Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 18
freshanana spune:
alinushca pai daca nici la micul dejun nu avem voie sa mancam orice...
eu sunt la regim impus de dr de 2 zile pt ca am luat 10 kg prea rapid. asadar fara paine, fara dulciuri si fara fainoase. si incerc sa supravietuiesc.
fara fainoase e cel mai greu, ca dulciurile si painea nu sunt printre preferatele mele
17+ 
puiutz
pui
alinushca spune:
quote:
Originally posted by freshanana
alinushca pai daca nici la micul dejun nu avem voie sa mancam orice...
eu sunt la regim impus de dr de 2 zile pt ca am luat 10 kg prea rapid. asadar fara paine, fara dulciuri si fara fainoase. si incerc sa supravietuiesc.
fara fainoase e cel mai greu, ca dulciurile si painea nu sunt printre preferatele mele17+
puiutz
pui
Hmm... pe mine nu ma canatareste nici unul din doctorii la care merg. Iar cantarul meu de acasa nu stiu daca e bun. Si conteaza mereu ora la care ma cantaresc, ca daca te cataresti dimineata pe burta goala si ne-bauta 5 kile de apa e o chestie, daca te cantaresti dupa ce a inceput ziua e alta chestie. Nu ma temeam deloc de greutate pana ieri. Ca nu m-am ingrasat de cand am ramas. Dar cand am vazut ce pofta de mancare mi-a venit si ce mai poftesc la mancarea tuturor... si cum mi-am luat ieri 2 prajituri?? Uf!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
andreutac spune:
Neata!
N-am mai intrat de cateva saptamani din lipsa de timp si inspiratie, insa cu cititul stau destul de bine, cred ca am recuperat totul
.
M-am bucurat alaturi de voi la aflarea vestilor bune si de asemenea m-am intristat cand am aflat vestile triste. Sper ca de acum inainte sa nu avem parte decat de vesti excelente!
Despre mine ce sa spun... am fost ieri la eco si se pare ca bb este f bine dezvoltat, chiar cu 2 zile mai mare decat varsta indicata de UM, pliul nucal este OK (1mm), dar bb are o personalitate puternica (banuim cu cine seamana)si nu a vrut sa ne arate dc este baietel sau fetita. Totusi dl. dr. a zis ca probabil este fetita. Asteptam cu interes urmatoarea ecografie, poate totusi ii creste ceva, sa-l faca fericit pe tati!! Glumesc, tati este oricum fericit si putin "ingrijorat" ca va avea 2 gogosele.

As vrea totusi sa ma sfatuiesc cu voi referitor la un aspect medical aparut la eco. Dl dr. mi-a zis de existenta unei bride amniotice, care este localizata in regiunea distala a cavitatii uterine. Am intrebat despre ce e vb si mi-a explicat ca nu e nimic grav, ca nu afecteaza bb-ul si ca se va retrage. Ajunsa acasa am verificat si am vazut tot felul de informatii neplacute cu privire la aceasta brida, mai precis la eventualitatea in care ea nu se retrage si incomodeaza bb-ul. Ar putea conduce la o dezvoltate deficitara a regiunii care este presata de aceasta brida, dar si la amputearea unui membru. Va spun sincer ca m-am ingrozit. Azi merg la medic, care sper sa-mi explice mai multe despre aceasta brida, insa dc voi v-ati lovit de acesta problema, astept comentariile si sugestiile voastre.
Andreea
13+
monica_dicut spune:
Neatza burtici 
Super site-ul cu carucioare July. Mai mult ca sigur de acolo imi voi comanda. DAr de ce zici ca nu e in engleza? Ca eu direct in engleza am vizionat? Am sa le scriu sa intreb daca livreaza si in Romania. Sper ca da ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Nocom spune:
Neata fetelor,
abia am ajuns la servici si nu am apucat sa citesc tot din urma, dra sa va raspund celor ce pot (ce am apucat sa citesc)
beatrice 001 - scarlatina se ia foarte usor si este foarte periculoasa in sarcina. nu intentionez sa creez isterie, insa cred ca trebuie sa mergi de urgenta la medic sa-ti faca analizele, si daca inca nu ai luat, iti poate face si un vaccin... Tine-ne la curent!!
Eva la mine rezultate la bitest sunt: PAPP-A - 1.2 si Free Beta HCG 19.6, am 30 de ani si 5 luni si era in 12sapt si 6 zile. Interpretat este foarte bine, risk minim. Nu stiu daca te ajuta aceste rezultate avand in vedere diferentele de varsta gestationala... pliul nucal a fost de 1,5mm
14+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
Neatza, gagics!!
Eva bine ai revenit... scuze, ieri am tot vrut sa-ti zic, da' m-am luat cu carucioarele
. Sper sa fi aflat ceva pana la ora asta referitor la valorile alea ale AFP. Eu dry test-ul l-am facut la Medsana si am primit raspunsul ca si o probabilitate, valorile nu apareau nicaieri.
andreutac eu la eco de 16s am trecut printr-o chestie asemanatoare. Doctorul (nu e medicul care ma are in observatie, al meu nu face eco) mi-a zis ca se observa un "lob aberant" crescut pe placenta, dar nu stie sa-mi spuna ce e si ca asta ar putea fi si cauza sangerarilor pe care le-am avut pana atunci. Sangerari nu am mai avut iar medicul meu dupa poza de la eco si ce scria a zis ca nu e nimic ingrijorator... nu stiu daca e acelasi lucru cu ce ti-a zis tie, imi pare rau ca nu-ti pot fi mai de folos... la mine arata ca o mica excrescenta pe placenta. Daca ai noutati, sa-mi povestesti si mie, sunt curioasa. Bafta si sa ne tii la curent.
Monica ma bucur ca-ti place site-ul si mie mi s-a parut destul de complet. La mine asa era... daca ramanea pe limba engleza, de fiecare data cand dadeam click pe un produs zicea product not found.
Eu cred ca livreaza si in romania, site-ul l-am "racolat" de pe ebay germania unde scria ca distribuie worldwide. Singura chestie e ca trebuie sa ai cont paypal. In caz ca vrei sa stii mai multe, te pot ajuta, eu am cont paypal de aproximativ un an.
Muuh
plecaciuni, cum stii tu sa ma lamuresti
. Asta o sa fac, o sa ma duc in weekend la expo sa le pipai si sa adun preturi, si apoi mai meditez. Nici nu stiam ca pot exista atatea firme care produc atatea chestii... incep sa ma simt din ce in ce mai pierduta...
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
monica_dicut spune:
La ce expo te duci July in weekend????? 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Nocom spune:
andreutac, imi pare tare rau dra nu stiu sa te ajut. Nu am mai auzit de asa ceva. Sper sa fie fete care sa te poata ajuta cu info si mai sper sa se retraga la timp si sa fie totul bine cu bebe. Sunt de-a dreptul enervanti dr care spun ca nu e nimik grav si apoi sa constati singura ca nu e chiar asa..... Sper totusi ca dr sa-si fi dat seama dupa pozitie, marime.... ca chiar nu e nimik grav!!!! PUP
14+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
monic
m-am ramolit... in weekendul viitor, la baby-expo. Mi-o scuzati 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
andreutac spune:
July, cred ca ecografic ne urmareste acelasi medic, dr. Herghelegiu, din ce am retinut eu. La mine nu e vb de o anomalie a placentei, ci un fel de sfoara formata din lichidul amniotic, dar din fericire medicul a zis ca este pozitionata la distanta de bb.
Ideea e ca eu sunt pacienta dr. Herghelegiu de cativa ani (la ecografie)si intotdeauna diagnosticul pus de dansul a fost pertinent si nu deloc alarmant dc. situatia nu a impus-o. Asa ca nici de data nu ar trebui sa ma impacientez, insa avand in vedere ca este vb. de bb parca nu mai gandesc ca de obicei. In orice caz, azi merg la mediul care imi urmareste sarcina si sper sa ma lamureasca pe deplin si sa vin cu vesti bune pe care ulterior sa vi le impartasesc.
Andreea
13+