Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cristinuta, nu te necaji ca n-ai energie.Si eu am unele zile in care mi-e greu sa ma urnesc din pat...Ca astazi de exemplu.Da cand o sa fim la al doilea bb, cum e Mada sau cum e Ankalaura ori Caprioara ori fetele celelalte...ce sa mai zic de Mariana cu 5 acusica, n-o sa avem incotro...O sa punem si noi faiantza si o sa zugravim cu o mana, cu alta o sa amestecam in cratita cu mancare, cu alta o sa dam papa la bb, cu alta o sa ne alintam sotzul, si uite asa, cum din doua maini o sa avem vreo 10

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Didi, o sa fac maine si cu It's a boy, ca doar am si finutz, nu? Trebe si la mamica lui tricou, sa stie lumea ce comori purtam. Doar ca nu stiu ce sa pun ca desen, ma gandeam ori la un ursulan ori la o barza. Astept idei!

Narci n-are nimic ca ai incurcat burticile, tot simpatice sunt amandoua

Deci, io m-am apucat de dungi, acuma faceam o pauza, gata fug sa fac culoarea verde-brotac-turbat

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti uite
www.pregnancystore.com/images/Mommy%20Loves/boySquare.jpg" target="_blank">aici tricou cu barza.
Si www.cafepress.com/buy/baby carriage/-/pv_design_details/pg_1/id_14195189/opt_/fpt_/c_666/" target="_blank">aici tricou cu un carucior albastru.

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am reusit sa pun poze pe picasa cu plimbarea de ieri, sunt si eu in poza deci puteti vedea si burtica.
Anka am pus si pozele de la renovare daca vrei sa le vezi.
Acu fug ca tre sa pun papa la cuptorul ala nou ca vine Flo si nu e gata papa. Revin mai incolo.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

I-am citit si Alinutei ce mi-ati spus voi dar chiar acum incearca sa ma pacaleasca sa-i fac suc de portocale. Azis ca va pupa ! mereu vine sa citeasca ce ati scris...e un fel de asistent imi spune noutatile...

Didi mai m-ai linistit cu valorile, observ ca nu sunt singura, in panica m-a pus doctora mea ca Pop si Iosup nu au zis nimic. IR a . ombilicala si S/D sunt bune . Eu am IR dr 0, 31 si IR stanga 0,62, si eu am inteles ca e important ca bb sa fie bine dezvoltat.

Scuze ca nu am raspuns pana acum dar netul a mers incet asa ca mai bine l-am inchis.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Of, ca de-abia acuma ajung sa mai intru si eu pe net. Se vede ca e luni, ca s-a umplut juma' de capitol

anka, mersi de informatia cu redoute-ul si caruciorul. Si daca tot te-am batut la cap hai sa continui. Cum ii zice la carut? Ca usurel si potrivit de la orice virsta e perfect, daca-mi zici denumirea stiu ce sa caut. E Chico Evolution de care vorbesc fetele? Mersic mult

cristina, nu-ti fa pb cu cumparaturile pt bebe, nici eu n-am luat mai nimic, in afara de citeva bodyuri. Insa de cumparaturile serioase cred ca o sa ma apuc doar prin mai, dupa ce ma-ntorc din vacanta din Ro. Of, ca de-abia astept sa vin acasa.

bujo, cum te mai simti, a mai trecut tusea?

mada, boti sinteti tare simpatice cu decoratul, cred ca va vine bebele si voi nu terminati cu ideile de decorat si aranjat

mada, vazut pozele din parc si cu aragazul. Sa-l stapiniti sanatosi. Si tu arati foarte bine.

Acuma am citit ca si mona e mai bine, ma bucur s-aud ca s-au rezolvat problemele.
Fetelor, care-i treaba cu IR-urile astea? Vad ca in Ro se masoara la greu, pe aici n-am auzit nimic de treaba asta.

mariana, eu iti zic de pe-acuma, ca nu stiu cind apuc sa intru miine pe net multi ani fericiti si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai

Eu am fost azi la ecografia morfologica, totul e in regula, bebe e exact cum trebuie. Are 400 de grame deja. Singura mea durere sint kg, se aduna si aduna. M-am trecut singura la regim, pentru ca nu stiu ce sa mai fac ca sa nu pun in halul asta. Am de-abia 20 de saptamini si deja 8 kg in plus. Si eu mi-s mica de inaltime, o sa ma rostogolesc in curind de la atita surplus

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vaii Turtu, mergi acasa???Ce bineeeeee...Lasa kg in pace, si eu sunt mica, de abia trec de 1,60 si am deja 6 kg peste la 22+ dar te mai uiti??Ma bucur ca bb e bine, si noi asteptam sa mergem la analiza morfologica sa vedem ce si cum suntem acum.Saptamana viitoare, mai putzin...
Hainutze nici noi nu ne-am urnit inca, dupa Pasti am zis ca ma hotarasc ce si cum, carucior cumpar doar daca vin in Ro, patutz iau din ala de ratan, ca un cosuletz, pana la 3 luni e bun pentru micutza sirena...
Daaa, Mada are o familie grozava, pe mine ma binedispune fetzishoara lu'Ari ceva de speriat, toata e numai un zambet si o buna dispozitie fata asta!!Hai Mada, sa-ti traiasca si la mai multzi!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna gravidutelor!
Revin si eu dupa 2 zile de absenta in care mi-a lipsit forumul si voi bineinteles!Am fost cu sotul in provincie la o nepotica de-a noastra care a implinit un an si i s-a rupt si turta.A fost foarte frumos!
MIKYCRIS ma bucur mult ca ai revenit pe forum!Chiar imi era dor de tine!
Anaxena mi-a placut foarte mult camera Mariei.
Bujo imi pare rau ca nu-ti trece raceala si mai ales tusea!
Pupici la toate
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti io as zice pe tricoul cu "it's a boy" sa bagi un shtrumf

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, , Narcisa, Boti multumesc de incurajari. Asptept totusi sa imi treaca starea asta...
Turturel , asa am zis si noi , ca prin mai ne apucam de cumparaturi, pana atunci mai asteptam. Stai linistita ca si eu numai sapt trecuta am pus pe mine un kg...In ritmul asta cine stie unde ajung...

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput