Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Io stiam ca e la sfarsitu' lu' aprilie 

Io m-am ramolit si mai rau.
Bine ca mi-ai deschis ochii...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
JulyMorning spune:
Intrebare: exista vreo contraindicatie la guma de mestecat? Nu-s neaparat addicted, dar m-am lasat de cand sunt insarcinata. Acum as avea chef din cand in cand, mai ales ca am gusturi ciudate uneori... de la sarcina.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
Muuh spune:
Eva nu stiu ce sa zic. In general vin cu interpretari dar te lamureste doctorul tau.
July Babyexpo pe 10-13 aprilie la sala Polivalenta.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
JulyMorning spune:
andreea da, ne urmareste acelasi :) Insa eco de care zic eu, la care mi-a depistat lobul respectiv n-a fost facuta de el. Se stricase ecograful si erau anulate programarile, asa ca fiind vorba de un control de rutina, nu vreo morfofetala sau altceva, medicul meu m-a trimis la altcineva. Dar vad ca intr-adevar, e altceva ce zici tu. Si eu sper sa te lamureasca medicul tau mai bine si daca Herghe zice ca nu e foarte periculos si eu l-as crede. Succes azi!
_
Fasolica
de S18+
laureta spune:
quote:
Originally posted by beatrice001
fetelor am dat peste alta belea acum
nepoata mea a facut scarlatina .....iar acum 4 zile a fost pe la mine si mi-e tare frica sa nu fi luat de la ea . STie cineva cum se ia scarlatina si ce complicatii sunt in sarcina?15+
un greieras mic
Beatrice, fugi si fa un exudat pt linistea ta. Nu te ingrijora la scarlatin problema ar fi febra, nu da malformatii la bebe.
Pt scartina nu exista vaccin si este o boala pe care o faci de mai multe ori, nu prinzi imunitate.
Si oricum nu se face vaccin in sarcina.
Tin pumni sa iasa exudatul negativ

Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
laureta spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Intrebare: exista vreo contraindicatie la guma de mestecat? Nu-s neaparat addicted, dar m-am lasat de cand sunt insarcinata. Acum as avea chef din cand in cand, mai ales ca am gusturi ciudate uneori... de la sarcina.
_
Fasolicade S18+
July io mai molfai guma din aia noua de la orbit
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
denisa.g spune:
Buna fetele!!
Freshanna, multumesc frumos pentru lamuriri. Multa snaatate si tie si succes la analize ! O sa sun azi la Provita!
Andreutac, felicitari pentru bebe. Mult succes cu problema ta. Din pacate nu stiu raspunsul dar iti doresc must succes si multa sanatate.
Eu am renuntat la guma de mestecat ( mai ales din cauza sangerarilor care la mine sunt f..f frecvente -la gingii) si am inlocuit cu dropsuri orbit.
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
felicic76 spune:
NEATA BURTICUTE!
eva: sper sa primesti interpretarea mai repede si sa te linisteti pe deplin!Oricum., sunt sigura ca va fi bine!

alinushca: eu fac bine, sunt intre mutat cu casa si bilanturi la serv., reusesc seara sa va citesc. nu prea apuc sa scriu.Am facut o pasiune pentru lapte, beau seara cate 2l,(si ziua 1l) nu stiu daca este bine si imi place doar Mili, inainte nu toleram deloc laptele. Acum ma gandesc c ca as putea face schimb, il dau pe fox si vreau o vaca, pe balcon in locul lui
!
In continuare, nu am simptome de sarcina, uit ca sunt
, parca se cunoste ceva la burtica! Am slabit juma' de kil fata de acum o luna!
july: [/font=Georgia]pe la targuri nu o sa ne vedem, mai degraba in parc! Am o clienta(prietena si ruda prin alianta) importatoare de hainute pentru copii de la 0-3 ani, asa ca la mine problema este rezolvata cu tot ceea ce tine de copil. Imi aduce inclusiv carucior, scaunel de masina etc,Ramane doar ca Vasilica sa se nasca sanatos, ca va avea tot ce-i trebuie ptr. urmatorii 3 ani!
Haine de gravi am primit deja o gramada de la o cumnata care a fost la Paris(jumate cadou, jumate le-am platit) si mai astept un colet de la sora mea din Spania .
10+
aluna
foto
alinushca spune:
Felicic, eu deja simt mare nevoie de haine de gravi. Nu suport sa ma stranga fie si putin hainele. Problema e ca nu stiu unde sa gasesc ceva pe care sa-l pot purta de acum... si ce anume sa imi iau... fusta... pantalon ? Am vazut ca ar fi in Cocor ceva haine de gravi. O sa merg Sambata sa ma uit pe acolo. Despre haine de bebe nu ma pricep chiar deloc.... poate o sa bag nasu pe la expozitie sa ma obisnuiesc cu ce am de cumparat ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
Piersicutza spune:
Salut Burticutze
Ati vorbit zilele trecute despre dormitul pe partea stanga.
Eu cum in mod normal dorm doar pe partea dreapta, m-am apucat de studiat sa vad de ce si intr-adevar se recomanda in timpul sarcinii dormitul pe partea stanga. Am incercat dar nu mi-a fost usor, parca ma tragea burta intr-o parte
.
Am mai citit ca e bine sa pui o perna intre genunchi ca sa nu-ti amorteasca picioarele si de cand am incercat asa cu perna, e mult mai bine.
Acum pot dormi si pe partea stanga, deci se pare ca e chestie de obisnuinta, eu eram tare speriata ca nu voi putea trece de pe dreapta pe stanga.
pupici
la toate si multumesc mult de sfaturi
12+
Piersicutza