Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

acum am alte intrebari existentiale, daca aveti amabilitatea sa-mi raspundeti
in primul rand unde este Delphinas? sper sa fie bine si sa ne dea vesti bune. La fel si Eva, eram obisnuita cu ele pe forum si acum mi se pare ca nu-i totul in regula.Sper sa intre ambele cat mai repede.
2. Daca am depasit pragul critic de 8-9 sapt, se mai poate intampla ceva rau( oprire din evolutie, avort spontan etc.)?
3.rezultatul de lysteria este ok, dar oare o fi in regula ca beau asa mult lapte?
4. ptr ca beau multe lichide 4l pe zi(iar inainte daca ajugeam la jumatate de litru, cu cafea cu tot) nu-mi suprasolicit rinichii? bine ca si la baie ma duc foarte des, dar totusi....
5. ptr o migrena sicaitoare, tratata pana acum cu indiferenta, pot lua un antinevralgic sau macar jumatate? din proprie exp. stiu ca nu-mi trece cu altceva......
si lista poate continua, dar nu vreau sa abuzez de rabdarea voastra

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

felicic eu nu am mai vazut pe oanasm de mult. stiti voi ceva de ea ?
cu lichidele eu nu cred ca e problema atata timp cat te duci la baie si elimini toxinele. cred...
eu pt durere de cap am luat un paracetamol ca asa am primit voie de la dr si pana acum a functionat
mai mult nu pot sa te ajut

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

oanasm, din cate am mai vb eu cu ea sapt trecuta, e foarte ocupata la serv. Si mai intra pe la mamici de iulie august ca ea naste in august.

Pt Delphinash ma rog si eu sa fie totul bine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Felicic, este f. bine ca bei multa apa, te hidratezi si asta e important. In primele saptamani de sarcina si eu am baut multa apa, insa acum nu stiu dc. depasesc 1litru/zi. Oricum, este un progres, avand in vedere ca inainte de sarcina puteam supravietui cu o cafea/zi.
Chiar, Delphinas si Eva au disparut azi... sper sa fie totul ok si sa fie doar ocupate.
Apropos, Eva m-a insirat in alegerea numelui in cazul in care bb va fi fetita. Am decis:Eva+un nume de sfant

Andreea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Eva eu am facut eco morfologica de trimestrul I la Sanador cu o doctorita Nedelcu parca si mi-a placut foarte mult, era foarte draguta si profi. Bafta la ridicarea interpretarii la bitest, din pacate nu te pot ajuta, eu nu am facut decat TT si nu am rezultatul, stiu doar ca e ok ca altfel ma sunau.
Felicic si eu ma intrebam de Delphinas si oanasm, sper ca sunt bine. 2. Din pacate riscuri sunt in sarcina pana la sfarsit, cel mai important e sa ai grija de tine, sa mergi la controale regulate si mai ales sa nu te gandesti la asta, parerea mea. 3. Parca am citit undeva ca laptele in exces nu ar fi prea bun, dar cred ca de la 1l in sus pe zi era vorba..mai caut si iti raspund daca gasesc.
4. sincer nu stiu cu lichidele, stiu ca min e 2l pe zi dar si 4l parca e cam mult..mai bine intreaba doctorul. 5. mie medicul nu mi-a dat voie decat paracetamol, citeste si tu prospectul la antinevralgic si vezi care sunt riscurile..jumatate de pastila nu cred ca poate face rau dar daca te ia din nou?
Cine mai merge la eco zilele astea, sa mai aflam si noi cu ce carucioare ne mandrim?

16+

Poze

Mergi la inceput

Io merg maine la eco si sper sa ramana definitiva culoarea caruciorului Ca la noi deja este Denisa noastra si ar fi un soc sa se transforme in Denis.

Apa eu beau in disperare de cand sunt . Parca as bea non-stop, de unde inainte de abia ma atingeam de ea. Dar nu mi-am impus, pur si simplu simt nevoia. Apa nu cred ca face nici un rau.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mercic!
freshanana: da, oanasm zicea ceva de niste audituri si sunt crancene.Oricum vroiam sa stiu daca mai merge la bazin,as fi vrut si eu un pic de balaceala, dar dr. mi-a zis NU la orice efort, sa nu ma pocneasca vreo sangerare de la placenta vascularizata.Am cateva prietene care merg la Majestic, la gimnastica subacvatica, si mi-au spus ca sunt si cateva
andreutac: frumos nume si inspirat pentru o fetita! mie mi-e teama sa n-o dau in extrema cealalta cu lichidele, oricum nu mi se umfla mainile si picioarele, deci nu retin apa in corp.

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

felicic multumesc de invitatie, iti dai seama ca o sa o onorez
am citit ca odata ajuns in s10 scade riscul de pierdere de sarcina cam cu 85-90%, asa ca poti sa lasi paranoia de-o parte. Cat despre migrena medicul meu mi-a zis ca paracetamol sau algocalmin... despre antinevralgic nu prea stiu ce sa zic...
Delphinas zicea ca se duce la spital pentru perfuzii si control... si n-a mai aparut. Sper sa ne dea de veste cat mai curand.

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

july si toate fetele. Eu nu as risca cu algocalminul. El face rau si la persoanele care nu sunt gravide. Romania este singura tara unde acest medicament nu este interzis. In rest peste tot a fost interzis de ani buni. Asa ca cel mai bine bazati-va pe paracetamol. Si mai intrebati si medicul pentru ca eu stiu ca mai sunt medicamente care se pot lua.
Voi cauta acel articol despre algocalmin si va voi da linkul. Eu eram cel mai mare fan al lui insa m-am cam speriat de cand am citit.

Cred ca trebuie sa va fac si capitol nou ca vad ca nu se baga nimeni altcineva.

POZNICI CU NOI
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mai, eu n-am avut niciodata treaba prea mare cu paracetamolul. Cred ca stiu si eu articolul de care vorbesti, monic. Iar de cand sunt insarcinata, slava domnului, n-am avut nici o durere de cap. Insa am zis si eu ce au declarat mai multi medici: paracetamolul si algocalminul.
In afara de orice, algocalminul clar nu e bun deloc pentru ficat, asa ca personal nu l-am folosit niciodata.

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput