organizata ca altfel nu iese nimic, oricum is happy ca reusesc sa fac cam de toate, plus mai apuc sa si dorm cat doarme fata tot e ceva. Nu ma asteptam sa ma descurc cu toate singura, bine am si noroc ca fata e cuminte si ma lasa sa mai fac si treburi.
Tecky multumim de complimente.
Gata acuma chiar fug la bucatarie ma striga vasele le aud cum tipa la mine. Noroc de microunde ca pot dezgheta rapid carnitza. Buna inventia asta.
Promit sa revin cand reusesc da sa mai scrieti si voi fetelor pe unde umbla toata lumea azi?

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput