Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
gabrittza spune:
fetelor un bebe alimentat numai cu lapte matern si ceai anti colici fenicul+chimen de cate ori e normal sa faca kk intr-o zi???
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
gabrittza, eu stiu ca un bb alimentat exclusiv la san poa' sa faca kk si dupa fiecare masa, da' si o data la cateva zile... De la miri citire... Cata vreme nu miroase ingrozitor, sa iti rascoleasca stomacul si nu are mucus prin el... Cica e ok! Asa sa fie, ca bebe C. trage niste diarii... De fapt, el asa a facut dintotdeauna... In rest, e voios, are falcutele tari, deci e hidratat, roz in obraji, are apetit, somn pe spongi, e foarte activ,... Deci... Daca urla si mananca si nu doarme toata ziua in principiu bb e ok! Dar tie ce ti se pare ciudat?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20quote:
Originally posted by geo_ionita
Intru si postez un mesaj ca am nevoie de ajutor chiar daca fetita mea este nascuta in decembrie si noi postam la alt subiect...
Spuneti-mi ce sa fac...am observat pe pampersul fetitei mele niste firisoare mici, mici de sange, ca sa cand cineva ar tras 2-3 bastonase, din acelea de la gradinita (fac comparatia, ca sa va dati seama ca erau doar urme mici) si nu stiu ce sa fac...am intrebat dr pediatru si nu stie de la ce ar fi si sa ii fac o coprocultura...atataltceva nu mi-a spus...a mai patit cineva? ce ati facut? E GRAV? VA ROG SA IMI RASPUNDETI!!! Multumesc
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
in pampers cu cacutza sau cu pipi?!...eu citisem undeva ca la fetite e normal...e un fel de prima menstruatie...nu radeti asa am citit,da nu mai stiu unde...daca imi aduc aminte unde va spun
geo_ionita te invitam si aici,la clubul mamicilor si gravidutelor cu fetite biencute.Sigur daca vrei si tu,noi te primim cu drag...
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Bravo, LaLa, ramai pe baricade
![](pupic.gif)
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
miki_baby spune:
ALINA, DA IN ULTIMUL TIMP NU PREA MAI MANACA ASAS BINE...CAND O PUN LA SAN PARCA II DAU OTRAVA!! SI PLANGE..MAI ALES SEARA....E GRAV???
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
gabrittza spune:
pai am avut o zi relativ normala in care daria a mancat mai mult ca niciodata,a facut kk mai des ca niciodata.ea face odata max de 2 ori intr-o zi.azi nu a fost pamers schimbat in care sa nu faca kk.nu miroase,culoare si consistenta ca de obicei.
de o ora urla intr-una.eu la muls am scos 140 ml care i-a ras in 5 min,desi mancase la 6.nu am mai reusit sa scot nimic in plus,ea s-a pus pe urlete astfel incat am pus-o la san.ea nu mai tragea deloc la san dar azi plangand a supt cam 5 min,dupa care iar s-a pus pe urlete.am zis ca are o criza de colici desi i-am dat mai devreme espumisan.am pus-o pe burta-urla,pe spate-urla,in carut-urla,am dat drumu la uscatoru de par a tacut 5 min.precizez ca sunt singura acasa.
acum a adormit plangand in carut!!!
ce ma fac?ce o avea?io fi foame?nu s-a saturat cu lapticu meu?
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
miri_mik spune:
e facut specific pt sugari! deci sa caute gaviscon nourisson
quote:
Originally posted by kalosalina
Buna zuzici!
Miri am si eu o rugaminte: ma uitam pe un site din UK si am gasit prospectul de la Gaviscon, in care scrie ca nu este recomandat copiilor sub 2 ani. Scrie asa ceva si in prospectul tau?
Am descoperit ca cumnata unei prietene este in Londra si poate imi trimite ea niste sticlute de Gaviscon... Asta este site-ul: http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100001145.html
Nici n-am intrat bine si Daria a inceput sa planga...revin
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alinade printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Angelique, vazut poze noi de Pupishor. Imi place tare mult cea in care ridica manutele Dragul de el!
Eliza, nice Emma mica si grasa, imi plac genele ei si poza "somnoros"... E tare dulce, doarme numai in pozitii ciudate!
jelimoni, nu o sa refuze sanul chiar asa de repede... Conrad papa 3 zile pe saptamana 1, 2 sau chiar 3 mese din biberon, in functie de orarul meu... Cu toate astea, cand o vede pe tzitzi nu mai poate de fericire, se repede cu un zgomot d'ala de caine flamand, nu stiu cum sa il numesc... In schimb, s-a "prostit"... Si-a stricat stilul de supt... Nu prea mai stie sa suga, se aude mereu un tsocait zgomotos, indiferent de pozitie sau daca-l iau si il "mufez" la loc.
alinaatudor, asa zice si sora-mea cu rasfatul... Si eu mai am puseuri d'astea de duioshie cand adoarme el ofticat... Dupa ceva plans... Dar imi trec repede cand il vad ca se face un speculant... Dupa o zi de colici si stat in brate parca-l arde la el in cosulet... Atunci ma enervez...
ramonab, imi place tare poza "cu mami" - ce fatza patrata are bebe! Hihihi!
Ereena, mare jmekerie baiatul tau si ce plans civilizat are! Fetelor, mie nu imi merge sa pun filmulete... Voiam sa va pun unul cand viseaza ca suge... Sa spuneti si voi daca asa fac si bebeii vostri... Conrad tot timpul viseaza ca suge... Tsocaie asa cu limbuta si isi misca buzele. E frumos, da' mi-e sa nu aiba ceva...
gabrittza, am vazut poze, foarte frumoasa Daria si ce frumos o imbraci! De unde ai luat salopetica aia cu flori din utlimele pooze? Aveau si pentru baie' ? Ce de jucarele are si ce camera frumoasa si colorata!
irinouka, vad ca ti-a spus si miri de Stelatopia, ea e mai in tema, da-l cu toata gama daca e verificata treaba! Spor la scapat de bubite! Ce se mai roaga soacra si nora (Shose si Pipe')
miri, la multe saptamani, luni si ani bomfleiului! Iarta-l, ca e ziua lui si e si el mic! Pai tot pe 11 facem si noi, aici, "claca" O sa avem ce povesti in ziua aia!
gatta... ce naiba? Superstitii... Cred ca e ultimul lucru de care aveai nevoie... Si eu cred in pisica neagra inca, recunosc, dar visele chiar sunt o reflexie a subcontientului... Unde te-ai gandit tu mult la treaba ca nu e bine sa stea atata nebotezata... Si avea fata probleme in ziua aia... Nu mai gandi negativ, te rog eu! Si de ce zici ca nu o scoti pe Sara in spatii inchise? Nu vreau sa dau eu sfaturi in stanga si in dreapta, dar nu cred ca e bine sa o cocolosesti atata... E printre bebeii cei mai mari de aici... E sensibila, adevarat, dar trebuie sa lupti cumva in directia asta... Uite, chiar in seara asta vorbeam cu anandrei, pe la 20:40 si spunea ca sotul e afara cu ala mic... Mi s-a parut un pic frig... Pentru un bb... Dar daca el nu raceste, la urma urmei, e foarte bine! Cat despre spatiile inchise... Daca o sa o tii sub un clopot de cristal... Niciodata nu va face anticorpi.... Nu te supara pe mine, eu ma gandesc la Saratsel, nu vreau sa dau cu pietre-n tine...
laura_dimitris, nu vreau sa te sperii, dar: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73000 - in primul post se vb de Elidel...
ceska, io chiar voiam sa intreb ce e cu voi... Intri tot mai rar.
LaLa, aici suntem! Am vazut pozeeee!!! Foarte frumoasa Bibiiii!!! Chiar ca e grasuna tare, cum ati reusit? Are niste copaaaaneeelee...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
gabrittza spune:
mitshule salopetica e de la piciul si am primit-o.camera e de fapt a noastra(a mea mai bine zis ca sotu nu doarme cu mine) si ala e coltisorul ei.ce nu se vede e un sifonier si un dulap pline cu maimutoi de plus care ii apartin mamei ei!adica sunt maimutoii mei dar ii imprumut si dariei cativa,nu pe toti.chiar o sa ii pozez sa ii vedeti si voi.am un dinozaur maaare!
da imi spuneti si mie ca a avut daria mea?
gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
miki finlanda..nu te ingrijora..eu intrebasem strict pe geo...
daca bebe urla de nu stii ce sa ii faci..si nu vrea sa manance deloc..adik..deloc deloc..si apoi gasesti sange in caca ...e de mers la spital..caci e posibil sa aiba invaginatie intestinala..dar asta nu ..se pune daca bebe urla in fiecare seara..sau daca..nu prea mananca..dar mananca de fapt..la invaginatie urla tare tare..si nu mananca deloc...
daca episodul cu sange a fost unic..e posibil sa fie numai usor iritat rectul..probabil de la vreo sfortare de partz..ceva...nu te speria...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
gabritzza..si nnoi am patit ieri asa..a mancat mult..si binenteles ca a facut kaka de zicei ca..se micsoreaza de la atata kka...de fiecare data ii ajungea pana la gat..si trebuia sa ii fac dush..sunt zile si zile..mai ales cand ii doare burtica..e ca un cerc vicios..sug si fac caca..ii doare burtica..si iar sug pentru ca suptul nii alina..dar de fapt..laptele el provoaa mai multa durere de burtica..
nu te ingrijora...trece ziua asta..maine va fi mai bine..eu asa imi zic mereu
Mitsule..si pe mine ma apuca pandaliile...dcand pitik nu doarme..asta e buba mea..somnul nopatea...adik..ziua..o tin in brate, ma joc cu ea..nu ma deranjeaza ca se rasfata..dar sa doarma nene noaptea..ceea ce se intampla..dar mai avem si nopti ca cea de ieri..cand zic ca renunt..si plec pe campii..asa ca ..stiu un lucru..eu nu pot sa fac dresaj..adik,,,nu mai pot..ca ce am facut nu a dat raode..si imi dau seama ca fiecare bebe e diferit..si creste in medii diferite..si nu pot sa stau in aceeasi camera cu ea non stop si sa o ignor..numai sa nu se rasfete..asa ca..asta e..ce simt eu...
PS...la-m trimis pe mirciulica sa ia vin..imi bag picioru..beau un pahar..muream de pofta..biine...si eu sunt in clubul fan cioco..uneori simt ca intru in sevraj daca nu mananc...dar nu mananc..ptca ii afce rau bebelinei..si apoi..iar o vad cum se chinuie...dar aseara am comis o nedreptate..am mancat o amanina de la tip top....yamiiii
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste