Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 16
denisa.g spune:
Buna seara fetele!!!
Azi bebele meu mi-a dat palpitatii la inimioara!! Adica am avut niste dureri f. mari ( crampe). cred ca se intind ligamente dar doare rau de tot. Am plecat de la munca, am dormit 2 ore si acum e
mult mai bine!!
Azi vad ca iar ati plecat la cumparaturi 
Corina, bine ai venit!! Sarcina usoara si felicitari pentru bebe maricel !! 
Bitza2008, felicitari pentru bebe miscaret!!! Abia astept si eu sa-l simt pe bebe cum misca. 
Boo, felicitari pentru bebe sanatos!! Sarcina usoara in continuare!!
Anca, sper ca te simti mai bine si ca te-ai mai linistit !! Stai cuminte in patut si cand poti mai arunca un ochi pe aici!
Eva bine ai revenit! Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu rezultatele dar succes, sa fie bine!!
Beatrice, uite ce am gasit!!Multa sanatate si succes, sa fie bine!!
"Scarlatina se poate transmite prin respira#355;ie, prin tu#351;it, str#259;nut, vorbit, prin mîini #351;i obiecte contaminate, pe cale digestiv#259;, prin pl#259;gi operatorii sau dup#259; na#351;tere sau avorturi".. mai bine intri aici si afli mai multe !!
http://www.telegrafonline.ro/1176325200/articol/24657/scarlatina_mai_frecventa_la_copiii_intre_doi_si_sapte_ani.html
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
Piersicutza spune:
Buna seara burtici
Si eu mi-am luat niste pantaloni de stofa pentru gravide de la H&M si sunt supermultumita de ei
. Tot de acolo mi-am luat si niste bluze dar nu pentru gravide ci normale, doar ca sunt asa de largi ca eu cred ca va incapea burtica si la 9 luni in ele. Si totusi sunt foarte dragute si moderne. Noroc ca tine moda cu noi si putem purta bluzele ce sunt acum la moda fara probleme
.
Acum fug sa mananc ceva ca m-au lasat putin greturile dar in schimb m-a apucat o foame de lup...
Va doresc o seara minunata si va
pe toate
12+
Piersicutza
Joy21 spune:
Hello, gravidutze!
Intru si eu dupa o absenta indelungata (ieri m-am intors din Franta dupa o saptamana) pentru ca mereu va citesc cu drag.
Ma bucur pentru toate vestile bune pe care le-ati dat, imi pare bine sa vad ca v-ati apucat de cautat lucruri pt. bebe. Eu abia imi voi face curaj sapt. aceasta (sper) sa imi cumpar niste pantaloni de
pentru ca m-am saturat sa tot stau desfacuta un nasture la blugi... si nici lui bebe nu cred ca-i face bine sa-l strang.
Pentru toate fetele care trec prin momente grele: Codruta, condoleante!, Sara, Anculet
multa putere va doresc sa depasiti impasul.
Va pup pe toate si va doresc o seara buna 
15+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Muuh spune:
July se poate atasa landou la Pliko P3 asta daca vrei asa ceva. Daca nu el se lasa suficient de tare pe spate incat sa il folosesti fara landou. 320 Euro este mai ieftin decat in Romania, Peg Pereggo poti vedea la magazinele Happy Baby. Eu nu am considerat necesar folosirea landoului si nu o consider nici acum. Pe mine acum doi ani Peg Perrego P cu husa de ploaie si patura de iarna incluse in pret m-a costat la Baby Expo 750 RON, fara landou. Inglesina se lasa mai putin pe spate decat Peg Perrego adica iti trebuie musai landou pana la trei luni.
Am o rugaminte la voi, indiferent de cum vreti/va doriti/credeti sau cum veti naste de fapt sa lasam deoparte aprecierile asupra felurilor de nastere la pareri obiective si cu link daca se poate daca nu sa ramana la stadiul de parere personala. Disputa natural/cezariana e veche, lunga si pe alocuri jignitoare pentru ambele parti. Pentru ca daca ma intrebati pe mine "Cum ai nascut?" va raspund foarte sincer "Natural, prin cezariana." Nu sunt pentru una sau alta sunt pentru ceea ce este mai bine pentru mama si copil decizie ce se ia impreuna cu medicul/moasa care te urmareste/asista la nastere.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Joy21
Hello, gravidutze!
Intru si eu dupa o absenta indelungata (ieri m-am intors din Franta dupa o saptamana) pentru ca mereu va citesc cu drag.15+

Mi-a placut!! Si eu tot dupa o absenta "indelungata" de o saptamana am revenit aseara, si tot din Franta. Eu am fost in Paris si in Alsacia (langa Strasbourg), tu unde ai fost. Poate ne-am intalnit si habar n-aveam. 
Haideti, fetelor, m-ati uitat cu intrebarea mea cu bitestul?

16+ 
Poze cu noi
BEBE
Muuh spune:
Eva valorile asa simple nu spun nimic. Trebuie sa iei tot buletinul si acolo iti vor da ei interpretarile. Nu avem cum sa iti interpretam valorile, ele singure nu spun nimic.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
EvaF spune:
Stiu, Muuh, ca valorile de la bitest in sine nu au nici o valoare, trebuie interpretate intr-un soft, dar ma gandeam ca daca aveti valori identice in aceeasi perioada de sarcina si dr a zis ca e ok, atunci si la mine e ok. O sa vb cu doctorita mea sa vad ce imi interpreteaza, dar pana maine mi-am bagat si eu nasul pe net si am vazut ca ar fi cam mare valoarea la alfa proteina, am vazut gravidutze cu 1 virgula ceva, eu am peste 8, incercam sa mai aflu ceva pana maine...
Poate mai are cineva rezultate asemanatoare?! Toate aveti valori mai mici, sau cum? Oricum stiu ca bebe e bine sanatos, dar daca tot am facut testul acum sunt curioasa...
Mersi, oricum, Muuh.
16+ 
Poze cu noi
BEBE
bitza2008 spune:
Salutare burtici!
Eva, rez meu la testul combinat:
Papp-A 0,620MoM
Free B-hCG 2,000MoM
NT1,3mm
CRL55,9mm
Concluzie:sanse de sdr Down 1 la 2455.Deci, un rez f bun. A, si eu am 29 ani.
DAr cred ca sunt unitati de masura diferite.Nu stiu dak am reusit sa te ajut cu ceva
17+
EvaF spune:
Bitza
, si eu cred ca sunt unitati de masura diferite, eu am mUI/mL.
Eu sper ca la Triplu Test o sa am si interpretare a riscului pe foaie.
Dar intrebam si daca voua v-au dat si o interpretare sau doar aceste valori? Cine v-a facut interpretarea? Cum? A introdus datele in acel soft sau ochiometric?
16+ 
Poze cu noi
BEBE
bitza2008 spune:
Eva, in cazul meu, a bagat toate datele in calculator, inclusiv rapunsurile mele la o gramada de intrebari, softul si-a facut treaba si a dat rez asta de 1/2455. A, mi-au dat si un plic timbrat, cu un chestionar, pe care sa-l completez dupa nastere;pt statistica ref la test.
17+