Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
turturica spune:
narci, da, mergem 2 saptamini juma' acasa, de-abia astept. Deja salivez cind ma gindesc la mincarea de Pasti. Na, ca fac ce fac si tot la mincare ajung. 6 kg la 22+, as vrea eu sa am asa ceva, parca vad ca la 22+ o sa fiu cu 15 kile in plus, sint o grasaaaaa. Hai ca i-am luat locul anaxenei cu kg astea
cristina, nasol cu oboselile astea, eu n-am avut parte deloc, nici la inceput de sarcina. Bine, nu zburd de energie, da' mi-s ca inainte de sarcina de leguma cind vine vorba de servici.
tecky, frumos ca v-ati distrat bine.
bubule, esti bine?
vicky, n-ai scris nimic azi, esti ocupata?
marimar, nu te-ai intors de la parizieni?
20+
atb spune:
Mickycris, ne bucuram sa te auzim din nou!!! Ce mai fac bebelina si fetita?
Mona, ce bine ce ai scapat de la spital si ca s-au oprit sangerarile! Stai cat mai mult in pat si nu mai fa nici un fel de efort!
Cristina, sa stii ca si eu sunt in aceeasi stare ca si tine, m-a a pucat de vreo 2-3 saptamani o leneee si un somn de nu stiu cum sa scap de ele!!! Plus ca am tensiunea scazuta! Iar de 3 zile m-am pricopsit si cu o raceala care efectiv ma stoarce de toate puterile!
Va pup pe toate , nu mai nominalizez, ca nu ma tin ochii sa scriu mai mult, imi lacrimeaza si imi curge nasul de numa', fug in pat la caldurica!
Adriana 21+
mcoca spune:
Miky bine ai revenit!
Bujo, imi pare tare rau de raceala ta. Cred insa ca trebuie sa te apuci URGENT de exercitiile KEGEL, deoarece perineul tau s-a slabit tare.
ATB , Mona aveti grija de voi.
Turtu, da am avut ceva de lucru. Si mi se pare ca ma prostesc pe zi ce trece. Azi am stat 2 ore sa imi dau seama ca nu puteam face un query SQL din cauza unei probleme de format intr-una din baze. DA' maine stau acasa :).
Boti spor la lucru. POZEEEEEEEE
Mada, faine pozele.
Tiberica ma bucur ca Alina e bine. Cum au operat-o pana la urma? ALina, trebuie sa o asculti pe mama cu regimul. Partea proasta este ca daca nu o asculti si mananci ce nu trebuie ti se va face rau :(((( si va trebui sa tii regim mai mult timp. Stiu ca e tare greu si te inteleg. Uite, eu nu am voie sa mai mananc dulciuri 3 luni de acum incolo. Nici macar o bucatica mica de cioco.
Vicky 27+ si Maya
Bebele casei
MissJJ spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Narci e asa de zambareatza de cand era baby mic si mereu zambeste la lume acuma zice si hello, bine suna mai mult a alo, si apoi le face din mana si zice bye bye. Da la mai doi asta e nr maxim, asa a fost contractul.
Eu tocmai ce am terminat de papat si de strans rufele ca daca e frumos le pot lasa mai mult pe atza sa se usuce asa imi place cum miros aerisite si folosesc acuma lenorul ala ou oxygen fresh atata de fain miroase.
Mona ma bucur ca esti acasa. Speram sa fie bine si sa nu mai fie pb.
Pe mine acuma m-a pocnit o durere de masea. Cand am plecat din ro acuma vreo 3 ani mi-am rezolvat tot ce aveam prin gura carii si ect sa fiu sigura va nu am pb da o cariutza mai mica nu a mai avut timp sa o tratezxe complet si mi-a dat cu ceva solutie ca sa nu evolueze asa rapid da acu gata dupa 3 ani nu mai merge. Si mai nasol e ca la mine se cariaza din interior in exterior si pana ajunge sa doara deja e distrus dintele. Acuma sa vad ce rezolv aici ca ei zic ca pe timpul sarcinii si 1 an dupa ce nasti ai voie tratament gratis la dentist, da nu cred ca e totul chiar gratis am zis sa merg macar la un control sa vad ce si cum daca poate face ceva.
Aaa si am uitat sa va zic gardenia mea e ok. In sufragerie nu ii mergea bine si de cand sta in bucatarie ii merge excelent i-au cazut cele trei floricele care le avea si acuma tocmai ce i-a dat una noua si are o multimea de muguri care se deschid acusi. DEci am reusit sa nu o omor.
Anaxena am vazut si eu pozele f frumoasa mobila si mie imi place aia, si f faina camera printesei Maria. Pe unde ai umblat azi ca nu prea ai scris.
Eu ma duc pe canapea incepe america's next top model asa ca ne mai auzim maine.
Va urez o seara placuta in continuare si nb su vp.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
eu??
pai eu m-am trezit la 12 si apoi direct la salon m-am catapultat!
am bagat acum nishte legume trase la tigaie in burtoi si apoi m-am apucat de citit
cate idei aveam in cap,iar acum nu-mi aduc aminte nimik
oricum m-am linishtit fata de ieri
sa va pun nishte poze sa va arat ce mi-a facut sotul ieri ca sa-mi revin
Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
anaxena spune:
am o curiozitate
CAPRIOARA: tie in 2 ani ti-a crescut atat de mult parul??ce i-ai facut?? sa-i fac si eu,nu alta!!!
Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Meme1 spune:
Buna,
hainute pentru bebei si copilasi, nou noute www.flickr.com/photos/25064953@N05/" target="_blank"> aici .Calitate super!
Pentru relatii, id messenger lili_bucur
Pupici,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze
narcisa.s spune:
Mariana, LA MULTI ANIIIIIIII!!!Sa fii sanatoasa, implinita, fericita alaturi de familia ta minunata...Si o nastere usoara si bb sanatos!!!
Anaxena, si mie imi place camera Mariei mult mult (in special dulapiorul, arata f cochet)
Mada, doi zici ca-s prevazuti in contract??Oricum, Ari e geniala cu zambetul ei
Imi astept sotziorul acasa, ar trebui sa apara din minu in minut. Maine (azi in Ro) alte deplasari, plecari...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o
AMR 19
Gabriela82 spune:
la multi ani Mariana_1976!
sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii, sa ai un BB sanatos si voios si o nastere usoara ca fulgul.
Biribu spune:
Mariana draga LA MULTI ANI!!!! sa dea DD sa ai un bb sanatos si sa te bucuri de familia ta minunata, si anul care vine sa ne anunti ca il astepti si pe al 6-lea!!!!
Mada pupici la fete frumoase! mi-au placut pozele cu ambele zimbarici, si tu ai o burtica mica, f draguta
Tiberica sanatate multa fetitei, las ca vezi ce repede se reface un copil, in curind va fi ca "noua".
restul fetelor va pup fara discriminare si ma bag la somn, sunt rupta...
27+
Mami de Anna (5.02.2007) cu