Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabriela82 spune:
Mada mersi de sfaturi, asa am vrut si eu sa-mi cumpar ceva de panza dar n-am gasit si m-am enervat si nici n-am mai cautat ca eram si f obosita. Oricum tre sa plec intr-o noua sesiune de cumparaturi cat de curand
27
dma2007 spune:
saluatare fetele!
am fost la kidex am cumparat biberoane si trei body de la kara
la babyexpo merg dupa patut si dupa ornamente pt camera bb de la eurokids
CEDEZ PROGRAMAREA LA DR POP DIN 4 APRLIE!pentru mona vroiam sau pt orice colega de odisee care are probleme sau nu!
astept PM
va pup!
19s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
boticelina spune:
Fetele, pentru ca afara ploua, e prima zi de munca si am avut un pic de timp, ia uitati ce-am bricolat De cand astept io sa mi se vada si mie burtica si sa pot sa-mi imprim pe un tricou asa ceva
Evident, este cu Hello Kitty, sunt fan declarat Hello Kitty, sper sa am timp sa ajung saptamana asta si sa si dau la imprimat o bluzita
Daca mai vrea cineva spuneti si trimit fisierul pe mailul comun.
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
Gini75 spune:
Buna fetelor!
Am vazut pozele de la intalnire. Sunteti asa frumoase toate. Imi pare rau ca nu am putut veni, dar data viitoare va spun de acum ca nu o sa lipsesc.
Sun, vacanta placuta, trebuia sa o duci si pe bebita la Praga sa se invete cu calatoriile...
Bujo, imi pare rau ca esti asa. Incearca sa iei VOSEPTOL pt. gat, e din plante si il gasesti la farmacii sau la plafar. Pe mine m-a ajutat, dar nu eram asa rau.
Gini
M&M spune:
Anna, cu Mona am vorbit eu sambata, ultima oara!!! cred ca am si scris pe forum. Se pare ca are o infectie vaginala cu Echerichia Coli. Incepuse sa ia tratament pentru aceasta infectie cu Sulperazona.
Ce e ciudat e , ca nu a aflat de la doctora ei de aceasta infectie , ci de la un medic rezident care i-a vazut din intamplare rezultatul secretiei......tot el ii daduse si tratamentul...
Didi, ma bucur pentru voi !!! Inca o data sa stapaniti sanatosi masinuta !!!
Caprioara, bafta azi la doctor !!!
Dma, felicitari pentru achizitii!!!
Boti, ce idee haioasa ai avut!!! Imi place imprimeu!!!
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Gini75 spune:
Tiberica, stai linistita ca si eu am patit la fel. Am fost acum o luna la ecografie la dr. Pop si m-a speriat rau: ca am colul scurt si IR stanga crescut - 0, 59. Imi venea sa mor de suparare. Am fost apoi la dr. meu ca m-a linistit si mi-a zis ca daca nu fac efort totul o sa fie in regula.
tiberica spune:
Multam Gini, acum mi-am revenit si trebuie sa gandesc pozitiv ca daca ar fi dupa medici am lua-o razna...Si tie ti-au spus ca Ir este posibil sa scada pana in sapt 26? eu trebuie sa merg la Fundeni sa fac analizele de coagularea sangelui cu toate ca le-am facut pana acum de 4 ori si ies de fiecare data bune.
Boticelina am reusit sa-ti vad si eu pozele, pe tine si pe anaxena v-am vazut, atat.Frumos desen si sa-ti traiasca fetita, cezariana, nu?
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!
Gini75 spune:
Tiberica, nu mi-a zis de IR ca o sa scada, mi-a recomandat sa nu fac efort si sa repet Doppler la 28 de saptamani.
tiberica spune:
babycomfort.ro de aici vreau sa iau caruciorul Esprit Cheeky girl, sper sa va placa si au si patuturi frumoase...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!
bujo spune:
Acum am venit de la medic. Am facut o viroza zdravana dar nu s-a intins la plamani ceea ce ma bucura nespus. Mi-a spus ca dureaza pana cedeaza tusea asta si ca primele 5-7 zile sunt mai grele si ma poate duce tusea si 2 sapt da cedeaza treptat. Asta pt ca nu pot lua expectoranti. Mai continui cateva zile cu augmentinu si stodalu si ceaiuri cu miere si lamaie in continuare. Oricum sunt mai linistita ca nu s-a intins si la plamani.
Boti faina ideea cu tricoul. Zici ca ai inceput lucru?
Anka exact ala il vreau si io, Chicco CT 05 Evolution. Daca tot l-ai cumparat ia zi, se ridica la inaltimea asteptarilor?
Gini din pacate nu pot sa iau nici macar de supt chiar orice ca am intrebat. Mi-a zis ca pot sa iau Neo-angin, pe asta scrie ca nu este asimilat de celule.
Am vb acum cu Mona si e in drum spre casa. N-a mai sangerat de joi si, desi mai trebuia sa stea ca sa faca tratamentu pt infectia de col, dr i-a dat drumu ca sa mearga la Cris ca tot plange dupa ea. Sa speram ca nu mai sunt probleme de acum.
bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo