Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
boticelina spune:
Buna dimineata burtici, venim si noi dupa o zi de absenta, ne iertati dar am avut treaba si nici netul nu prea a mers. Nici nu mai stiu pe cine sa nominalizez, nu va suparati pe mine.
Monule bun venit acasa, e minunat ca esti din nou linga Cris, dar sa nu te opintesti prea mult, pleeease
Anka la linkul de mai sus e o masinuta cum avem noi, e pentru o paine cam de 900 gr, intradevar una mai mica s-ar termina instant, chiar si asta de 900 noi o halim intr-o seara, ca tare-i buna asa calda si miroase atat de imbietor
. Masinuta nu-i "top of the line", ar fi fost mai buna una cu 2 palete de amestecare, in general cele cu capacitate de 2000gr au asa, in aia chiar ca poti sa faci si cozonac. Acuma depinde cat o vei folosi. Daca tu crezi ca nu vei avea timp sau chef s-o pui foarte des si mai si planuiti sa emigrati, mai bine iti iei una entry level si cand te-oi face canadeza iti iei una bengoasa.
Eu am continuat dungile, am facut deja 2/3 din camera, azi voi face sabloanele si pentru floricele ca maine sa ma apuc si de ele. Alte noutati nu prea avem, doar ca a inceput sa ma deranjeze si pe mine dormitul pe spate, ma dor ligmentele si cand ma intorc in somn de pe o parte pe alta, dar si eu ca si Sun ma bucur de fiecare junghi. Si ieri am primit primele suturi, timide e adevarat, la ficat
Poate ce simtiti si voi sunt suturi mici si nu doar uterul presand pe ficat ![]()
Aaa, Anaxena, te-am visat azi noapte
Erai imbracata intr-o rochita alba, cu corset, scurta, aveai ciorapi trei sferturi prinsi de un portjartier cu dantela si erai foarte descumpanita pentru cineva iti accidentase masina (care era in garaj). Si stateai in usa garajului printre baxuri intregi de Coca Cola light si Coca Cola Zero (nu stiu de unde aceasta imagine) foarte amarata ca nu ai pe cine sa tragi la raspundere pentru distrugerea masinii (o Dacie berlina, veche, gri soarece
) M-am trezit cu un zambet pina la urechi si am recapitulat visul ca sa ti-l povestesc, you made my day!!!
Zic asta pentru ca eu cred ca visez de 3 ori pe an, si sunt bucuroasa cand mi le aduc aminte.
Gata, v-am pupat, ma bag la treaba, sunt foarte incantata ca am primit o jucarie noua, un xerox color, l-am frecat ieri toata ziua, mi-am bagat botul la toate rotitele lui, am scula profi, uraaaa!!!
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Neata!!!
Cam liniste in dimineata asta !!
Eu ma laud cu aceeasi stare nasoala!!!
Mona, ma bucur ca esti acasa, alaturi de cristian!!! Multa sanatate !!!
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
neata burtici,
eu inca ma simt rau, inca racita, dar cu sperante in bine, azi merg la dr, sper sa fie bine bebelina mea...si nu cumva fetita mea sa se transforme intr-un baietel azi...sper din suflet sa fie bine...si o sa incerc sa-mi fac o reprogramare la morfofetala....
Cami 25s, cu
Timeea Cristina
pustai
Gabriela82 spune:
Tecky cred ca cel mai bine ar fi sa-l lasi pe sotul tau sa se ocupe. Esti intr-o perioada in care nu ai voie sa te stresezi prea tare. Lasa-l pe el sa ia legatura cu ITM-ul dar, mai intai, mai insistati poate reusiti sa vorbiti cu patroana.
sanatate multa tuturor fetelor racite si nu numai
fetelor voi in ce o sa scoateti bebeii de la maternitate? in afara de landou exista si alta varianta
scuzati ignoranta![]()
27
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici cu pepenasi,
Mona bine ai revenit, multa multa sanatate in continuare!
Din pacate afara este tot urat si parca sta sa ploua
Asa cum v-am promis puteti vedea pozele cu burtica mea proaspata de 7 luni pe contul comun :)
Lori
28+
David
boticelina spune:
Cristina, imi pare rau ca esti asa vlaguita, nu ti-ai facut si tu niste analize, poate ai vreo deficienta stiu eu...
Camy bafta azi la doc, ar fi culmea sa se schimbe in Cristian.
Gabi, ai mai multe optiuni pt scos bebe din maternitate:
- in brate, intr-o paturica, cu sotul in urma cocosat de bagaje;
- intr-un pled special cu capse ("nid d'ange" se numeste), cu sotul in urma cocosat de bagaje;
- intr-un port bebe din ala care areta ca o cutie cu minere, tu cu mainile libere, sotul cu port bebe si inca un om cocosat de bagaje ![]()
- in scoica de masina, tu cu mainile libere, sotul cu scoica si inca un om cocosat de bagaje ![]()
Oricum ar fi, cineva va fi napastuit si va fi cocosat de bagaje 
Daca te referi la cum imbraci bebe, io am zis c-o sa aiba body tricou sau cu mineca lunga (functie de cum o fi vremea in ziua aia), salopeta cu totul, caciulita subtire si o paturica in care va fi facuta sarmalutza, nu strans, asa lejer; si cred ca in brate o voi scoate, cu familionul la munca de jos - bagaje ![]()
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
mcoca spune:
Boti, ce mai distrat cu optiunile pentru scos copilul din maternitate :))). Apropo, tu ai gasit body cu maneca scurta pentru 1luna,nou-nascut? Ca aici pentru bebei asa mici nu am gasit de cat cu maneca lunga, cele cu scurta incep de la 3luni.
In ro nu e obligatorie scoica pentru masina?
Vicky
27+ si
Maya
Bebele casei
boticelina spune:
Vicky Da, da da, da
am gasit pentru o luna si am luat 2 seturi de cate 4 (ca atunci inca aveam finuta) sunt toata niste body-uri mici si multeeeee, nu stiu cand naiba o sa le imbrace garga pe toate.
Doar seturile astea(2x4buc) le-am luat pt o luna, restul hainutelor de la 3 luni in sus, ca salopetele pot fi usor mai mari, macar sa le purtam vreo 3-4 luni.
Daca va intereseaza am luat si 2 perechi de colanti pt 9-12 luni, erau atat de frumosi, am trecut 2 saptamani pe linga ei si mi-am tot dat peste labe, dar pina la final nu am rezistat, am inchis ochii si i-am strecurat in cos. Si am gasit si ciorapei fini mici 110 Den, avem 4 perechi, nu stiu cand le va purta, dar nu am putut rezista, si mai erau si doar 4 lei perechea. So, nu bagati in seama nebuna...
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
tiberica spune:
VA pup fetelor!
Scuze ca ieri nu am fost prezenta dar am plecat in provincie sa-mi vad un nepotel nascut de 4,1 kg. Asa de scump ca nu-mi venea sa plec de langa el si paros.Abia astept si eu pe bebina mea.
Anka ai vazut ca te-am facut sa razi...de ce crezi tu ca nu am tipat intr-una ca nu pot vedea pozele...haha stiam eu, pai ce crezi ca am sunat-o pe sora mea cae nu e in tara , saraca , si a ras si ea de mine, dar mi l-a facut si acum stiu cum si ce inseamna.

In legatura cu IR dr mea nu mi-a spus ca ar trebui sa iau magne sau ceva injectabil ea tot insista sa fac analizele de coagularea sangelui cu toate ca le-am facut de 4 ori pana acum si ies bine de fiecare data, oricum o sa o sun diseara...deja ma enerveaza...
MAda si eu pup.
Roxana suna-ma cand vrei, astept sa vorbim. Te pupic.
Scuze,celorlalte fete dar nu am avut timp sa citesc tot...
Tecky in legatura cu CO ul tau. Daca firma e inchisa, e inchisa doar asa ca nu mai are angajatii dar ea nu este radiata de la Registrul Comertului, nu? pentru ca o radiere necesita un control de la Administratia Financiara si asta cere timp. Cand mai ai CO du-l din timp nu astepta sfarsitul lunii, acum depinde ce ai trecut in contractul de munca al tau sau ce scrie in cel colectiv de munca, asta numai daca are societatea...nu astepta sfarsitul lunii ca o contabila are nevoie de el inainte de efectuarea calculului salarial. Stai linistita ca daca nu dai de ei suni la ITM si se rezolva, e obligata sa -ti plateasca. Contabila, probabil, e invatata de patroana ce sa-ti spuna sau e plictisita de problemele societatii si de asta iti vorbeste asa, dar nu are nici-un drept sa o faca. Mai insista la patroana, Trimite si un sms sau un emaill ca sa ai dovada ca ai luat legatura cu firma dar nu i-ai putut contacta. Daca nu dai de ei trimite o copie a Co si o adresa prin posta prinvcare ii anunti ca nu pot fi contactati la sediul firmei, asta numai daca stii adresa sediului social, trimite cu confirmare de primire. Dar mai simplu trimite-i ei sms prin care o anunti ca nu o poti contacta si ca contabila a fost respingatoare si daca nu te contacteaza in scurt timp suni la ITM pt rezolvarea problemei.
Va pup pe toate!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!
mcoca spune:
Boti, da, da le stiu pe cele 2 seturi ale tale. Le-au luat din Carrefour, dar eu aici crede-ma nu am gasit cu maneca scurta
si asa ma enerveaza. Prin urmare i-am luat 6 cu maneca lunga :(. MAi caut ca daca o sa fie vre-o canicula se topeste fata de cald.
Al meu sotz, dupa ce i-am aratat achizitiile imi zice: "da tu ai uitat sa-i iei chiloti" pe un top super ingrijorat :)))).
Vicky
27+ si
Maya
Bebele casei