Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabriela82 spune:
Boti multumesc ptr optiunile prezentate, esti o dragutza
![]()
Vicky ce simpatic sotul tau :))
27
ioana spune:
Buna dimineata!
Astazi fac 26 de saptamani, au mai ramas cam 13, tinand cont ca sunt la a doua cezariana, deci va fi cu programare. Inca nu avem un nume stabilit, nici camera nu am amenajat-o, ma uit la voi cat sunteti de harnicute si incerc sa ma mobilizez. Am cumparat si eu ceva pentru fetita: un cos de bebelusi, din material texil, cu manere, numai bun de transportat in primele saptamani de viata.
Si eu abia mai rezist la servici, imi stapanesc cu greu iritabilitatea, dar nu am de ales, trebuie sa rezist pana la sfarsitul lui mai! Macar in ultima luna sa ma odihnesc si eu, avand in vedere ce va urma.
Va doresc toate cele bune si multa sanatate! Cu drag, Ioana.
Tecky spune:
Tiberica multumesc mult pt sfaturi!Am aflat ca patroana mea e plecata din Bucuresti si se intoarce sambata,si voi fii prezenta cu sotul meu sambata la prima ora la cealalta firma a ei sa avem o discutie fata in fata.Daca reactioneaza urat o sa apelam la ITM.
Tecky 26 sapt 
Didi81 spune:
Anca, vad ca ai intrebat de aparat de facut paine. Parintii mei si-au cumparat anul trecut unul din metro, dar o marca mai putin cunoscuta, nu stiu cum se cheama. E din ala mare, cu 2 palete, chiar iese o paine foarte mare si buna. A costat in jur de 150 ron; mai era unul Moulinex cam la aceiasi parametrii, care costa 300 ron, dar diferenta de pret e mai mult pentru nume, ca la performanta sunt la fel. Si parintii mei sunt foarte multumiti de el, de cand l-au luat nu au mai cumparat paine; se poate face si cozonac in el.
Ne-am cumpara si noi, dar cum stam la garsoniera nu mai avem loc si de asta, bucataria mea e deja plina de fel de fel de dispozitive
, si-asa mi-am facut damblaua cu un aparat de facut inghetata pe care de-abia am mai reusit sa il inghesui undeva.
Didi
25+ 
M&M spune:
Boti, da, am facut analizele; sunt ok toate. M-ai amuzat cu optiunile de scos bebe din spital!!!
Tiberica, sa iti traiasca nepotelul!!!
Vicky, poate a vrut sa faca o gluma sotul tau!!
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Didi81 spune:
Vad ca eu mereu sunt de-a-ndoaselea, cand voi sunteti somnoroase, eu sunt vioaie, acum ca va plangeti ca nu ati dormit azi-noapte, eu am dormit bustean si m-am sculat la 10 azi
. De vre-o luna, asa, nici nu ma mai trezesc noaptea sa ma duc la baie; eh.. se mai intampla totusi uneori sa ma trezesc (da nu ca sa ma duc la baie) si sa nu mai pot adormii.
Si totusi ma simt franta, parca nu am pic de energie; asi dormii non-stop. Nu isi mai revine odata vremea asta, sa fie cald si frumos? ![]()
Didi
25+ 
boticelina spune:
Didi ai aparat de facut inghetata?
de unde l-ai luat? vreau si ioooo... please da-mi si mie mai multe detalii.
Vicky
esti in eroare, alea sunt pentru 3 luni, tricou simplu, se baga peste cap, am mai luat alte seturi pt o luna, parte peste parte, pe roz, evident
, cu mineca lunga. V-am zis ca n-am aparat, dar intre timp zestrea gargaritzei creste ![]()
Acum ultima grija e rochita de botez, parca le terminasem pe toate, eram cu fata in brate si n-am cu ce-o imbraca la botez...
mama nebuna...
Chestia e ca eu imi doresc foarte mult pt botez o rochita roz de bumbac, brodata, nu se gaseste binenteles in magazine la noi asa ceva, dar am gasit una pe net, i-am scris doamnei de-o saptamana si nu-mi raspunde 
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
bobitamica spune:
Buna dimineata fetelor,
Boti...m-ai distrat cu scosul bebelusului din maternitate.
si eu cred ca o voi scoate tot in brate,in cazul in care o voi putea tine,pentru ca o sa am cezariana.Dar as vrea sa o pot tine in brate.
si exact ca tine ma gandeam sa o imbrac si eu....chiar citisem undeva ca bebelusii in primele zile de viata isi regleaza temperatura corpului si lor le este un pic frig,asa ca o sa ii pun si eu maneca lunga si o palariuta subtirica de vara depinde cum va fii vremea.
bobitamica
23+
-IRINA