Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR!
am revenit si eu printre voi si tin sa va multumesc din suflet tuturor pentru mesaje .sunteti niste comori pentru omul aflat la necaz.sunt constienta ca nu am sa tin pasul cu voi dar din cand in cand am sa mai intru si eu sa va mai cer ceva sfaturi(asta daca doriti si voi binenteles)pentru ca am pierdut mult si sincer nu prea am timp sa recuperez. si aveti grija de voi si puiuti!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

bine ai revenit Miky si Dumnezeu sa te sustina!!!!!
Te pupam cu drag!

Totul este greu pana devine usor....

Louana 26+ cu iubita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Miky o sa-ti raspundem cu mare placere orice intrebare ai avea, in masura in care stim raspunsul. Ai grija de tine, si sa stii ca esti oricand binevenita!

Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Miky ce ma bucur ca incepi sa te pui pe picioare. Asta dovedeste ca esti o femeie puternica si luptatoare. Sa te-ajute DD sa treci peste asta. Noi te asteptam cu drag.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Micky bine ai revenit. Te ajutam cu orice ai nevoie, nu numai sfaturi!

Bujo inca putin si ma apuc, stai sa vina padre cu butoiul de lavabil [;D] Ma bucur ca nu a ajuns viroza si la plamani, asta ti-ar mai fi lipsit, stai cumintica la caldurica, dar mai treci si pe aici la raport!

Deci Mona ar trebui sa fie acasa, ce bine, mai scapa putin de atmosfera apasatoare din spital.

Tiberica multumim Eu sper ca nu va fi cezariana, doc initial asa a zis dar sambata trecuta s-a razgandit si inclina spre nastere naturala. Spintecatura de pe burtica (daca la aia te refereai e de la alta operatie.

Crisu ti-a mai trecut somnu sau...? Vad ca la tine si la Vicky nu se adevereste chestia cu trimestrul 2 cel plin de energie

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Bine ai revenit Miky!

Vai fetelor, ce-ati mai umplut la pagini peste week-end! Abia am reusit si eu sa citesc din urma.
Ma bucur ca intalnirea a iesit bine, vad ce incantate sunteti toate. Imi pare rau ca eu sunt asa departe si nu pot participa si eu la intalniri.

As vrea si eu sa vad pozele de la intalnire, dar habar n-am cum sa fac, nu stiu nici macar unde sunt puse. Imi trimiteti va rog si mie instructiuni cum sa le vad?

Va multumesc si va pe toate.

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Boti am crezut ca e de la cezariana, rusinica mie

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cristina, trimis PM. Sper sa te descurci. Bafta.
Deci, Mona este in drum spre casa. Sper sa fie bine de data asta.
Bujo, ai grija de tine .
Miki, multa putere mai departe !!!
Boti, oboseala asta nu trece cu nimic. Pe cuvantul meu ca nu stiu ce e!!!Te admir cata energie ai tu, cat de plina de viata esti, cum ai tu grija ca lui Garga sa nui lipseasca nimic. Esti o mamica devotata!!! Eu...in afara de cateva bedy-uri nu i-am mai luat nimic lui bebe. Sunt in criza de idei...

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Si mie imi place caruciorul Chicco CT 05 Evolution si mi se pare si convenabil ca pret.
Anka asteptam detalii.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tiberica, cum se mai simte Alina????

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput