Timisoara, Impreuna...la party pentru Emma (94)
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Mariaaaaaaaaaaa, o cafea, din aia de trezit mintile si spiritele...te rog...
Andule, acu mi-a picat fisa de telefon, tingggggg....
E ok, asa cum zici...
Punem si un text frumos acolo?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
luati de aici, gagix
si fiti in stand by! 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
Ajutoooooor!
Vreau si eu lista cu poze de la concurs ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aidule, iaca...lista cu pozele noastre din concurs
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
multumim , Aidule...votul asta inseamna mult pentru noi toate...
POZE CU NOI
Lormi spune:
Salutare gagix !
Vizionat poze de la party,...ce pot sa spun decat...superbe,minunate,expresive,gingase...ca si copilasii vostri,ca si voi....fara cuvinte si Mariaa... o adevarata DOAMNA
.
Laura felicitari Alinei pentru carnet !
Ma duc sa ma bag la
ca acu' seara la 21:00 am venit de la lucru,am avut ceva treaba si am ramas peste program ,si dimineata o iau de la capat.V-am pupat dulce pe toate si inca un
pentru toti piticii !
Album Lormi
Mariaa spune:
pardon, mai doamna!

...nu mai stati in stand by. milioane de scuze. azi nu ma asculta nimeni, nici compu'.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Ia uite cum rezista petrecaretele la ceas tarziu de noapte![]()
Claudia, sa-i tina Dumnezeu naravu!
Laura, felicitari pentru sorelina soferita 
Eu sunt la a doua tura de vizionat poze
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Mariuca, saraca dupa 2 ore de munca , nu reuseste sa puna pozele...of, of, mai, mai...
Io-s inca in asteptare, mai are efect cafeaua ta...
Pana una alta, pentru Silvana, si pentru toate, inca o tura de POZE
POZE CU NOI