Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, v-am citit, dar nu ma pot concentra. pe bune.

a fost o zi de tot rahatu:( groaznica. amplans d emi-au sarit camasile. era sa-l omor pe sacha cu mana mea:(

am iesit in statia de autobuz sa iau buzu ca mergeam "pe vedere" intr-un oras apropiat. eram cu caruciorul. m-am oprit in statie. am apasat frana. mi-am ridicat ochii spre orar. p-orma m-am cautat in geanta dupa tel mobil ca sa vad ora. si.... multumesc lui dumnezeu ca... intr-o fractiune de secunda caruciorul a alunecat in drum (statie pe sosea foarte circulata), a coborat in sosea si s-a rasturnat pe oparte, cu sacha evident in el:(( din fericire a trecut un arab pe bicicleta pe palga mine. ilm auzisem ca tipa "madam madam" dar nuc redeam ca cu mine vb. nu il incurcam pe pista de biciclete... ala saracu si-a trantit bicicleta si a sarit sa culeaga copilu din drum. nu va povestesc... in prima faza ma uitam la carutul din drum ca la un film la tv. p-orma l-am verificat daca mai e, daca mai sufla. si abia dupa vreo doua minute am inceput sa plang. dar plans... ca nu maia veam aer. o criza de isterie cred. l-am sunat pe domnul sot si n-am putut sa-i spun de plans ce aveam:(

gatta, tu ai avut un consmar, eu l-am trait pe viu pe altul:( sa ne fereasca bunul Dumnezeu!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ereena, mare jmekerie baiatul tau si ce plans civilizat are! Fetelor, mie nu imi merge sa pun filmulete... Voiam sa va pun unul cand viseaza ca suge... Sa spuneti si voi daca asa fac si bebeii vostri... Conrad tot timpul viseaza ca suge... Tsocaie asa cu limbuta si isi misca buzele. E frumos, da' mi-e sa nu aiba ceva...

gatta... ce naiba? Superstitii... Cred ca e ultimul lucru de care aveai nevoie... Si eu cred in pisica neagra inca, recunosc, dar visele chiar sunt o reflexie a subcontientului... Unde te-ai gandit tu mult la treaba ca nu e bine sa stea atata nebotezata... Si avea fata probleme in ziua aia... Nu mai gandi negativ, te rog eu! Si de ce zici ca nu o scoti pe Sara in spatii inchise? Nu vreau sa dau eu sfaturi in stanga si in dreapta, dar nu cred ca e bine sa o cocolosesti atata... E printre bebeii cei mai mari de aici... E sensibila, adevarat, dar trebuie sa lupti cumva in directia asta... Uite, chiar in seara asta vorbeam cu anandrei, pe la 20:40 si spunea ca sotul e afara cu ala mic... Mi s-a parut un pic frig... Pentru un bb... Dar daca el nu raceste, la urma urmei, e foarte bine! Cat despre spatiile inchise... Daca o sa o tii sub un clopot de cristal... Niciodata nu va face anticorpi.... Nu te supara pe mine, eu ma gandesc la Saratsel, nu vreau sa dau cu pietre-n tine...

Mitsu , stai linistita ca bebe C nu are nimic si nici nu cred ca viseaza...pur si simplu actioneaza inconstient "reflexul suptului" .Eu o am pe CD pe Sara in burtica la 34 de saptamani cand dadea din buzite de parca sugea.
Cat despre grija mea exagerata ...stiu , ai dreptate . Inainte sa raman gravida , ma minunam de o prietena de-a mea care avea bebe mic si mi se parea exagerat de grijulie ...stergea zilnic clantele cu spirt , stergea si pe jos cu spirt...nu ne-a lasat sa-i vedem copilul pana la botez , etc.
Vreau sa-ti zic ca acum o inteleg ...de cand s-a imbolnavit Sara si-am stat mult si bine sa-mi sparg creierii intrebandu-ma de unde a luat E-coli , am devenit si eu extrem de precauta. N-am mai scos-o decat in parc , am redus drastic vizitele , mi-am facut analize si mie si maica-mii , lui barbate-miu lui bunica-miu...adica toate persoanele cu care Sara vine in contact mai des.
Crede-ma , nu e usor sa stai 10 zile in spital si sa-l rogi pe Dumnezeu ca fetita ta sa se faca bine , sa treci prin clipe de iad cand doctorii nu-ti raspund la intrebarea "Se va face bine ? " , s-o auzi cum urla cate 3 sferturi de ora ca nu reusesc asistentele sa-i puna o branula ca i se sparg venele , s-o pazesti toata noaptea stand pe scaun sa nu se stranguleze cu furtunul de la perfuzie...de-aia sunt asa de precauta.
Nu ma supar pe tine , si eu as fi zis la fel ...insa , daca in urma escapadei prin BE , Sara s-ar imbolnavi , cred ca nu mi-as putea ierta imprudenta ...asa ca prefer sa suflu si in iaurt.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

pai am avut o zi relativ normala in care daria a mancat mai mult ca niciodata,a facut kk mai des ca niciodata.ea face odata max de 2 ori intr-o zi.azi nu a fost pamers schimbat in care sa nu faca kk.nu miroase,culoare si consistenta ca de obicei.
de o ora urla intr-una.eu la muls am scos 140 ml care i-a ras in 5 min,desi mancase la 6.nu am mai reusit sa scot nimic in plus,ea s-a pus pe urlete astfel incat am pus-o la san.ea nu mai tragea deloc la san dar azi plangand a supt cam 5 min,dupa care iar s-a pus pe urlete.am zis ca are o criza de colici desi i-am dat mai devreme espumisan.am pus-o pe burta-urla,pe spate-urla,in carut-urla,am dat drumu la uscatoru de par a tacut 5 min.precizez ca sunt singura acasa.
acum a adormit plangand in carut!!!
ce ma fac?ce o avea?io fi foame?nu s-a saturat cu lapticu meu?

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii

ESTI SIGURA CA NU DE FOAME URLA?
Sara urla la 20 min dupa masa pana m-am trezit eu sa i mai fac si sa-i dau si sa linistit si de atunci am crescut ratia

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cati este inca 1 aprilie deci poti sa-ti urez LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. eu cred ca te vor lasa in avion cu pompa de muls. bb al tau tot nu papa la san??

mitsu frumoasa paturica far ma asteptam la ceva mai mov ... cat deespre tocanit la bb .. si a mea face la fel, eu credeam ca nu o mufez bine dar am citit pe un site ca atunci cand ii vine prea mult laptic, tocai asa ca sa reduca din presiune. face asta tot timpul suptului sau doar primele minute???

angi si noi inebunim in casa din cauza vremii .. azi bitzi a facut scandal mostru si a stat mai mult in brate ..

geo sunt aici si mamici de decembrie. te asteptam cu drag. cat despre problemuta ta, imi pare rau dar chiar nu stiu. sper sa fie ceva izolat si bebelina sa fie bine.

stoisor ma bucur ca ai trecut cu bine de control! dar .. atentie .. fara tutunn, da!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

tara arde si baba se piaptana.am mai pus 5 poze!
oricum daria e in carut si se uita suparata la mine!

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
http://community.webshots.com/album/562962801DipsRS"poze Daria 2[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Doamne Miri ...sper ca Sasha e ok , ca n-a patit nimic...

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

proba pt semnatura

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, sunt inca sub soc... Doamne, ce zi de cosmar!!! Si eu am cazut de vreo 2 ori prin zapada cand eram insarcinata si chiar ma gandeam ce bafta am ca nu e bb in brate... Tragi o spaimaaa... mama mama!

gatta, uf m-ai intristat mult cu povestioarele din spital... Mica de ea, cat a suferit... Si eu spun cateodata ca cocolosit sau nu, rasfatat sau nu, pana la urma sa fie bine si sa creasca frumos... Ca e al meu si il iubesc oricum... Chit ca voi sta toata viata dupa cu.ruletsul lui gras...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

gata e bine acum.uitasem o paranteza

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

tara arde si baba se piaptana.am mai pus 5 poze!
oricum daria e in carut si se uita suparata la mine!

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
http://community.webshots.com/album/562962801DipsRS"poze Daria 2[/url]

vezi daca mai vrea papa pe bune,dar bravo ca pui poze ......inseamna ca iti revii sa o poti lua de la capat nu?
bravo

Angi scuze de intarziere .....votat pozele lui PUPI

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput