Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice987 spune:

Poate cineva sa-mi raspunda?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Alice mie la 17 sapt dr mea mi-a facut eco 2D si mi-a zis ca voi avea un baietel si peste 2 sapt am fost la 4D la Iosup si mi-a zis ca 100% voi avea o fetita. 4D este cea mai buna ecografie pt ca se vad toate organele,se pot vedea eventualele malformatii.Se recomanda ca in sarcina sa se efectueze cam 2 ecografii 4D.Este adevarat ca costa 350 Ron dar merita toti banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Alice nu e nevoie de 3 sau 4D ca sa determine sexul, ala se vede pe 2-D la fel ca si toate organele si masuratorile, toate se fac pe 2-D. cele 3/4-D sunt de impresie artistica. sigur ca poti sa refuzi sa le faci ca sa nu mai platesti in plus, cred eu, depinde acum si de echografist.

27+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

tecky scuze ca te contrazic, ca nu am mania asta, acum am vazut ca ai raspuns si tu. dar sa stii ca chiar asa este, masuratorile toate se fac pe 2-D, si nu pe celelalte, care nu aduc in plus decit imaginea in relief. cred ca la voi diferenta de sex se explica mai curind prin cit de bun a fost un echografist fata de celalalt, probabil ca in initial Ralucuta avea cordonul printre picioruse

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice987 spune:

Multumesc mult,fetelor,probabil o sa fac si o ecografie mai performanta dar putin mai tarziu pentru ca acuma trec printr-o criza financiara.M-am programat prin telefon la ecografie,iar doamna m-a intrebat cate saptamani am,i-am raspuns si mi-a zis foarte clar ca mi se va fage o morfologie fetala si 4D.Nici n-am mai putut deschide gura,de asta intreb daca e obligatoriu.As putea sa o aman,la urma urmei e alegerea fiecarei viitoare mame ce vrea pentru copilul ei.Sa inteleg ca nu ma costa in plus daca vreau sa aflu si sexul,sa nu am vreun soc ca am auzit ca preturile la ecografii se cam maresc pe zi ce trece.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - da, sa stii ca asta e motivul principal pentru care eco 2D da erori. Ba e aparatul prea putin performant, ba nu stie nenea unde sa se uite (pe 2 D, fie-mea a fost baiat pana in luna a 8-a!), ori are cordonul intre picioruse...

FETELE _ BOTI sau care daduserati linkul ala cu masina de paine?? Unde e nene si cum o chema, ca am re-cautat-o si nu am gasit-o! Am vrut sa imi iau una acuma de pe Redoute, 43 de euro, dar facea paine de 500-750 de g, si m-am gandit ca e cam mica?? Daca nu am avut cu ce compara... PLS mai vreu o data legatura, ca eu nu am gasit, cu toate combinatiile de masina/aparat/cuptor de paine.... Ce am gast pe net costa peste 2 mil jumate, deci cam 65 de euro, cele mai ieftinute.

Am vrut sa iau si pernele alea cu esente; le-au scumpit de ieri si pana azi cu 5 euro bucata, dar motivul principal pentru care nu am luat inca a fost ca m-am gandit eu... oare granulele alea cat timp tin aroma? Asa ca am gandit sa le iau mai aproape de termen...
Oricum, mai e un model simplu, fara nici o aroma, si care era cam echivalentul a 80 de ron, fara de 120 din magazine de la noi.

SI CINE MAI INTREBA de pernita cu proptea?? DIDI cumva? Ori IRINA?? Dati de stire ca am gasit-o, dar nu pot pune link aici ca imi baga buburuza "reclama" ca e de la concurenta

Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

anka pai asta e, factorul uman e cel mai important

apropo de curatenie, eu as propune sa facem asa: fetele care nu am mai aparut deloc de peste 3 luni sa zicem, sa le postam pe o lista separata undeva mai jos cu litele mai mici, sa nu le gonim de tot ca nu se stie cind mai rasare vreuna...

mona pupici multi, nu trebuie sa ne explici cit de greu tre sa-ti fi fost sa stai in spital stiind-ul pe Cris acasa ca ne inchipuim. stringem pumnii tare sa fie totul bine, hai ca mai ai putin, fiecare zi cistigata e o victorie, pe la 35 de sapt o sa rasufli usurata ca de atunci e ok si daca se hotaraste bb sa vina mai grabit...

mada si tu racita?? ai grija de tine...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Biribu nu ma supar ca m-ai contrazis,eu am zis doar ce mi s-a intamplat mie.Un alt exemplu bun este cazul Monei in care dr ei ii facea 2 D si nu depista cauza sangerarii si cand a fost la 4 D la Iosup i-a descoperit ca are dezlipire de placenta.Acuma nici eu nu stiu sigur diferenta dintre 2 D si 4D.
Pupici la toate
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

salut, link rapid pentru Anka cu www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/5217/clatronic_bba_2605_aparat_de_facut_paine" target="_blank">masina de paine despre care "pot da relatii".

Fug la dus ca se opreste apa calda, I'll be back

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor cu pepenasi,

Raspund si eu dupa o pauza maricica....am fost in concediu de odihna 10 zile,timp in care am fost plecata din Bucuresti si nu am avut contact cu computerul...Ma simt foarte bine,foarte relaxata.

Am fost si noi la morfofetala de 23 sapt.....si toate sunt bune si frumoase...Irina a ramas tot Irina...si totul este bine.
Si aici voiam sa raspund si eu la intrebarea 2D versus 4D....eu consider ca depinde cine interpreteaza ecografia..eu am facut 2 D si 4D dar ambele la Iosup si de fiecare data mi-a spus ca e fetita....

Ankalaura...ai dreptate in legatura cu IR-urile..scad dupa 20 de saptamani.

Tiberica...imi pare rau sa aud ca sufera Alinuta...Alinuta,sa fii cuminte si sa tii un pic de regim pentru ca te vei reface foarte repede...si eu m-am operat de apendicita cand aveam 8 ani si am tinut regim iar dupa 2 saptamani mergeam deja la scoala. Te pup si ai grija de tine ...
Tiberica..o sa te mai sun de la serviciu sa te intreb cum a fost la Iosup...am citit eu peforum ca ai niste probleme,dar vreau sa te intreb ce ti-a spus el.

MikiCris...imi pare nespus de rau pentru Deliuta....dar cred ca numai singura va reusi sa treaca peste aceasta tragedie...poate va realiza ca impreuna cu tine trebuie sa fie puternica pentru bebelina mica.

Bujo...am vazut ca si tu ai avut probleme cu tusea...ma bucur sa aud ca esti mai bine acum si ca a mai trecut....

Tecky...imi pare rau ca ai probleme cu sefa ta...dar nu te necaji..o sa rezolvi intr-un fel pana la urma....ii face rau la BB daca te superi...

Mona....ma bucur mult ca ai scapat cat de cat si ca esti acasa cu baietelul tau. Ai grija de tine.

Boti.....te apreciez foarte tare...am citit ca ai avut probleme cu lichidul si ca acum situatia este sub control....Bravo tie!!!!!Felicitari!!!dar cred ca pentru puii nostri suntem in stare de orice...

Am vazut pozele voastre...sunteti foarte dragute..sper ca la viitoarea intalnire sa fiu in Bucuresti si sa vin sa va cunosc si eu...

In legatura cu programul redus de lucru....nu are importanta cat ai program redus..poti intra in concediu de maternitate cand doresti..important este sa poti merge la serviciu. Am o colega care a venit pana vineri la lucru si marti a nascut,si a avut program redus de 4 ore si nu de 6 ca noi. Eu am program de 6 ore si voi intra in prenatal la 1 iunie,iar in jur de 15 iulie cred ca voi naste pentru ca voi avea cezariana.

Va pup pe toate,
bobitamica 23+ - IRINA

Mergi la inceput