Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 20
mishi spune:
neata, mai apuc si eu sa va mai tin la curent. am asa putin timp liber. vedeti voi dupa ce nasteti!
am fost si eu ieri la control, bebe e bine-merci, in treaba lui. n-a vrut sub nici o forma sa stea cu sexu' la vedere! in rest, e bine dezvoltat, eu am luat doar 2,5 kg, toate bune si frumoase. peste 2 sapt am programare la sanador pt morfologica si poate aflu mai multe atunci. am facut si eu TT si iau rezultatul la controlul urmator.
i-am zis dr despre momentele mele de ameteala, cand vad negru si nu mai pot sa respir si, uneori, ma doare capul asa tare ca mi se infunda urechile si mi-a zis ca se produce o hipotensiune datorata lipsei cafelei, moment in care i-am zis ca n-am renuntat definitiv la ea, doar am injumatatit-o, sau hidratarii prea slabe, ceea ce este foarte adevarat. la prima sarcina imi impuneam sa beau cel putin 2l de apa pe zi dar acum, mi-e groaza sa fac 100 de drumuri la baie, asa beau doar de sete, ceea ce este prea putin. mi-a explicat ea tot mecanismul cu apa si irigarea celor mai importante organe din corp, etc, etc, o intreaga polologhie care m-a pus pe ganduri, drept urmare, beau apa cu forta si consum un sul de hartie pe zi. oriunde ma duc, caut toaleta cu privirea iar noaptea dorm pe wc.
ei bine, cam atat. legat de guma de mestecat....fiti serioase, nu mai ascultati toate prostiile. singurul lucru care ar putea dauna e aciditatea crescuta din stomac de la atata mestecat, dar daca sunteti obijnuite cu asta...spor la mestecat!
15+ si superfericita mamica a lui
Mihnea - 1 an si 8 luni
alinushca spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Intrebare: exista vreo contraindicatie la guma de mestecat? Nu-s neaparat addicted, dar m-am lasat de cand sunt insarcinata. Acum as avea chef din cand in cand, mai ales ca am gusturi ciudate uneori... de la sarcina.
_
Our future determines our past
Fasolicade S18+
Cam toata guma de mestecat contine diverse substante cum e si Aspartamul despre care se stie ca sunt cancerigene. Se spune ca numai peste niste doze anume sunt cancerigene, dar eu nu as mesteca guma mai mult de ... eu stiu... o data pe sapta-luna.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
andreutac spune:
A facut cineva Dry test la Medsana? Daca da, imi puteti spune in cat timp se elibereaza rezultatele? Eu stiam de 1 sapt si cand am sunat mi-au spus 2-3 saptamani.
Andreea
13+
JulyMorning spune:
Andreea eu am facut dry test la medsana si tot asa m-au anuntat ca in 2 sapt am rezultatul. L-am avut cam in 8 zile.
Multumesc fetelor de raspunsurile referitoare la guma de mestecat. O sa mestec cu moderatie ![]()
felicic ce bine de tine ca ai sursa de aprovizionare !! Deci te muti din cartier?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Felicic, eu deja simt mare nevoie de haine de gravi. Nu suport sa ma stranga fie si putin hainele. Problema e ca nu stiu unde sa gasesc ceva pe care sa-l pot purta de acum... si ce anume sa imi iau... fusta... pantalon ? Am vazut ca ar fi in Cocor ceva haine de gravi. O sa merg Sambata sa ma uit pe acolo. Despre haine de bebe nu ma pricep chiar deloc.... poate o sa bag nasu pe la expozitie sa ma obisnuiesc cu ce am de cumparathttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=110+
alinushca: cum am biroul pe langa Cocor, bineinteles ca am bagat nasu" la Serena, etaj 2. La capitolul bluze stau prost, nu am vazut decat carpite inflorate. (vb de majoritate), iar la capitolul pantaloni am vazut ceva 3/4 pe negru si bej, din doc, si cu banda medie, nici pre lata, nici prea ingusta.Acum depinde si de stilul de imbracat: eu am cate o luna in care ma imbrac sport(la fox in unirii gasesti pantaloni cu talie joasa, cu multe buzunare si cu elastic lat, ca si cum ti se vede elasticul de la boxeri, care sunt foarte haiosi si de buna calitate) sau urmatoarea luna zici ca sunt madam Onassis sau Carla Bruni(rochite, sarafane etc). Si pentru asta mi-am luat o rochita de la flo si jo din unirii din tricot(se intinde de minune peste burtica) pe care o port cu balerini si colanti trei sferturi
Daca ajungi in zona, mai este un magazin la Sf.Gheorghe de haine pentru
si acolo vazusem ceva pantaloni si sarafane dragute, de stofa. Oricum nu au scos colectia de vara, iar mag.Cocor intra in renovare, maj. se muta in Mag.Victoria(inclusiv serena)Cu bluzele de gravidute suntem in trend, astea se poarta si am vazut o gramada de bluze frumoase la mag. obisnuite.hai ca m-am intins cat foamea mea!

10+
aluna
foto
preety spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu o mica intrebare... desi nu am mai intrat de mult!!!
Cum pot rezolva problema cu balonarea? sunt balonata aproape trei sferturi de zi... dimineata plec de acasa fara burta... si seara ma intorc cu un balon!!!
Ce-i de facut???
Va
pe toate.
bebe de 10+
felicic76 spune:
felicic ce bine de tine ca ai sursa de aprovizionare !! Deci te muti din cartier?
july: ma mut fix pe partea cealalta a parcului, la Oraselul copiilor, daca stai pe platou la Polivalenta vezi blocul meu, este un imobil micut si cochet, de 4 etaje si 17 apartamente, lipit de parc. Deci nu plec din zona si sigur ne vedem.Iar cu hainutele de copii, daca ramanem vecine, vedem cum o rezolvam, ptr ca atunci cand am avut nevoie de hainute ptr. nepotele si botez, mi se aducea valiza si imi opream ce vroiam, restul trimiteam inapoi. Asa ca pot comanda dublu, vii in vizita la mine cu printesa si iti alegi ce vrei.
10+
aluna
foto
monica_dicut spune:
Fetele care ati facut TT, trebuie sa mergi nemancat, la prima ora a diminetii?
Miruna, cand ai tu timp, poate imi poti explica si mie cum sa ajung la Emil Irza, o sa ma duc vineri. Mercic
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
freshanana spune:
preety asa pateam si eu in primele 3 luni
acum nu mi se mai intampla
poate are legatura cu sarcina
mananci iaurt sau sana ? ca eu de la astea ma balonez in general. daca trebuie lactate bea lapte
sau eu stiu, fiecare se poate balona de la altceva
17+ 
puiutz
pui