Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ceau
Ma chinui sa citesc de preo 10 minute ce ati scris dar nu reusesc, am o durere groaznica de cap si privirea imi este incetosata, nu pot sa disting literele, nici pe tastatura nu le vad bine, spuneti-mi va rog ca re stiti ce medicament as putea sa iau pt dureri de cap. si care ar putea fi cauza de am privirea intetosata. Va rog intrati pe mess, ID-ul meu este violeta_m_tm in yahoo, daca pot sa iau vreun medicament, ca nu pot sa stau pe forum sa urmaresc ce scrieti, ma scuzati daca am scris cu greseli dar nu vad bine ce scriu.

23+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti draga mea de cand tot vreau sa iti spun ca tocmai ce am citit la news din design la trenduri anul asta ca yellow is the new white , deci esti bang on trend. Eu daca bucataria era a noastra vroaim ceva pe galben cu floarea soarelui ca inspiratie. Vazut si intrerupatoarele si lampa, super cool, imi plac la nebunie.
Mocheta aici e plin de mochete si sincer is satula de ele dar in dormitoare is usefull da in sufragerie si etc eu prefer parchet sau laminat si covor ca se fac carpetele de comanda in timp. Si sa fie una cu firul scurt ca la fata am luat pufoasa si roz si deja s-a ros urat pe unde mergem mai des. Asa ca ia ceva mai aspru oleaca si cu firul scurt daca iei pt camera fetei. Oricum eu totusi la modele de mocheta din ro ca le-am vazut in dec ca a trebuit sa luam covoare pt apartamentul din ro, as opta totusi pt covor cu antislip din ala pe spate. Faina ideea cu lampa si gargaritzele.
Anaxena hai ca ai fost simpatica, cica ii plac chestiile negre si orientate in sus, si deci asa zici de la prima intalnire ti-a plantat-o intre picioare? Hmm rusine sa ii fie se uita prea mult la maimutze in pozitii indecente.
Legat de mame te inteleg f bine si eu am vesnice pb cu mama de mica, si acuma e si mai si dar e bine ca e distanta intre boi destula, nu stiu ce oi face cand vine o luna numai eu cu ea.
Anka asa e e buna descrierea. Pozele cu renovarea au fost si s-au dus eu le pun toate in albumul meu da mereu schimb le las sa le vada lumea sterg si bag altele si tot asa. Am sa pun azi din nou daca vrei sa take a look. Legat de pb cu renovarea, uff te inteleg e nasol cand sunt asa multe de facut si nu prea ai nici timp sa te ocupi de ele si scorurile te fac sa faci infarct.
Sun-ule da unde pleci? Ai fi scris si nu am vazut eu anyway enjoy your holiday si sa aduci poze multe. Legat de Inglesina Zippy la noi deja e model vechi considerat dar e fain caruciorul, de carrycot nu prea ai nevoie nu prea ai sa il folosesti tare mult, oricum caruciorul se da pe spate si e ok de la nastere, scaunul de masina, scoica daca ai masina da merge oricum nici ala nu il folosesti decat putin cat e bebe mic dar daca vine cu carutul sau e ceva oferta e ok ca il folosesti ala cat e bebe mic si apoi iei unul din ala grupele 1,2,3 si scapi de pb pana creste copilul mare. Oricum vezi ca acuma daca vrei inglesina au scos ceva colectii noi adik acuma in aprilie apar in genere colectiile noi de la diversele firme de carucioare, cel putin in uk ma refer, asa ca nu te grabi cu carutul mai stai pana prin aprilie-mai daca poti ca iei ceva din colectia noua mai bun mai performant mai good looking si pe urma ai sa te oftici ca ai luat modelul vechi. Vad ca in ro se poarta multe firme italiene, acu nu stiu in ce tara mergi, da daca mergi in italia acolo e pegperego care aici e mamas and papas si au carucioare f faine si f bune. Oricum la noi acuma zippy e considerat vechi adik nu mai apare prin nici un catalog a fost la moda cand am nascut eu fata, deci eu zic sa mai ai putintica rabdare ca apar acusi noile colectii si scot modele faine.
Gabriela deci si eu am patit asa sarcina trecuta si la mine am trecut de la 37 la 38 deci o marime intreaga, acuma depinde de fiecare dar eu zic sa iti iei ceva sabotei sau adidasi daca obisnuiesti sa porti o marime care iti vine inceara o marime mai mare decat porti tu, oricum ceva lejer daca se poate mai din panza sau material mai flexibil ca sa se adapteze la picior si cauta sa aiba sireturi care sa le poti baga asa pe laterala si sa le lasi cat de larg ai nevoie sau ceva cu scai. Nu are rost sa dai atre multi bani ca eu de ex am purtat numai doua perechi de papuci spre sf sarcinii o pereche de adidasi i-am luat la oferta din panza sa respire piciorul si sa am loc si o pereche de sabotei mai latareti asa si lejeri. Dupa ce nasti si te dezumfli abia atunci iti dai seama exact ce marime porti daca ai crescut in picior sau nu, cum ar veni. Anyway eu am fost socata ca eu purtam 36-37 si acuma numai 38 imi vine in 37 daca bag piciorul is ca surorile lui cenusareasa.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mada ma bucur ca a fost si la voi vreme frumoasa si v-ati putut bucura plimbare. Am vazut si pozele cu aragazul si cu amenajarile sufrageriei. Felicitari! sunteti foarte priceputi si harnici.....cum rar gasesti.

Boti imi place tare mult entuziasmul tau in aranjarea camerei gargaritei. Asa eram si eu la sarcina cu Ana. Pe la 7 luni dadeam cu trafaletul si lipeam borduri si autocolant pe dulapuri ca sa se asorteze cu camera. Acum stam in casa socrilor mei si desi as vrea sa aranjez si mobilez camera copiilor in alt mod nu prea pot ca n-am unde sa le mut biblioteca din sufragerie. Avem insa avantajul ca e o camera super mare si cu putina rearanjare vom putea adapta camera la noile cerinte. Si pe langa asta imi ramane placerea achizitiei de obiecte decorative care sa inveseleasca atmosfera asa cum am vazut ca ai facut si tu.

Maryb nu stiu sa te lamuresc cu cultura de col. Stiu ca am facut la prima sarcina dar nu mai stiu de cate ori si nici nu mi s-a spus ca ar fi periculos (odata a fost sigur in ultimul trim de sarcina , atat mai stie neuronul meu solitar si schiop) Iar la sarcina asta dr de aici nu imi cere nimic daca nu ii zic eu asa ca nu te pot lamuri.

Didi sa stapaniti sanatosi masina. M-am uitat la poze si arata super, inteleg de ce sunteti asa incantati.

Irda mama stai cumintica si ai grija de burtica. Sa creasca bebe mare si sa iasa din cuptor doar la termen ca sa aiba minunea de Daria de strans in brate o surioara mai mare decat o cutie de santal (cunoscatorii stiu de ce)

Ana e superba camera Mariei ca de altfel toate lucrusoarele pe care le-ati cumparat pt ea. O sa fie o fetita frumoasa si cocheta la fel ca mamica ei.

Sun probabil ai plecat deja dar pe mine abia acum m-a lovit cheful de scris asa ca iti urez distractie placuta in vacanta si spor la cumpararturi. asteptam poze.

Cami21s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Adriana, gata, pus pozicile. Se vede ca te-a arestat Eliza la un moment dat. Eu am scris descrieri dar daca vrei sa le dai o tusha personala...

Didi vazut masinuta, s-o stapaniti sanatosi, e tare simpatica si sunt masini foarte fiabile, era si pe lista mea scurta

Mada deci zici sa sunt trendi, a? Azi ma apuc de dungi, auzi, verdele brotacel se inscrie si el in trend, sau aici o mierlesc? Ari, zi-i c-o sa aiba imediat surioara si n-o sa mai plinga dupa fetite, o s-o aiba doar pentru ea

Cami asa e, m-a lovit rau decoratul, azi am definitivat si schita camerei, cred c-o sa iasa foarte frumos. Acum ma gandesc daca sa fac poze si sa va arat camera gargaritzei pe parcurs sau sa va prezentam cuibul abia la sfarsit pentru runda de aplauze

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, am vazut ca ai pus pozele ! Multumesc!!! Si le-ai si scris explicatiile, mama ce harnicuta ai fost .

Deci, fetele, acum sunt si pozele facute de mine la intalneala pe picasa! Sper sa va placa.

Irda, ai grija de tine!

De Mona mai aveti vesti?

Cristina, ca mi-am amintit, cu somnul, la sarcina trecuta si mie imi era un sooomn de puteam sa dorm cu capul pe birou la serviciu; acum nu-mi este, dovada ca fiecare sarcina e altfel.

Anka, vazut camera Elizei! Foarte frumos ati aranjat! Si ce hainute misto ai mai luat! Perna aia de bb m-ar tenta si pe mine...

Anaxena, nu te mai stresa draga cu ce parere au altii! Daca tu esti multumita de ceea ce ai cumparat si cum te-ai gandit sa aranjezi, asta e tot ce conteaza, deci Be Happy! Si arata-ne toate traznaile pe care le vei mai lua si care-ti fac placere, ca sa ne bucuram si noi cu tine! Merci de dimensiunile de la rochita. Sper la Baby expo sa gasesc si eu ceva asemanator si nu prea scump pentru botez. Abia astept, ca dupa ce o cumpar imi decorez cu tule (asa s-o scrie frate? ca se citeste tiul ) si alte minuni si lumanarea de botez, dar vreau sa se asorteze cu rochita.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (25+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Caprioara bafta la dr azi, si eu voi avea incepand de maine program de 6 ore - abia astept sa plec la 3!!!!

Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumesc fetele de sfaturi. In afara de ceaiu de ceapa si miere pe piept am incercat de toate. Si ridiche neagra, si sare calda pe piept, si siropuri de tuse (homeopate si preparate in casa), si ceaiuri cu multa miere si lamaie, bomboane mentolate.... Off crek dau in diabet de la atata miere si siropuri. Azi park au fost mai rare reprizele de tuse da nu vrea nici de-al naibii sa se rupa din gat sa ma calmez si io. Efectiv sunt vlaguita. Ma doare cutia toracica de febra musculara si burtik se strange si ea cand tusesc. Mi-e asa mila de puiutz. Sper din suflet sa nu-l afecteze si pe el. Oricum pe la 3 ma duc iar la doctor sa vedem ce zice. Bine macar ca dimineata m-am mai linistit si am reusit si io sa dorm vreo 2 ore legate. Ca sa nu va zic ca dorm aproape in fund ca mi-am pus vreo 3 perne mari.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Narci da cam asa as fi in stare sa fac.
Oricum antena e gata instalata au fost aia samb seara eu m-am enervat ca am dat 120 de lire ca sa poata vedea el meciurile ca erau asa de urgente ca daca ziceam hai sa luam nu stiu ce vai nu avem bani da de antena avem, bine trebuia facuta oricum da nu murea dac mai pierdea ceva meciuri. Au venit saracii la 9 seara si pe bezna vant si ploaie au montat antena au dat-o jos de unde mai atarna de un fir si i-au schimbat pozitia intr-un loc mai ferit numai ca acuma e pe peretele xterior si e si mare si tare urat se vede sper sa nu avem pb cu astia de la council.
Atb ms. Da nasol cu sesiunea si etc. Mie mi-e si groaza ca acusi tre sa ma apuc din nou si parca nu mai am chemarea aia da vb ta daca nu am terminat cand trebuia fac acuma, asta este.
Anka f fain arata camera Elizei. Legat de saltele aici cele mai noi si mai la moda pt copii sunt cele cu pocket springs adik arcurile puse seprata fiecare in niste buzunarele individuale si au tehnologia airflow si lasa pielea sa respire si etc. Aici nu am auzit de iarba de mare si cocos si alte asemenea, aici sunt de spuma, cu arcuri sau din astea arcuri in buzunarele. Oricum e nasol ca de unde iei patul nu au si optiuni de saltele.
F faina rochitzica si papuceii. Logic si eu sunt de acord cum poti sa nu cumperi cand is asa simpatice. Interesanta pernutza aia ce zici tu, de la la redoute sau de unde?
Boti nappy stackerul ala e fain si e bun si aici se poarta adik vine ori la set cu setul de pat ori separat, acuma poti sa il faci si tu ca tot te pricepi e mai usor decat sa dai bani. Eu de ex m-am impacat f bine cu nappy wraperul care lumea zicea ca dau bani pe el aiurea dar e f bun ca nu miroase urat de la ele si cand e plin il golesti rapid mai ales cand e bebe mic si face des si tre sa tot schimbi pampersi toata ziua. Noi avem www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruOrFindUsing/BruAZOfBrands/BruFeedingTommeeTippee/399590?ref=Search" target="_blank">modelul asta, acuma vine si direct cu o 6 casete de schimb noi il luasem la 15 lire la oferta da fara casete, si vrem sa il folosim si la bebe mic il tinem in camera langa pat la indemana ca sa nu tot cobor si sa urc toata ziua cu cate un pampers la fiecare doua ore. Si e fain ca e usor de schimbat caseta aia si miroase parfumat deci nu miroase urat daca e in camera.
Irda pupici multi. Da nici noi nu stam bine cu fondurile da daca trebuia acuma aragaz asta este am facut sacrificiu si am luat.
Sun acu am gasit ca mergi la Praga fain tare, apai acolo nu stiu ce gasesti carucioare da vezi daca testezi sa fie modelele mai noi.
Turturica .
Bujo uff nasol cu raceala eu pe timpul sarcinii am folosit mereu siropul de patlagina f bine m-am impacat si mereu mi-a cedat tusa si la fata cand era bebe mic si nu puteam sa ii dau inca medicamente ii dadeam din asta si rapid trecea.
Nati, Biri pupici.
Sorry daca nu am nominalizat pe toata lumea da ma chinui de juma de ora sa tot scriu cate un mesaj ca trage cineva de mine si sa si citesc din urma, oricum revin mai tarziu ca acu merg la nani cu printesa.

Bebe 2

Mergi la inceput

Boti si verdele e in trend mai ales in combinatie cu galbenul, vb serios ca asta scrie in cel mai nou numar din revista ideas care e pt design si etc.
Poze te rog frumos sa faci ca omul serios cu before, pe parcurs si after. Nu gata vii bang cu rezulatul la final, creca ai observat ca eu is bolnava cu din astea, da arata f fain and vezi cum a fost si cum arata la final.
Si e f buna combinatia ta ca verde orucum merge cu rosul de al gargaritze deci e beton combinatia.
Gata trebuia sa rapund la mesajul asta ca ma mancau degetele acu fug la somn cu printesa, ne auzim mai pe dupa amiaza.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

annababy multam de ajutor
am scris, sper sa fie ok

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput