Timisoara, Impreuna...la party pentru Emma (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Unflata asta a mea vad ca pe zi nu tuseste,numa noaptea o apuca pe la 2-3 cand mis si mie ingerasii prin capatzana si as visa si io.....eeee nu,ea atunci incepe cu tusea poate isi revine,ca bagaram tratament,mai fructe,mai o vitamina C....
Azi m-or capiat de cap si Maya si Alexia,mama era numa o apa cat alerga ba dupa una ba dupa alta,shalilii mele is intr-o durere una'ntruna,ca eram cand cu una cand cu alta calare in spinarea mea.....Alexia e grea ca bolovanu' si Maya parca e frunzica......

Merg sa ma pun in macar pana isi bea ea sticlutza de ceiuc

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Bey Laurelule dar nu zici ce a facut sorela ta ??? Pai are permis ori ba??

Mergi la inceput

Scuze ,scuze ...acum vad ca a luat ...FELICITARI..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ana super si pozele tale ,distractie pe cinste, bravo!
Laurel felicitari ptr viitoarea Schumacher-ita ai fost Super Nanny azi,eu am trecut deja la oale,dupa ce am gatat cu curatenia ca asta e nr.1 la mine la cerebel,am facut deja pogacele cu jumere am cumparat in ro jumere,ca acolo nu am reusit sa manc de atata umblatura pe capul meu.
Mariaa dddaaaaa,ai citit bine si mai sunt si alte progrese sau reveniri dar nu le zic .
Aida revenire placuta si usoara,somn usor la noapte petrecaretelor .
D-na Scama(oare cine se simte) la mine in casa e luna si bec iarasi ca la tine .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by claudia74

..........ai citit bine si mai sunt si alte progrese sau reveniri dar nu le zic .

Da Claudelu' nota 10 pentru hasbant,las ca stim noi si de celelalte progrese Helmut,io venit mincea la cap cat fuseshi plecata,cred ca ii fu frica,ca nu te mai intorci si si-a propus sa devina un suuuuper

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

D-na Scama(oare cine se simte) la mine in casa e luna si bec iarasi ca la tine .

Ma simt eu cum sa nu ma simt dar la mine azi nu-i chiar curat ,sunt obosita si fara chef .Dar de saptamana viitoare intru in curatenie generala
Te pup si eu si imi este dor de tine.Sa o saluti pe Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

'mnasearaaa

inca ma tine cafeaua de ieri
simo sa-ti traiasca...sa mai dai ca-i belea.

laurica sa-ti traiasca soferita.

restu? doris? cum e buni? cum e ines?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nu stiu nici cum ma cheama cu buletinu in fata...

Noroc cu cafeu lu Maria, sa mor daca am baut asa cafea vreodata, tzapana de tzapana...
Maria, dai si la pachet, cate 100 de grame? pt nopti grele?

Ines, a avut febra numai azi noapte, azi asa, subfebrila, putin nas infundat, putin tuse, in schimb Buni e f. rau.
Venit Muscoi , consultat, aproape o ora, si pe Buni si pe Ines, dat tratament, miercuri vine la control.
Deocamdata Ines e fara antibiotic, sa vedem pana miercuri daca apr schimbari.
Sa o punem si pe Buni pe picioare...
Eu zob, praf si pulbere...da ma refac instant daca ma mai uit o data la poze, sunt o incantare pentru suflet si ochi...

Laurelu, treci la raport, inca unu detaliat...referitor la sala, condus, tot ce stii...

Fug la dus, bag ceva la matze, si revin...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, am o nedumerire...poate inca sunteti obosite, cand va reveniti, poate aveti idei...

Unde se vor centraliza toate pozele?
Unde vor ramane, toate la gramada?
Pentru ca vreau sa pun un link , pe prima noastra pagina, sa ramana...
Asa, pe la fiecare, e complicat...
Cine are spatiu si le poate gazdui pe toate, cumulate?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

haloooo? pai nu le pun pe dc.timisoara? acolo unde avem spatiu?
ce spatiu mai vrei?
simoooooo....pune mama de cafea

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput