Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tiberica n-aveai de unde sa stii, ca io m-am lamentat vis-a-vis de spintecatura cealalta prin primele capitole

Gabi parca vad cum n-o sa incapem in acelasi timp pe usa magazinului Chicoo Anka din Cta l-a luat, eram impreuna, si io tot din ala sper sa mai gasesc, inca n-am vazut altceva mai bun si mai misto. Anka

Crisule ia nu-ti mai face tu procese de constinta pliiiz, daca io-s apucata si ma visez cu pensulele pe pereti nu inseamna ca toata lumea trebuie sa zugraveasca. Sau sa cumpere lucruri cu camionu ca mine Prietena mea n-a miscat un deget inainte de a naste si nu s-a facut gaura-n cer. S-a descurcat strict cu ce luasem eu si ce i-a luat nasa, so.... Las' c-o sa te mobilizezi tu. Abia ai scapat de o luna de raceli pe banda si vrei energie?

Plus, tineti cont ca io am acum 40 de kile mai putin, in sfarsit ma pot si eu misca altfel decat tirish, fiecare zi e o sarbatoare in conditiile astea... sa tot faci treaba

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Cristina, multumesc frumos!

Suuuuuper pozele. Si ce frumoase sunteti toate!!! Ce rau imi pare ca n-am fost si eu pe-acolo .

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Cristina, Alina e bine acum ,a fost rau prima si a doua zi si am fost socata sa-mi vad fetita penrtu prima oara la terapie intensiva nu mai vreau asa ceva...chiar si-a revenit dar ne certam ca nu are voie paine si ea vrea doar paine prajita cu unt si dulceata...ieri am pacalit-o sa manance supa cu piept de pui la gratar... pentru minea fost o reusita

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Boti, deci am scapat cu fata curata...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Miky ma bucur ca ai revenit pe forum.
am fost la medic si a spus ca nu poate sa-mi dea nici un medicament,si ca durerea de cap este de la curent, este adevarat ca ieri am cam stat in curent. acum mi-a mai trecut durerea, si nu mai sunt ametita, daca imi revine o sa iau ce ati spus voi, un paracetamol, medicul a spus sa iau si calciu ca am lipsa, dar nu o sa iau, pt ca medicul meu ginecolog m-a avertizat sa nu iau. M-am cantarit si am +7 kg, cam mult tinand cont ca eu pana la trei lui jumate nu am pus deloc.

23+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tiberica Aveam aceeasi varsta ca si Alina cand mi-au scos apendicu si doamne, ce-am mai suferit... Mama imi aducea supa si compot iar eu stateam in salon cu niste doamne operate de varice care mincau non stop doar friptane si cozonaci Mi-am bagat botul pofticios in cele din urma in sacosele lor... dar n-a fost tocmai bine. Insista sa bage supita, inca putin si trece

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Micky, bine ai revenit!!Sa va aibe Domnul in grija Lui si daca putem ajuta cu ceva, doar spune

Tiberica, se va face bine Alinutza.Si eu am avut operatie, am fost singura sa ma operez, parintii mei erau in alt oras...Bine, eram mai maricica, aveam aproape 14 ani dar orisicat

Violeta, de la curent??Si n-ai luat paracetamol?Ti-e mai bine acum?

Ankalaura, o sa-mi iau si eu perinita de aia si ma mai uit pe site poate gasesc cate ceva.Aici body-urile sunt cam la 10 RON, nu sunt nici ieftine ieftine dar nici scumpe scumpe.Noi avem noroc ca suntem intr-o zona cu industria textila f bine dezvoltata, e cel mai important pol textil din America de Sud...avem de unde alege...

Boti, poate o pui de-o nastere normala cu Galu, hmmm???

Bujo, ma bucur ca nu s-a intins la plamani si ca bb Filip e bine, dragul de el...Despre tuse, da-i cu ceaiuri atunci si la un moment dat trebuie sa te lase

Cu caruciorul si eu ma uitam dupa Inglesina sau Chicco, acum nu stiu ce sa zic, oricum, mai astept cum a spus Mada, pana dupa Pasti si dupa aia vedem ce si cum....

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Boti, scuze ca am botezat-o pe Nancy Garga...I-am zis Galu, cine stie, ma pomeneste Galu de prin Praga pe unde o fii la ora asta draga de ea

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revenim si noi ca e soare si frumos asa ca dupa nanitz am profitat sa mergem la tesco pt cateva cumparaturi si apoi in parc la leagane.
Tiberica ma bucur sa aud ca se simte bine Alina. Greu cu papitza da tre sa reusesti tu cumva. Refacere rapida!
Miky bine ai revenit! Noi suntem aici daca ai nevoie de noi, te asteptam sa ne mai scrii cand poti. Multi pupici tie si fetitei.
Cristina nu iti mai fa pb ca nu esti energica nici eu sarcina trecuta nu eram cine stie ce sprintena, da acuma am fata si trebuie sa fiu plus multe chestii tot tre sa rezolv deci de aia is si asa activa.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, faina ideea cu tricoul, vazusem si eu la cineva, scria "It's a boy" .

Bujo, o sa scapi si de tuse cu bine. Eu am avut o raceala pe la 6-7 saptamani si tot asa, a dat in tuse care m-a tinut vre-o 2 sapt si nu trecea nici cu stodal, nici cu nimic... dar mi-am revenit cu bine pana la urma; medicul a zis ca tusea in sine nu-l afecteaza pe BB. Ai grija insa la temperatura.

tiberica Da de unde IR-urile au voie sa fie maxim 0.42 ?!? Eu citisem undeva ca maxim 0.6. Mie mi-a zis Iosup ca am IR dreapta = 0.55, IR stanga=0.78 - deci muuult mai mult decat ai tu, si totusi n-a insistat ca ar fi nasol, a zis doar ca sunt cam mari.
Cand am mers la ginecologul meu cu rezultatele a zis ca intr-adevar IR stanga e cam mare dar ca IR dreapta e ok (deci 0.55 e ok) Si a mai zis ca:
- valorile IR-urilor sunt importante in masura in care se reflecta asupra copilului, si anume IR a. ombilicala si S/D conteaza mai mult. Daca astea 2 sunt ok, e mai putin important cum sunt IR a. uterina dreapta si stanga.
- IR a. uterina dreapta/stanga se pot "compensa" reciproc, deci daca una este mare si cealalta mica, e posibil ca per total sa fie ok . Si a tras concluzia ca la mine per total e ok.

MIKYCRIS, ma bucur mult ca ai revenit

Didi 24+

Mergi la inceput