Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetele

Roxanica de data asta avem - suprainfectie in sfera ORL.
in traducere libera niste muci f f f grosi si colorati. din cauza lor si tuseste. acum parca nu mai sunt chiar asa grosi, adica am reusit sa o aspiram cat de cat bine.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

ref la ce mananca Adina;
in general stie ca una e mancarea ei si alta a noastra si nu comenteaza. se intampla sa vrea si din ce mancam noi si atunci daca pot ii dau (a se intelege ca daca vrea ceva ce e iute de exemplu nu o sa ii dau doar pt ca vrea si ea, insa am facut o data cartofi prajiti, cred ca fac o data pe an si a vrut si ea si i-am dat a mancat cativa si gata nu a mai vrut).
regulile nu sunt stricte - prefer sa manance in continuare mancarea ei dar nu o opresc sa guste si altele, cioco neagra ii mai dau cateodata, cam de 2-3 ori cate un sfert de patratel si apoi nu mai cere.
in schimb ii plac f mult floricelele. facute de mine simple fara nimic, ar manca cred f multe, dar imi e frica sa nu se inece ca oricat mesteca ea nu cred ca reuseste sa le mestece bine si asa ca am renuntat sa mai fac. asa ca atunci cand mai fac stau si ii aleg si ii dau doar partea alba fara cojita ce mai ramane.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata,somnoroase pasarele(mamici)
crykett e atat de scump puiul tau ce par are,ce ochi
dianarus totul e ok?
Fug afara pana nu incepe ploaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

eu nu sunt pentru FARA ZAHAR. la fel cum nu sunt nici pentru FARA SARE. o alimentatie trebuie sa fie echilibrata. si zaharul si sarea contin elemente necesare unei alimentatii sanatoase. da, zahar dublu rafinat e mai putin bun, mai ales in cantitati mari. dar nu te opreste nimeni sa folosesti zahar nerafinat. da, nu are ce cauta in alimentatia unui copil sub un an dar, mai incolo..nu cred ca e tocmai ok sa il interzici. pentru simplul fapt ca se poate produce un dezechilibru. iar cand corpul sau da de un gust nou, de un aliment care ii poate acoperi carentele, automat va cere in exces, pentru a ajunge la echilibru.
apoi, la varsta de 3-4 ani, sa zicem ,cand el va intra in contact cu produsele ce contin zahar, 'baza' va fi ciocolata, napolitanele..chestii daunatoare din puncte de vedere mult mai importante decat zaharul. insa daca ii ofer ceva dulce, facut in casa, o prajitura cu zahar brun, oua de tara, faina bio (si nu 10 linguri de zahar, ca in reteta x, ci 4-5, exact cum mi-ar placea si mie, sa nu mi se strepezeasca dintii cand o mananc..), ii asigur o alimentatie echilibrata, ii ofer si un gust placut, si nici nu risc ca atunci cand va descoperi dulcele din comert sa o ia razna. intr-un an planuiesc sa ii dau si ciocolata facuta in casa, din cacao bio, neiradiata, netratata cu pesticide si alte rahaturi, fara e-uri...
cred ca daca ii dai copilului posibilitatea sa aleaga, de la inceput, el va alege automat ce e mai bine pt el. si mai cred ca un organism sanatos, fara carente, va prefera mancarea sanatoasa. a, ca la o anumita varsta intervin si alti factori, si ca e cool sa mananci la mc, sau ca o bulimie nu e fun decat cu ciocolata asta e partea a doua. eu vorbesc acum de un copil care nu are inca gusturile viciate si nici nu are probleme de alta natura (este lipsit de afectiune, privat de ceva..)

Ce bine le zici tu, sunt de aceeasi parere cu tine, dar tu o spui mult mai elegant.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

diana rus ne gandim la voi

asiza faina neagra e mai satioasa si mai grea, deci creste mai putin. pt inceput poti face tot din faina alba cu doar 1/4-1/3 neagra. cat sa nu ti se pare ca ai stricat de tot reteta

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by desiree
editez : stiti reclama aia la finetti cand toata familia mananca finetti in fata bebelusului caruia i se scurg balele in pampers?"un motiv bun ca sa cresti mare"..mi se pare de-a dreptul sadica! saracutzul!

Reclama respectiva si mie mi s-a parut..... "cam mult".

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Hop si io cu ocazia ca strada unde-i banca e inchisa circulatiei...ergo nu-s prea multi clienti...ergo somez...ergo am timp de forum.
Am apucat sa mai citesc din urma:
Deci cu cei 2%. Anu' trecut am virat la o fundatie ecologista. Le-am semnat un tipizat si ei s-au ocupat de restul. Anul asta am vazut ca fundatia nu prea mai are activitate, tare cred ca presedintele si-a tras niste bani pentru un frumos Jeep...asa ca vreau sa-i redirectionez in alta parte, eventual la o fundatie pentru copii abandonati, daca o sa gasesc una sa-mi inspire incredere.
Din cate stiu, procedura e foarte simpla, se semneaza un tipizat, trebuie si fisa fiscala pentru anul anterior, angajatorul vireaza banii la buget, dar cei pentru care optezi sa-i primeasca ii trag direct din contul statului in baza documentelor semnate.
De regula cei pentru care optezi sa virezi cei 2 % se ocupa de toate formalitatile, noi doar semnam declaratia.
Revin!

Mergi la inceput

danutz eu am lucrat intr-o fundatie daca vrei te ajut eu cu nume de fundatii serioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumim de complimente

Chris,
noi am fost la zoo si ne-a placut la nebunie...,am prins o zi f calduroasa...,a fost delir...,am ramas placut surprinsa...
curand vom repeta experienta,asteptam sa fie tati liber...,chiar merita sa o duci pe pisi
Roxanica,
minunat David...,minunat...,da' zau ca si mie mi-e dor s-o vad pe mami lui
Carla
eu zic sa arunci olita cat colo si sa nu mai stresezi copilul curand...,de ce atata graba?,ascunde-o bine,sa uite de ea...si dupa cateva luni scoate-o de la naftalina...

Crinuta n-a vazut cioco la fata si nici n-o s-o vada prea curand...,noi mancam ,dar pe ascuns
cred ca-i mai usor de controlat situatia,acum...,cand inca sant exclusiv sub aripa noastra...,mai tarziu cand va intra in contact cu nspe copii care mananca cioco,n-am sa mai pot s-o tin deoparte...,este exact ca si cu intarcatul treptat...,daca-mi cere ii dau...,daca nu-mi cere eu nu-i ofer!
capsuni,kiwi nu i-am dat inca si sincer ma feresc...,n-a facut vreo alergie ,dar nu vreau sa risc...,in plus ma feresc cat pot de fructele importate...,asteptam sa le culegem pe cele crescute in curte la mama Vica...,la capsuni ma refer...,kiwi a uitat sa planteze

apropo de asta...,abia astept sa ajung la casa mea si sa-mi cumpar un mega frigider in care sa congelez pentru iarna tot ce este mai natural...,sa-mi fac camara in care sa depozitez zeci de borcane aratoase pline cu compoturi si dulceturi...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Raluca,
sanatate Adinutei

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput