Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

heyyy...burtoase minunate ce sunteti!
am vazut pozele de la intalneala...sunteti una si una!!!!!!! //off...hmm..cred ca e singuru moment in care imi pare rau ca nu-s si eu din Buc..
cand mai organizati intalneala!? ca zau..nu se mai satura omu sa se uite la voi
ok..va las acum ca sunt obosita..ieri la servici a fost full..azi din nou..maine.iar..si tot asa sper ca saptamana care vine va fi ceva mai lejera, dar se pare ca ma imbat cu apa...RECE!
pupici la burtoase+pitic

Oana
18+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor am dormit ca purcelusa...2 ore , m-am trezit transpirata dar ma simt asa relaxata, hai ca la noapte iar stau de paza.

Boti, eu am intrat la tine la lucrurile gargaritei...(pt ca pe picasa nu pot sa intru si sunt super incantata cand anexati aici pozele sa pot intra si eu) Doamne cate lucruri i-ai luat, eu am crezut ca doar eu fac exces de zel. Superbe sunt cele 2 body portocalii cu floricele mici albe.

Stodal nu mai luati ca nu isi face efectul , eu am luat la greu acum folosesc lamaie cu miere.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cristina pai cum sa zic altfel, nu sunt bunurile ei?

Mada, Tecky, nu stiu cand ajung si eu sa pun poze cu patutul, v-am zis ca aparatul meu e la nanica, ca ei nu au si cu bebe mic... ma gandeam ca io oricum nu-mi fac poze in fiecare zi, ei da. Acum imi lipseste si le-am zis sa se pregateasca moral pt inapoierea lui si financiar pt achizitia unuia si pt ei dar nu stiu cand isi vor putea lua ca nu prea isi permit. Pina atunci mai fac cu telefonul dar nu vor iesi prea bine.

Patutul e cu gratii de jur imprejur, 60x120, culoare fag, lacuit, cu 3 pozitii la somiera. Mi-ar fi placut ca una din laterale sa se poata scoate de tot, dar la pretul asta nu poti sa le ai pe toate, nu?

Fetele, pe voi va loveste somnul, pe mine m-a lovit foamea Nu-mi vine sa cred, parca nu sunt eu, de azi dimineata maninc din 2 in 2 ore, si doar lactate. Mi-am bagat botul in toate frigiderele si farfuriile care mi-au iesit in cale, am rontait de la toate colegele, mi-am cumparat o tona de Fagaras, am sorbit un kil de lapte de aseara pina acum, ce mai, am luat-o razna.

Colegele mele rad si spun ca in sfarsit maninc si io ca o femeie gravida nu ca o vrabie decrepita

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

tiberica, pai de ce nu poti sa vezi pozele de pe picasa? Daca nu ai instalat programul ala nu poti nici macar sa le vezi pe cele existente? Nu iti merge daca intrii la http://picasaweb.google.com/ si te loghezi cu userul iulie.august si parola de la mailul comun?

Didi 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor am tot auzit in ultimul timp de la diferite persoane ca daca bem un pahar de lapte pe zi vom avea sigur lapte sa ne alaptam bebelusii.Oare o fii adevarat?

Mergi la inceput

Didi , stai sa incerc, ca eu am tot tipat pe aici ca nu pot intra si am tot plans , incerc siti spun...

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tecky Are you for real? Astea-s basme, in schimb nimanui nu strica un pahar de lapte pe zi, eu beau cu tona, cam 4-5 litri pe saptamana, intru in panica daca vad ca am mai putin de 2 cutii de lapte in frigi.

Astea-s chestii de babe, eu ma amuz teribil la munca cand, daca sunt vazuta mancand, sunt intrebata ce cere bebe Ea saracuta nu cere nimic, nu inca... Ma pregatesc moral pentru colectiile de papusi Barbie dar mai avem pina acolo...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, spor la gatit si pofta buna!!! Sper sa iti treaca durerea de masea!!!
Boti, da ai dreptate, denota cata dragoste porti in tine pentru Garga.
Oana,
Tiberica, pe prima pagina a fiecarui capitol, dupa ce sunt insirate numele noastre , e un link, cont de album se numeste parca. intri acolo si scrii parola si nick-ul. Am incercat sa iti trimit PM, dar nu il ai activat.
Tecky, eu nu am auzit de asa ceva!!! oricum incerc sa imi explic care e mecanismul dar nu ma prind...Laptele aduce calciu in organism...

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Didi , deci useru este iulie.august si parola nu o stiu...am incercat PM nu stiu unde am citit eu tot prin mesajele voastre, dar daca pun PM nu imi accepta. Te rog, imi dai parola?

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Cristina, te pupic ca ai incercat, dar nu am parola...iar eu ma prind mai greu pe partea asta de IT...stiu rusinica mie...

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput