Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu la medlife am primit pe net la bitest tot 2 cifre fara niciun sens.
cand m-am dus la clinica sa iau rezultatele (la subsol) aveau si interpretarea facuta pe computer.
eu cred ca ei nu dau interpretarea decat personal, poate le da chiar dr pt ca noi nu stim sa le interpretam sau le putem interpreta eronat si de aici pana la paranoia ar fi drum ff scurt

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanna, am o rugaminte , la cat timp ti-au dat rezultatul cei de la medlife?
Am facut si eu recoltarea pt TT la Provita , dar ei trimit la bucuresti la medlife joia trecuta si ca idee sa stiu cand sa incep sa sun sa-i stresez:)
multumesc frumos

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

denisa dureaza 10 zile lucratoare rezultatul.
Eva pe foaia de rezultat va fi o rubrica unde se va mentiona exact risc Sindrom Down atat:atat, valoarea pentru varsta ta si la fel si pentru Edwards. se va mentiona deasemenea risc scazut/crescut, cutt off (pragul dupa care se recomanda amniocenteza). Daca ai facut la medlife sa mergi sa le ridici dupa ora 14 ca debili aia atunci le elibereaza.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Muuh, multumesc frumos
Noapte buna!!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Muuh, l-am facut la Euroclinic si am ridicat personal aceasta foaie cu cele doua valori. Mi-au zis ca nu mai au si alta foaie cu interpretari si nu au auzit de nici un soft care interpreteaza rezultatele, asa ca trebuie sa imi sun medicul. Iar la Euroclinic doar au recoltat sange, apoi probele au plecat la Medcenter si cei de acolo au transmis aceste doua valori. Maine vb cu doctora mea la telefon, dar nu stiu cum va interpreta ea fara acel soft. In fine, chiar sunt dezmagita, nu am inteles nimic din testul asta.

TT il voi face luni la Sanador, sper sa fie mai bine la ei pentru ca stiu ca au un laborator ff performant. Ecografia o voi face tot acolo, sunt curioasa cum o sa fie, daca e ok la Sanador.

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

denisa rezultatul l-am primit a doua zi dupa analiza
mie mi-au zis ca dureaza 3 zile, dar si la bi-test mi-au dat rezultatul mai repede
maine iti scriu ce anume date din TT mi-au dat (poate ma insel eu si nu e TT ce mi-au dat ei azi)

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Din pacate nici eu nu pot sa te ajut prea mult cu rezultatul analizelor. Eu nu am primit sa fac decat AFP-ul si atat. La mine pe hartia de analiza scria care sunt valorile normale si cica e ok pentru 16 saptamani cat am eu. Maine seara poate ajung si la doctor.

PArca mi-a crescut burtica saptamana asta mai mult ca de obicei. PArca era mai bine inainte cand era mai mica. Uf, nemultumitii astia.

Mergi la inceput

buna dimineata
azi e o zi mai frumoasa decat ieri. ce bine
vine primavara ...uraaaa !!!!
denisa eu am primit a doua zi dupa analiza afp-triplu test si hcg total si estriol liber. cred ca acestea sunt rezultatele de la TT pentru ca eu in afara de TT am mai facut doar calciu si lysteria si acestea de sus nu seamana cu niciuna din cele mentionate anterior.
asadar am primit rez in 24h fara interpretare desigur. sper sa primesti si tu rez cat mai rapid si sa fie ok
o zi buna va urez burtici

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

se pare ca eu ofer ceiutzul sau lapticul de dimineata
cu prajiturele langa sau cu o feliutza de chec sau cozonac
enjoy !!!

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

freshanana si ce mai adaugi la cozonacel si ceiutz si laptic si asa mai departe? Deja am inceput sa mananc la cote alarmante! Toata ziua. Oare o sa ma fac cat casa?

Vreau si eu sa vad poze cu burticile vostre!

Maine fac si eu 11 saptamani! Da' tot nu reusesc sa va ajung... sunt asa in urma fatza de voi... voi ati aflat si rezultatul la triplul test si eu luni ma duc la ultima ecografie ca sa vaz ca am trecut cu bine de primul trimestru si ca-i OK cu translucenta nucala... Feclicic, Elyia ce mai faceti?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput